Golf 8 amortisörlü kaput

çok para benim hevesimi köreltsin yeter :) pimi sanayiye gidip parçacılardan bulmaya çalışacam. bi yer 180₺'ya satıyor bi yer 37₺'ya ama 120/160 arası kargo var deniyor çinden vergi kargo dahil 2 li fiyatı 150 civarı.
pim serviste 200 tl git al

@Furkan06 ne yaptınız karar verdiniz mi

Merhaba, arkadaşlar kaput amortisörü geldi. Uygulamayı yaptım. Nasıl uygulandığı ve uygulandıktan sonra nasıl olduğu ile ilgili video linklerini bırakıyorum. Kaput açıldığı zaman mandalı açar açmaz kaput hemen yükselmiyor biraz el gücü ile yukarı doğru çektikten sonra açılıyor. Bana sorarsanız çok sağlıklı değil ama kötü de değil. Bu paraya bu kadar ancak olur. Orijinal amortisör kullandığı takdirde daha sağlıklı olacaktır.
Parça linkleri
https://www.aliboyedekparca.com/uru...j-kaput-amortisor-civatasi-kurebas-1j6827439a

https://www.aliboyedekparca.com/urun/vw-golf-7-2012-motor-kaput-amortisoru-5g0823359-5g0823359a

Veya bu numaradan sipariş geçebilirsiniz
+90 541 482 54 26
Merhaba hocam pimi kaputa monte ederken arka tarafa koyulan somun pim ile mi geliyor?

Burada montaj farklı yere yapılmış ,kaput kapandığında genleşme kabı yada hortumlara değiyor mu sizde

Kesinlikle daha iyi biz bunu hiç görmedik duymadık yok pul yok somun ne gerek var herkes rahatca yapabilir...
bence yapacak arkadaşlar bunu yapmalı...

Dipnot vereyim orijinal amortisörler kısa burası uzun yani sizin Çin'den veya başka yerden aldığınız amortisörler buraya uyar orijinali uyacağını sanmıyorum boy olarak...

@İlker34 net cevap verdi tşk ederim...

IMG_2423.jpeg
IMG_2422.jpeg
IMG_2418.jpeg
IMG_2421.jpeg

Son düzenleme:
Kesinlikle daha iyi biz bunu hiç görmedik duymadık yok pul yok somun ne gerek var herkes rahatca yapabilir...
bence yapacak arkadaşlar bunu yapmalı...

Dipnot vereyim orijinal amortisörler kısa burası uzun yani sizin Çin'den veya başka yerden aldığınız amortisörler buraya uyar orijinali uyacağını sanmıyorum boy olarak...

Ekli dosyayı görüntüle 79792
Ekli dosyayı görüntüle 79793
Ekli dosyayı görüntüle 79794
Ekli dosyayı görüntüle 79795
Mesele oraya takılan parçanın dişisini bulmak sanayide baktım bugün yok malesef

Kaputa vidalanan parça dişi yani oradaki saplamaya vidalanıyor.Piyasada olanlar erkek ,somun pul ile tutturuluyor.Eklediğin resimlerden 2. Sırada olanda parça net belli

Son düzenleme:
Aliexpresse baktın mı...
Bakmadım ,açıkcası izmitte sanayide bulamayınca erteledim diyelim denk gelirsem buradan paylaşırım.Alternatif çözümü var aslında uğraşmak istemiyorum.Kalın gövdeli bir pim alıp tornacıda vida deliği açtırılılabilir

Son düzenleme:
Bakmadım ,açıkcası izmitte sanayide bulamayınca erteledim diyelim denk gelirsen buradan paylaşırım.Alternatif çözümü var aslında uğraşmak istemiyorum.Kalın gövdeli bir pim alıp tornacıda vida deliği açtırılılabilir

Denk gelirse bende paylaşırım...

Denk gelirse bende paylaşırım.
Selam.Var mı parçaya bi yerde denk gelme durumu.Resim ve parça nosu ile gugul amcada çok aradım tek bir yer hariç yok malesef.Parçayı buraya koyalım bulan bilgilendirir artık1.png2.png3.png

Geri
Üst Alt