Montaj henüz yapamadım hocam bu hafta sonu yapılacak büyük ihtimalleCam çıtaları geldi mi? Montaj yaptınız mı? Yakından bir foto alsak? Ben de sipariş vermek istiyorum çünkü.
Görselleri ekleyeceğim.
Montaj henüz yapamadım hocam bu hafta sonu yapılacak büyük ihtimalleCam çıtaları geldi mi? Montaj yaptınız mı? Yakından bir foto alsak? Ben de sipariş vermek istiyorum çünkü.
Kombinasyon 10/10, güle güle kullanın.Herkese merhaba
Golf 8.5 için ufak tefek yaptığım ve yapacağım iyileştirmeleri sizlerle paylaşmak istedim.
İlk etapta 17 inç jant + Pilot sport 5 jant lastik kombinasyonuna geçtim.
Ardından spor pedal setini uyguladım.
Cam filmi olarak LLumar ATR serisi tercih ettim.
Önümüzdeki ay amblem geri görüş kamerası yapmayı planlıyorum.
Hayalet ekran ve orta ekran için ekran koruyucu aldım onlarıda müsait bir zamanda yapacağım.
Sonrasında planlarım arasında katlanır ayna ve anahtarsız giriş var. Bakalım yavaş yavaş birşeyler yapmaya çalışacağım.
Hayırlı olsun. Bu işlemler ne kadara mal oldu acaba?Bugün farlara ve kaputa Stek Dynoshield PPF kaplama yapıldı. Ayrıca ön cama LLumar Air80 cam filmi yapıldı.
Teşekkür ederim. 18 bin TL toplamda.Hayırlı olsun. Bu işlemler ne kadara mal oldu acaba?
Cam çitalarını yaptınız mı8.5 için led panjur ve amblem servis 8600 lira fiyat verdi.
Bugün yarın yapacağım montaj için arkadaşı bekliyorum.Cam çitalarını yaptınız mı
Selamlar hocam çıtaları taktım.Cam çitalarını yaptınız mı
En iyisi Tayvan beklemek ozamanBu servistekiler biraz kırık herhalde
Ekli dosyayı görüntüle 78079
Mk8 fiyatı buyken sana nasıl saçma bir rakam verebildiler bilgisiz hepsi...
Ekli dosyayı görüntüle 78080
Hangi servise gittiniz8.5 için led panjur ve amblem servis 8600 lira fiyat verdi.
Gitmedim hocam uzay otoyu aramıştım.Hangi servise gittiniz