Golf 8.5 ön ızgara açıklığına bulunan çözüm

Başka bir grupta bir arkadaş böyle yapmış, ben beğendim şahsen. Parçasını aldım haftasonu yapmayı düşünüyorum.

Yaptıktan sonra detayları paylaşabilir misin? Nasıl tutturuyorsun sağlam oluyor mu tam kapatıyor mu

Tamponu sökmeden montaj yapabiliyor musunuz?

alttan yapmıştır diye tahmin ediyorum nasıl tutturmuş orası ayrı konu
Yapan arkadaş tamponu sökmeden alttaki korumayı vidalarından çıkararak alttan yerleştirmiş ve plastik cırt kelepçeyle tampona bağlamış. Fotoğrafı büyütürseniz kelepçeler görünüyor. Yanlız ortadaki radar cihazı ve arkasındaki kablodan dolayı ızgarayı ikiye bölüp o şekilde yerleştirmek gerekiyor.

Yapan arkadaş tamponu sökmeden alttaki korumayı vidalarından çıkararak alttan yerleştirmiş ve plastik cırt kelepçeyle tampona bağlamış. Fotoğrafı büyütürseniz kelepçeler görünüyor. Yanlız ortadaki radar cihazı ve arkasındaki kablodan dolayı ızgarayı ikiye bölüp o şekilde yerleştirmek gerekiyor.
Uygulamayı yaptıktan sonra bilgilendirirseniz sevinirim

Mühendislerin illaki bir bildiği vardır.
Soğutma sistemi, hava akışı falan ona göre hazırlanmıştır ama radyatöre her taş geldiğinde hasar alırsa son kullanıcı olarak biz uğraşırız firmanın çokta umrunda olmaz.
Önceki aracımda taş gelmesi sonucu ön cam çatladı, farım kırıldı, sis farım kırıldı, sis farının çerçevesi kırıldı o yüzden bu tampon tasarımı bana hiç güven vermiyor.
8.5 ilanlarına baktığımda radyatörunde ezik olan resimlerde görüyorum maalesef

Akılalir gibi değil milyon milyon para ver şu açıklığa bak hiç mi göz endam yok nasıl bu kadar açık bırakılabilir yani insan hiç demez mi ulan Buda pek çirkin durdu böyle açıklık mi olur diye.
Koca firmanın yapmadığını bizler kapatmaya çalışıyoruz saka gibi

orası beni rahatsız etmiyor bir keresinde koca yaprak girmişti elimle uzatıp çıkardım başka bir sıkıntısını görmedim

Geri
Üst Alt