19 büyük cesaret hocamArkadaslar selamlar bi kac gund araniza katilacagim 19 jant takmayi düşünüyorum sizce büyük mu olur nasil olur
Reis kac olmasi lazim yani guzel olsun konforuda kaybetmeyelim zararida olmasin19 büyük cesaret hocam
18 inç yeterli bence hocamReis kac olmasi lazim yani guzel olsun konforuda kaybetmeyelim zararida olmasin
Onerecegin bi jant var mi hocam18 inç yeterli bence hocam
Hocam jant zevk işidir. Replika hariç orijinal her jantı öneririm.Onerecegin bi jant var mi hocam
Tamam hocam sagolun bide ne onerirsiniz aksesuar olarak ? Mesela iç ambiyans aydinlatma sonradan yaptirabilirmiyizHocam jant zevk işidir. Replika hariç orijinal her jantı öneririm.
Ambiyans aydınlatma sonradan yapılıyor diye biliyorum ama bayağı uğraştırıyor orjinalden bahsediyorum. Sonradan şerit led çekip yapılan çakma ambiyas işine girmeyin bence.Tamam hocam sagolun bide ne onerirsiniz aksesuar olarak ? Mesela iç ambiyans aydinlatma sonradan yaptirabilirmiyiz
Hocam katlanır ayna yapıldığında üzerinde kör nokta uyarı da olacak mı? Yani katlanır ayna da parça olarak ne değişiyor ?Sonrasında planlarım arasında katlanır ayna ve anahtarsız giriş var.
Kör nokta ayrı bir olay , katlanır aynada sadece mekanizma ve tuş takiminda değişiklik oluyor.Hocam katlanır ayna yapıldığında üzerinde kör nokta uyarı da olacak mı? Yani katlanır ayna da parça olarak ne değişiyor ?
Hazır sökülmüşken ya da eliniz değmişken kör nokta olayını da yaptırmanız iyi olurdu aslında.Kör nokta ayrı bir olay , katlanır aynada sadece mekanizma ve tuş takiminda değişiklik oluyor.
Maliyete bağlı hocam olabilir dediğiniz gibiHazır sökülmüşken ya da eliniz değmişken falan kör nokta olayını da yaptırmanız iyi olurdu aslında.
Ambiyans aydınlatma sonradan yapılıyor diye biliyorum ama bayağı uğraştırıyor orjinalden bahsediyorum. Sonradan şerit led çekip yapılan çakma ambiyas işine girmeyin bence.
Aracınız 8.5 impression paket mi ?
Sfd2 kırıldıktan sonra retrofit işine başlayacağım tam anlamıyla.
1. Geri görüş kamerası
2.keyles anahtarsız giriş
3. Katlanır ayna
Liste uzayıp gider hoca
Hocam evet manuel imp. Manueal sevdigim icin aldım.Hocam bu dediklerinizi su anda yaptirabiliyormuyuz ? Aşağı yukarı ne kadar tutar ? Geri görüşü taktirsak kilitin W NİN ORAYA mi oluyor.Ambiyans aydınlatma sonradan yapılıyor diye biliyorum ama bayağı uğraştırıyor orjinalden bahsediyorum. Sonradan şerit led çekip yapılan çakma ambiyas işine girmeyin bence.
Aracınız 8.5 impression paket mi ?
Sfd2 kırıldıktan sonra retrofit işine başlayacağım tam anlamıyla.
1. Geri görüş kamerası
2.keyles anahtarsız giriş
3. Katlanır ayna
Liste uzayıp gider hocam