Hocam bayi yapabiliyor mu retrofit işini yani gidip kamera taktırabiliyor muyuz ?Bu arada sifir bdm takanlarda bile retrofit imkani tanimiyor. Kisaca vw ne kadar ekmek o kadar kofte diyor. Kofteyi de ben satarim demis
Hocam bayi yapabiliyor mu retrofit işini yani gidip kamera taktırabiliyor muyuz ?Bu arada sifir bdm takanlarda bile retrofit imkani tanimiyor. Kisaca vw ne kadar ekmek o kadar kofte diyor. Kofteyi de ben satarim demis
evet ya geçende yine kendini gösterdi TAKK diye, kapatmıştım bu sefer çok pis çarptım bir yere sanırım dedim, baktım yine birşey yok yalnız fobi olmaya başlar böyle giderse..Komple devre dışı bırakılmıyor sanırım ben her park sırasında tekrar kapatıyorum çünkü kendini aktif oluyor. Komple kapatmanın bir yolu var mı
Hayırlı olsun, araç çok yeni akü optimal şartlarda değilse aracı kapatmaması normal, ayrıca klima açıksa da kapatmaz veya o an güç çeken bir şey var ise.Arkadaslar arabayi teslim aldım bugün.Start stop devreye girmiyor.hiz sabitlemenin amblemi duruyor ekranda ondan mi acaba ? Nerden kapatacagiz bulamadim ) bide arkadaslar koltuklar için kılıf alan oldu mu ? Yada minder
Hocam manuel vitesin kullanımı nasıl, vites yolları falan.Opak uranüs gri
Gayet güzel hocam ben beğendimHocam manuel vitesin kullanımı nasıl, vites yolları falan.
Bu kombinasyona bir de katlanır ayna olsa tam olur maşallah.
Bende begendim cok guzel akiyor maşallahHocam manuel vitesin kullanımı nasıl, vites yolları falan.
Bu kombinasyona bir de katlanır ayna olsa tam olur maşallah.
Rodaj 1000 km sabırlı olmaya çalıştım ama sonrası hep 190 200 yaptım. Gerçekten araç gidiyor. Uzun yol çok yapıyorum genelde top speed. Bastın mı gider basmadın mi yakıt tasarrufu sağlar. Ben arabayı da motoru da çok beğendim.Bende begendim cok guzel akiyor maşallah
Su an rodajdayimda dayanamadim biraz yokladim iyi kaçıyor
Kanka aynen öyle.allah kaza bela vermesin.Bi sey sorcam direksiyonu tam sağa çevirince bi ses geliyor sizde var mi oRodaj 1000 km sabırlı olmaya çalıştım ama sonrası hep 190 200 yaptım. Gerçekten araç gidiyor. Uzun yol çok yapıyorum genelde top speed. Bastın mı gider basmadın mi yakıt tasarrufu sağlar. Ben arabayı da motoru da çok beğendim.
kılıf bende düşünüyorum hocamArkadaslar arabayi teslim aldım bugün.Start stop devreye girmiyor.hiz sabitlemenin amblemi duruyor ekranda ondan mi acaba ? Nerden kapatacagiz bulamadim ) bide arkadaslar koltuklar için kılıf alan oldu mu ? Yada minder
Hocam son hız kaç bizim araçlarda, limitor var mi?Rodaj 1000 km sabırlı olmaya çalıştım ama sonrası hep 190 200 yaptım. Gerçekten araç gidiyor. Uzun yol çok yapıyorum genelde top speed. Bastın mı gider basmadın mi yakıt tasarrufu sağlar. Ben arabayı da motoru da çok beğendim.
Zaman verebilen yok henuz. Ona guvenerek almayin araci. Ihtiyac gorulen donanimlara gore tercih en mantiklisi.@Ae877 kesin bilgi mi kardesim? İlerde 6 7 ay sonra falan halledilmes mi