Golf 8.5 ön ızgara açıklığına bulunan çözüm

Mühendislerin illaki bir bildiği vardır.
Soğutma sistemi, hava akışı falan ona göre hazırlanmıştır ama radyatöre her taş geldiğinde hasar alırsa son kullanıcı olarak biz uğraşırız firmanın çokta umrunda olmaz.
Önceki aracımda taş gelmesi sonucu ön cam çatladı, farım kırıldı, sis farım kırıldı, sis farının çerçevesi kırıldı o yüzden bu tampon tasarımı bana hiç güven vermiyor.
8.5 ilanlarına baktığımda radyatörunde ezik olan resimlerde görüyorum maalesef
Hala aynı fikirdeyim, bu radyatörlerin hepsi hasar alacak maalesef ve yarın bir gün bişey olduğunda firma umursamayacak.

çok da takılmayın araçlarda nadir bozulan parçalardan biri radyatör, değiştirilse bile masraf çıkaracağını sanmıyorum bildiğimiz bilgisayardaki sıvı soğutma radyatörü başka bişey değil

çok da takılmayın araçlarda nadir bozulan parçalardan biri radyatör, değiştirilse bile masraf çıkaracağını sanmıyorum bildiğimiz bilgisayardaki sıvı soğutma radyatörü başka bişey değil
Belli ki daha önce radyatör çatlaması yada delinmesi sorunuyla karşılaşmadınız.
Mevzu ürünün bozulması değil ki zaten bozulacak bir şey yok radyatörde su ve hava kanalları olan bir petek sadece mekanik yada elektronik bir şey değil.
Bizim burada şikayetçi olduğumuz şey darbe sonucu radyatörün hasar alacak olması.
Sürüş esnasında oluşan bir delikle hararetin nasıl arttığını sadece izlemekle kalırsınız ki oda gösterge de açıksa.
Hararet sonrası olacakları anlatmama gerek bile yok.

Ben kendim yapamadım. Gösterdiğim bir usta da tampon sökülmeli deyince de vazgeçtim yaptırmaktan.

Aynı şeyi bana da söylediler. Oysa çok basit. Sadece tampon altındaki plastik yapısının vidaları sökülüp, dışarıdan ölçüsü alınarak kesilen parçalar, aralıktan esnetilerek ızgaralara cırt cırt kelepçe ile sabitlenecek. Çok basit aslında.

Aynı şeyi bana da söylediler. Oysa çok basit. Sadece tampon plastik yapısının vidaları sökülüp, dışarıdan ölçüsü alınarak kesilen parçalar, aralıktan esnetilerek ızgaralara cırt cırt kelepçe ile sabitlenecek. Çok basit aslında.
Tamponu tamamen sökmeye de gerek yok diyebilir miyiz o zaman ?

Yerinizde olsam; tamponu söküp, eve çıkarır, kendim yaparım.
Zamanında bir tadilat yapmıştım arka tamponda. Not: eşim evde yoktu.
😂😂 kadınlar vallahi anlamıyor bizi ne zaman bir parça ile gelsem sanki eve sahipsiz biri gelmiş gibi davranıyor 😂

😄 😄 Aman hocam sakata gelmeyin. Duşakabin de jant yıkama cesaretinde bulunanları görmüştüm de eve tampon çıkaranı ilk defa duydum.

Aynı şeyi bana da söylediler. Oysa çok basit. Sadece tampon altındaki plastik yapısının vidaları sökülüp, dışarıdan ölçüsü alınarak kesilen parçalar, aralıktan esnetilerek ızgaralara cırt cırt kelepçe ile sabitlenecek. Çok basit aslında.
Vidaları söktüm ama plastik parça fazla esnemiyor malesef yada ben yapamadım. Ellerim hep çizildi yerleştirtirmeye çalışırken.

Aman hocam o işe hiç giremem, tırnaklarını falan hep kırarım kesin.

Vidaları söktüm ama plastik parça fazla esnemiyor malesef yada ben yapamadım. Ellerim hep çizildi yerleştirtirmeye çalışırken.
Keşke bir kaportacıdan veya bu işe eli yatkın birinden destek alsaydınız.

Geri
Üst Alt