Nalmes42
Yeni Üye
Kaportacılar da tampon diyecekler, üç kuruşluk parça için bi dünya para isteyecekler diye vazgeçtim şimdilik.Keşke bir kaportacıdan veya bu işe eli yatkın birinden destek alsaydınız.
Kaportacılar da tampon diyecekler, üç kuruşluk parça için bi dünya para isteyecekler diye vazgeçtim şimdilik.Keşke bir kaportacıdan veya bu işe eli yatkın birinden destek alsaydınız.
Merak etmeyin kolay kolay hasar almaz o alırsa da araba uyarı verir zaten sıcaklık için vermezse de su kaynatınca anlarsınız zatenBelli ki daha önce radyatör çatlaması yada delinmesi sorunuyla karşılaşmadınız.
Mevzu ürünün bozulması değil ki zaten bozulacak bir şey yok radyatörde su ve hava kanalları olan bir petek sadece mekanik yada elektronik bir şey değil.
Bizim burada şikayetçi olduğumuz şey darbe sonucu radyatörün hasar alacak olması.
Sürüş esnasında oluşan bir delikle hararetin nasıl arttığını sadece izlemekle kalırsınız ki oda gösterge de açıksa.
Hararet sonrası olacakları anlatmama gerek bile yok.
Bu arada bizim araçlarda su seviye uyarısı var mı bakmadım ona sensör falan takılı mı diyeMerak etmeyin kolay kolay hasar almaz o alırsa da araba uyarı verir zaten sıcaklık için vermezse de su kaynatınca anlarsınız zaten
Abartılı buluyorum, oradan bişey geçip hasar alması için olası bir kaza olması lazım.Belli ki daha önce radyatör çatlaması yada delinmesi sorunuyla karşılaşmadınız.
Mevzu ürünün bozulması değil ki zaten bozulacak bir şey yok radyatörde su ve hava kanalları olan bir petek sadece mekanik yada elektronik bir şey değil.
Bizim burada şikayetçi olduğumuz şey darbe sonucu radyatörün hasar alacak olması.
Sürüş esnasında oluşan bir delikle hararetin nasıl arttığını sadece izlemekle kalırsınız ki oda gösterge de açıksa.
Hararet sonrası olacakları anlatmama gerek bile yok.
Bende tampon aralıklarını abartılı buluyorum. Yumruğum hiç bir yere değmeden geçiyor aralıklardanAbartılı buluyorum, oradan bişey geçip hasar alması için olası bir kaza olması lazım.