İşte önemli olan o parayı vermemek o yüzden bekliyoruz hocamBugün maslakta kodlamacıyla görüştüm. Yaparız diyor ama 350€ sisteme girişe veriyoruz dedi.
İşte önemli olan o parayı vermemek o yüzden bekliyoruz hocamBugün maslakta kodlamacıyla görüştüm. Yaparız diyor ama 350€ sisteme girişe veriyoruz dedi.
Bekleyecez o zaman hocam.İşte önemli olan o parayı vermemek o yüzden bekliyoruz hocam
Hayırlı olsun hocam kazasız belasız binin inşallah,bencede tercih meselesidir ama beyaz renk golfle bir bütün duruyor,hangi bayiiden aldınız Ankarada 1.346’nın aşağısında fiyat veren yok yeni gümrükten gelen araçlarmış.Aranıza bende katılmış bulunmaktayım.
Ekli dosyayı görüntüle 78340
Teşekkür ederim. Biraz zorlandım eski giriş bulmakta. Kalmadı sanırım eski girişli araç. Rize voskar 1340 diyor şu an.Hayırlı olsun hocam kazasız belasız binin inşallah,bencede tercih meselesidir ama beyaz renk golfle bir bütün duruyor,hangi bayiiden aldınız Ankarada 1.346’nın aşağısında fiyat veren yok yeni gümrükten gelen araçlarmış.
Ne dokunmatiği nede görüntüyü etkiliyor ben kullanıyorum hocamGolf 8,5 araçtaki multimedia ve hayalet ekran çizilir mi?
Sizce koruma almaya gerek var mı? Dışarıdan çok sağlam duruyor. Gorilla glass sanırım. Ama internette detay bulamadım.
İşin açığı ekran koruyucu takmak istemiyorum. Hem dokunmatik ve görüntüyü etkileyecek. Hemde gece parlama yapacak.
Ne yapsam bilemedim?
@İlker34 üstadım merhaba
sdf2 kırılınca gizli özellik ile şerit ortalama açabilir miyiz ? Sadece line asist var benim araçta.
Hocam peki parmak izi bırakıyor mu? Kendi orjinali çok bırakıyor. En azından ondan kurtulmuş oluruzNe dokunmatiği nede görüntüyü etkiliyor ben kullanıyorum hocam
Bırakıyor hocam her dokunmatik ekranda olduğu kadar. Bence ekranın çizilmesinden daha önemli değil bu hususlar.Hocam peki parmak izi bırakıyor mu? Kendi orjinali çok bırakıyor. En azından ondan kurtulmuş oluruz
Tabii ki hocam yardımcı olurum ama biraz bekleyeceğiz gibi gözüküyor@İlker34 üstadım merhaba
sdf2 kırılınca gizli özellik ile şerit ortalama açabilir miyiz ? Sadece line asist var benim araçta.