Golf 8 amortisörlü kaput

Golf 8 için bu iki parçayı sipariş ettim. Uygulayıp sağlıklı çalışıp çalışmadığını buradan yazarım.

hocam bunlar yurtiçi fiyatları değil mi ? çok uygun servise göre.

Bunlar yurtiçi değil muhtemelen fiyatlarından belli artı şuan 2bin civarı...

Yurt içi ise bedavadan da bedava...

yurtdışından aldıklarınızın hepsinin amortisörleri arızalanıyor arkadaşlar bilginiz olsun garanti sorunu ile karşılaşmayın...

ben de aratıp buldum arkadaşın sepetindeki ürünleri
yurt içi fiyatları bunlar. konya merkezli site
kargo alıcıya ait
aliboyedekparça diye biryer

1720602669301.png

Bu fiyatlar normal. Yerli üretim anlamında çok firma var bagaj/kaput amortisörü yapan bu üründe yerli imalat. İşin içinde olarak söylüyorum servise gitmeye gerek yok bu amortisörler için, çok kaliteli yerli üretim ürünler mevcut.

Yurtiçi bir site. Arkadaşlar fiyatlar uygun evet ama denemeden almayın derim. Ben bir alıp deneyeyim. İş görüyorsa yazarım buradan.
Bu arada iki parça kargo dahil 380 TL aldım.

Yurtiçi bir site. Arkadaşlar fiyatlar uygun evet ama denemeden almayın derim. Ben bir alıp deneyeyim. İş görüyorsa yazarım buradan.
Bu arada iki parça kardo dahil 380 TL aldım.
hocam amortisör civatasından iki tane almak gerekmez mi

Motor kısmındaki civata araçlarda fabrika çıkışı var hocam, kaput için almak yeterlidir.

Yerli ürün tam anlamıyla fiyasko. Açılırken güçlü açamıyor ve bir süre sonra kaçırmaya başlıyor. Alınmış artık, güle güle kullanın.

Yerli ürün tam anlamıyla fiyasko. Açılırken güçlü açamıyor ve bir süre sonra kaçırmaya başlıyor. Alınmış artık, güle güle kullanın.

Yasayan biri olarak katılıyorum max 3 ay sonra yarım kaput olmuştu impressionda sonra servisten almıştım...

Ucuz olan yerli ürünler demek daha doğru sanırım. Yoksa bende yerli üretim yapan bir firmada görev yapıyorum. :)

Ucuz olan yerli ürünler demek daha doğru sanırım. Yoksa bende yerli üretim yapan bir firmada görev yapıyorum. :)
Benimde çalıştığım firma bagaj kaput amortisörü üreten bir firma ve şu an fabrikaya montaja mal veriliyor, FORD-FIAT grubu araçlarda bizim amortisörler çıkıyor. Ancak çok kötü kalitede de amortisörler var yerli olarak tabii ki. 1 ayda gaz kaçıran-paslanan vs. vs.

Merhaba, arkadaşlar kaput amortisörü geldi. Uygulamayı yaptım. Nasıl uygulandığı ve uygulandıktan sonra nasıl olduğu ile ilgili video linklerini bırakıyorum. Kaput açıldığı zaman mandalı açar açmaz kaput hemen yükselmiyor biraz el gücü ile yukarı doğru çektikten sonra açılıyor. Bana sorarsanız çok sağlıklı değil ama kötü de değil. Bu paraya bu kadar ancak olur. Orijinal amortisör kullandığı takdirde daha sağlıklı olacaktır.
Parça linkleri
https://www.aliboyedekparca.com/uru...j-kaput-amortisor-civatasi-kurebas-1j6827439a

https://www.aliboyedekparca.com/urun/vw-golf-7-2012-motor-kaput-amortisoru-5g0823359-5g0823359a

Veya bu numaradan sipariş geçebilirsiniz
+90 541 482 54 26

Geri
Üst Alt