Bu zamana kadar çoğu aracımda kullandım dediğiniz durum hiç olmadı.ekran korucuyu tavsiye etmiyorum sıcak havalarda erir yapışır
bazen ekrana dokunamıyordum o kadar sıcaktı
Bu zamana kadar çoğu aracımda kullandım dediğiniz durum hiç olmadı.ekran korucuyu tavsiye etmiyorum sıcak havalarda erir yapışır
bazen ekrana dokunamıyordum o kadar sıcaktı
Hocam kışlık sence ne alayım. Tavsiyen nedir? Alpine serisi var aklımda205/55/16 ET48 & 225/45/17 ET40 Farkı
Üstadım ben Nokian düşünüyorum.Hocam kışlık sence ne alayım. Tavsiyen nedir? Alpine serisi var aklımda
Bende kışlıkta düşünüyorum bu markayı ilk defa tercih edeceğim.Yazlik nokian set son 10 senedir farkli araclarda en az 5 takim degistirdim, z line line powerproof wetproof. Tam fayda fiyat lastikleri ozellikle islak yol kosullari icin idealdir.
bu lastikler için jantların değişmesi gerekiyor değil mi205/55/16 ET48 & 225/45/17 ET40 Farkı
Evet 16 inçten 17 inçe geçtim benbu lastikler için jantların değişmesi gerekiyor değil mi
iyi yapmışsınız bende düşünüyorum ilerdeEvet 16 inçten 17 inçe geçtim ben
Güzel olmuş bende ön arka ve alt kısma kule gergisi yaptırıcam inş205/55/16 ET48 & 225/45/17 ET40 Farkı
Güzel olmuş üstadım bu nikelaj setini görmüştüm internette.Hocam nasıl olmuş yorumlarınızı alabilirim
Ekli dosyayı görüntüle 78669
8.5 için nikelaj difüzor anca bayiden alabiliriz oda çok para şimdilik difüzôr işinden vazgeçtim.Çok cılız kalmış maalesef. Bence yakışmamış... Golf 8' in çakması olmuş. (Kızma sakın bana.)
Bu difüzörü pek beğenmedim. 7.5 midline pluslarda gelen difüzöre benziyor makyajsız style difüzörü daha güzeldi. Kromsuz olanı söküp bunu almak bence çok mantıklı değil bu sebeple.8.5 için nikelaj difüzor anca bayiden alabiliriz oda çok para şimdilik difüzôr işinden vazgeçtim.