n3oka diye bir arkadaş var onun kod listesi değil mi bu
reis bunu deneyebilirsin çalışırsa haber edersin
reis bunu deneyebilirsin çalışırsa haber edersin
Obdeleven da golf sekmesinde biri atmış ordan buldumn3oka diye bir arkadaş var onun kod listesi değil mi bu
2013 model jetta pq35 platform, o nesillerde long coding i kullanacaksın, adaptasyonda pek birşey yok ve işe yaramıyor çoğu boş.Bu arada 2013 jetta central electric de adaptasyon tarafında liste değilde böyle kanak çıkıyo ve hiçbir kodlama yapamıyorum.
örneğin amerikan parkı açamıyorum2013 model jetta pq35 platform, o nesillerde long coding i kullanacaksın, adaptasyonda pek birşey yok ve işe yaramıyor çoğu boş.
sanırım amerikan parkı vcp ile açılıyor bu platformda. kodlama konusunda en zor platformörneğin amerikan parkı açamıyorum
sanırım amerikan parkı vcp ile açılıyor bu platformda. kodlama konusunda en zor platform
destekler, adaptif far var ama şerit takip yok değil mi?2016 passat highline Şerit takip asistanı nı desteklermi?
tamamdır sağolasın birde 2024 polo da kablosuz carplay açabilirmiyim obdeleven la yanı sfd2 varmı?destekler, adaptif far var ama şerit takip yok değil mi?
öyleyse destekler.
Açamazsıntamamdır sağolasın birde 2024 polo da kablosuz carplay açabilirmiyim obdeleven la yanı sfd2 varmı?
Üşendiğimden yapmamıştım ama güzel gözüküyor tavsiye ederimreis bunu deneyebilirsin çalışırsa haber edersin
SFD kilidini açarsın ama kablosuz açılır mı bilmiyorum.tamamdır sağolasın birde 2024 polo da kablosuz carplay açabilirmiyim obdeleven la yanı sfd2 varmı?
hocam bizim platformda ben ışık kanallarına herhanbi bir kodlama yapamıyorum, amerikan sinyal veya ters sinyal vs yapıyorlar ya, hiç denediniz mi ?Kodlar çalışıyor, ama nedense R logosuna gıcık oldum bir anda, nerde R varsa iptal ettim
Bu arada bu kodlamadan sonra 5F te Raelise Activate diye bir hata düşüyor, silseniz de gitmiyor, bir süre sonra kendiliğinden kaybolur merak etmeyin.
Ambiyans kodlaması yaptığım zamanda bu hatalar vardı, sonra kayboldular.