15 bin km-2 değişenli 2023 impression alınır mı ?

İsim
İlhami
Araç
MK8 impression
Merhaba arkadaşlar. 1.050 TL civarında 2023 Model 15000km de sağ kapı+çamurluk değişmiş bir araç buldum.
Modelin 2023 olması (2021 deki görece sorunların giderilmiş güncel bir araç olması ) ve km nin de 15 bin civarı olması nerdeyse sıfır hissiyatı verir düşüncesiyle almayı düşünüyorum.
Dediğim gibi sağ çamurluk+sağ kapı değişmiş. 40 bin kusur hasar kaydı var. Muhtemelen servisten değiştiği için yüksek çıkıyor.
Garantisinin devam ettiğini varsayıyorum. Bunu ve diğer detayları servis kayıtlarından sorgulatabilir miyiz?
Herşeyden öte Fiyatı sizce nasıldır ?
24 ay vadeyle kredi kullanacağım ve bu benim 2 senemi ipotek edecek. O yüzden Alırken hata yapmamaya çalışıyorum.
Sizin görüşlerinize ihtiyacım var. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Aracın kazalı fotoğrafları varsa ona da bakın.
İçinize siniyorsa alın. Servis kayıtlarına ulaşabiliyorsanız nelerin değiştiği tek tek yazar muhtemelen.

Fiyatı uygun mu pahalı mı hiç bilmiyorum

İlan da bu sanırım

Hocam ben kendi sitelerine bakmayı akıl edemedim. Sahibinden .com üzerinden gördüm ilanı. Ve müşteri hizmetlerini aradım ama fiyatta indirim yapmıyorlar..
Valla güvenililirlik konusunda bende emin değilim. Ama 500 km/1 ay şartsız geri alım garantileri varmış. Google den kabaca arastırma yaptığımda da meksika menşeili global bir şirketin TR temsilciliği. Sanırım güvenilir. En azından kurumsal diye düşünüyorum.

Hocam ben kendi sitelerine bakmayı akıl edemedim. Sahibinden .com üzerinden gördüm ilanı. Ve müşteri hizmetlerini aradım ama fiyatta indirim yapmıyorlar..
Böyle kurumsal yerlerin de bu havası afrası tafrası çok olur hocam.

Aracın sahibini görememek de ayrı üzücü. Kiralamada falan dolaşmış olmasın.

Ben böyle bir otomobili satın alırken sahibi özensiz birisi ise arkama bakmadan kaçarım.

En son 2022 model bir araç aldık, sahibi o kadar temiz kullanmış ki biz ondan daha çabuk eskittik aracı diyebilirim...

Şu ilan sahibi ile görüştünüz mü peki?

Belki fiyatta anlaşırsınız

Bu ilan sahibi ile görüşür konuşur bağlamaya çalışırdım hocam yerinizde olsam.

Valla güvenililirlik konusunda bende emin değilim. Ama 500 km/1 ay şartsız geri alım garantileri varmış. Google den kabaca arastırma yaptığımda da meksika menşeili global bir şirketin TR temsilciliği. Sanırım güvenilir. En azından kurumsal diye düşünüyorum.
Yakın zamanda kurumsal bir firmadan golf 8 rline alan hocamız vardı konusunu bulamadım, aracı satın aldıktan sonra ekspertiz yapınca airbaglerle alakalı absürt bir durumla karşılamıştı.

Firma "gözden kaçmış" diyerek iade aldı almasına ama hem vakit kaybı oldu hem de noter masrafları alıcıya kaldı, diye hatırlıyorum.

Ben de pimpirik biriyimdir. Golf 5'i sattıktan sonra kendiminki kadar temizini bulamadığım için araçsız kaldım.
Bu arada araç kiralama olsaydı km'nin daha fazla olması gerekmez miydi ?
Bir de aracı almadan test sürüşü yapamıyor olmak kötü ama aldıktan sonra da gidip tarcanlar gibi bir yerde tekrar expertiz yaptırmak zorunda kalacağım. Olurda onların expertizinden farklı bir sonuç çıkarsa 500km/1 ay şartsız geri alım garantilerinin olması mantıklı geldi bana.

Keşke forumda Carvak deneyimi olan biri olsaydı da fikrini öğrenebilseydik.

Ben de pimpirik biriyimdir. Golf 5'i sattıktan sonra kendiminki kadar temizini bulamadığım için araçsız kaldım.
Bu arada araç kiralama olsaydı km'nin daha fazla olması gerekmez miydi ?
Bir de aracı almadan test sürüşü yapamıyor olmak kötü ama aldıktan sonra da gidip tarcanlar gibi bir yerde tekrar expertiz yaptırmak zorunda kalacağım. Olurda onların expertizinden farklı bir sonuç çıkarsa 500km/1 ay şartsız geri alım garantilerinin olması mantıklı geldi bana.

Kiralamayı farz-ı misal örnek olarak verdim hocam.
Belki şahıstan alındı, belki bir firma adına kayıtlıydı bilemeyiz.
Carvak a sorsak cevap verirler mi ?
Kvkk da şudur da budur...
Yetkili servis kayıtlarını gösterirler mi ?
Önceki kazasının fotoğraflarını inceletirler mi ?
Kazada değişen onarılan parça listesini önünüze sererler mi?

Karşımdaki kurumsal yer değil de aracın kullanıcısı olsa bunları ortaya dökme zorunluluğu var. Yoksa almam.

Fakat sizin aklınız kaldıysa (ki öyle görünüyor), müsait bir vaktinizde gidip aracı inceleyin.

Sürdürmeseler bile içine girip bakmanıza da müsaade ederler büyük ihtimal ?

En küçük faul ofsayt durumunda vazgeçip, bütçeye 30 - 40 neyse takviye yapar, kazasız belasız gözü gibi sakınılmış bir araç bulmaya bakarsınız...

Geri
Üst Alt