Golf 8.5 paspas marka tavsiyesi

Merhaba, iyi forumlar! Golf 8.5 Impression aracım için Wöller marka paspas ve bagaj havuzu seti aldım. çok memnunum, tavsiye ederim.
Güle güle kullanın. Bagaj havuzu üst konumda galiba. Alt konuma alınca da uyuyor mu acaba denediniz mi? Benim 7 deki 8.5'a üst konumda uyuyor da alt konumda kısa kalıyor.

No 77 markalı paspas aldım ben ithal ürün halibagajhavuzu.com dan aldım çok kullanışlı kaliteli ve şık tavsiye ederim tek eksi yönü şaft tüneli için parça yok.

Ekli dosyalar

• IMG_9086.jpeg
    IMG_9086.jpeg
    196.4 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_9084.jpeg
    IMG_9084.jpeg
    162.3 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_9078.jpeg
    IMG_9078.jpeg
    142.8 KB · Görüntüleme: 21
Ben golfüme sahler marka almıştım 7 yıl kullandım sıfır gıbıydı hala. Şimdi yeni aracıma da sahler marka aldım tavsiye ederim bence arkada 3 parça olması kolayca sök tak olması ve kalitesi olumlu yanları, olumsuz yanıda ıslak ayakkabıyla biraz kaydırıyor yinede aman aman bi kaydırma denilmez

Merhabalar sahler markanın ayak dinlendirme yerini örtmeyeni var mıdır? Krom pedal yapmak istiyorum dolayısıyla oranın açık kalmasını istiyorum

Merhabalar sahler markanın ayak dinlendirme yerini örtmeyeni var mıdır? Krom pedal yapmak istiyorum dolayısıyla oranın açık kalmasını istiyorum
Muhtemelen yoktur. İstediğiniz ya da istemediğiniz yeri kesebilirsiniz.

Geri
Üst Alt