Golf 8 amortisörlü kaput

Parçanın teknik resmi varsa bundan isteyenlere yaparım
Malesef eklediğim resim dışında yok.Tornacıda diş açtırarak bişeyler uydurabilirim dedim sonra kalite yeterince iyi olmaz mazallah kırılıp kaput boşa çıkar yaralanmaya falan sebep olabilir diye düşündüm vazgeçtim şimdilik,Parçanın erkek versiyonu heryerde var ona bakarak üretilir mi bilmiyorum.Saplamayı kumpasla ölçüp vida boşluğu tasarlanabilir sanırım

Resmini eklediğim montaj başlığı vidalandığı yer ve amortisör montajı sonunda daha düz duracağı halde yani istikamet olarak daha düz hat oluyor neden soldaki deliğe uydurma başlık ve somun ile çözüm sağlanmış merak ettim doğrusu.Kaput amortisörünü serviste taktıranlar varsa nereye montajlı yazabilir mi

Resmini eklediğim montaj başlığı vidalandığı yer ve amortisör montajı sonunda daha düz duracağı halde yani istikamet olarak daha düz hat oluyor neden soldaki deliğe uydurma başlık ve somun ile çözüm sağlanmış merak ettim doğrusu.Kaput amortisörünü serviste taktıranlar varsa nereye montajlı yazabilir mi

Bir önceki mesajda yazmıştım görmemiş olabilirsiniz,
orjinal amartisörün boyu kısa bu arkadaş gibi o parça olsa da oraya montaj olur ise kaput daha aşağıda duracak, eğer amortisör çinden alınanlar gibi yada piyasadaki yerli üretim olup uzun satılan diğerleri gibi ise buraya montaj olabilir denemek lazım benim eklediğim kendi aracımdaki fotoğrafa bakarak daha net anlayabilirsiniz...

Amortisörü taktınız mı acaba, bende tuff sipariş etmeyi düşünüyorum ama sizin de görüşlerinizi duymak isterim

Amortisörü taktınız mı acaba, bende tuff sipariş etmeyi düşünüyorum ama sizin de görüşlerinizi duymak isterim
Merhaba iş nedeniyle 2 haftadır şehir dışındayım yarın bi aksilik çıkmazsa takıcam artık

20241214_143410.jpg

8.5 için amortisör montajını yaptım.
Tuff Support marka amortisör tam istediğim gibi itmesi de sönümlemesi de gayet yumuşak, birden vurmuyor kaputu.

pimi nereden aldınız
images (66).jpeg
1J6827439A parça kodlu ürün bu.
Ben sanayide ilk gördüğüm VW parçacısına girdim ve buldum direk.
Farklı ölçüde ve şekilde pimler var ona dikkat edin.
Bu resimdekiyle kıyaslama yapabilirsiniz.
Ben bunun aynısını transporter için olan pim de buldum misal ve 25tl ye aldım.

Geri
Üst Alt