Golf 8.5 Impression Retrofit

Hocam evet manuel imp. Manueal sevdigim icin aldım.Hocam bu dediklerinizi su anda yaptirabiliyormuyuz ? Aşağı yukarı ne kadar tutar ? Geri görüşü taktirsak kilitin W NİN ORAYA mi oluyor.
Yazılım kırılmasını bekliyoruz hocam. Parçaları takıldıktan sonra yazılımsal olarak araca komut girilmesi gerekiyor.
Geri görüş kamerası amblem kamera evet

Ekli dosyalar

• IMG_4120.jpeg
    IMG_4120.jpeg
    25.8 KB · Görüntüleme: 16

Hocam bi sey sorcam şehiriçi normal kullanimda yakıt tuketimi nasil? Bide bu dizeldeki gibi dpf olayı yok demi ?

Yazılım kırılmasını bekliyoruz hocam. Parçaları takıldıktan sonra yazılımsal olarak araca komut girilmesi gerekiyor.
Geri görüş kamerası amblem kamera evet
Hocam bi sey sorcam şehiriçi normal kullanimda yakıt tuketimi nasil? Bide bu dizeldeki gibi dpf olayı yok demi ?

Şehir içi 6-7 litre arası geziyorum İstanbul’da
Uzun yolda klima açık 4.8 ile geldim 400km yolu
Benzinli araçlarda dpf yerine GPF olur. Ama dizel gibi kurum olayı olmaz tıkanma vs durumu yaşanmaz.

Şehir içi 6-7 litre arası geziyorum İstanbul’da
Uzun yolda klima açık 4.8 ile geldim 400km yolu
Benzinli araçlarda dpf yerine GPF olur. Ama dizel gibi kurum olayı olmaz tıkanma vs durumu yaşanmaz.
İyi guzelmis ya benim diğer araçla ayni :) şu dpfden kurtulduk çok şükür bas belasi bi sey

Bende de 8,5 impression var.
16 jantları bu 17 orjinal ile değiştirsem garanti bozulur mu?

Hocam merhabalar, ön panjurdaki boşluklar için bir şey düşündünüz mü ızgara açıklığı radyatör e zarar gelicek gibi gözüküyor taş vb.

Bagaj için bagaj havuzu ve araca uyumlu 3d paspas aldınız mı uyumlu ise link atabilirseniz çok sevinirim

Geri
Üst Alt