açılır hocam. Hatta acc açaranız travel assist te gelir. ama direksiyon değiştirmek gerekir büyük ihtimalle.@metinkar üstadım bizim araçlarda şerit takip yani line asist var. Gizli özellik ile şerit ortalama açılıyor mu ?
Fitcamx diye bir marka var, direkt dikiz aynasının plastiğine takılıyor, gücü ise aynaya gelen güçten ara fiş takarak alıyorsunuz. Ben tercih etmedim ama bakabilirsiniz.hayırlı olsun ben de siyahını aldım 2 hafta önce , öncekide 2022 idi, arada çok hoş farklar olmuş gerçekten.
Yalnız şu park sırasındaki acil park sistemi aklımı aldı, güm diye kesiyor freni bir yerlere çarptığımı sandım 3 kez , ufak bir yükseltide birden böyle kesmesi yanlış ,devreden çıkardım onu .
Size bir şey soracağım sürüş kameram var ama çakmaklık yerine doğru düzgün kablo görünmeyecek bir şekilde arabaya da zarar vermeden montajını nasıl yaparız ? yani sadece 5v bağlantı gerekiyor ama dikiz aynasının oradan bir bağlantı mümkün mü ?
Kitapçıkta iyi alıştırılmış (rodaj) motor daha az tüketebilir ve daha uzun dayanım gösterebilir yazıyor, keşke canlı destek veya servisler bir konu hakkında bilgi aktarırken kitapçık üzerinde yazan kesitleri atsalar direkt olarak.
Şerit ortalama açayım bana yeteraçılır hocam. Hatta acc açaranız travel assist te gelir. ama direksiyon değiştirmek gerekir büyük ihtimalle.
Şerit ortalamayı açtığınız zaman direksiyonda tuttuğunuzu anlayan basınç sensörlerinin olması gerekir aksi taktirde direksiyonu tutuyor olsanız dahi düzlük yollarda direksiyonu tutun diye uyarı verecektir, uyarının gitmesi için ufacık sağ sol hareketi yapmanız gerekecektir.Şerit ortalama açayım bana yeter
Hayır farklı ekranlar. İmpression paketin ekranı basic ekranBu impression pakette dijital kadran life style paketteki gibi farklı görünümlerde kullanılıyor mu yoksa sabit devir saati üzeri hız göstergesi mi mevcut hiçbir yerde bulamadım .
hocam sizin aracın rengi metalik yunus gri mi yoksa uranüs opak gri mi ?Hayır farklı ekranlar. İmpression paketin ekranı basic ekran
Opak uranüs grihocam sizin aracın rengi metalik yunus gri mi yoksa uranüs opak gri mi ?