Atilla ilhami
Üye
Sahibinden hasar kayıtlı olanlarla fiyat kıyaslaması yapılmalı
Hasar kayıtlı derken ağır hasar kayıtlı olanları mı kasdettiniz ?
Sahibinden hasar kayıtlı olanlarla fiyat kıyaslaması yapılmalı
Normal olanlarda dahilHasar kayıtlı derken ağır hasar kayıtlı olanları mı kasdettiniz ?
Sırf 2023 diye hatasız fiyatına işlemli araç almak bence mantıklı değil satarken zarar yazar sonuçta 24 ay kredi çekeceksiniz faiz ödeyeceksiniz elinizi taşın altına koyacaksınız. 2022 Düşük kilometre araçlara yönelmenizi tavsiye ederim emsal fiyatlara (1.050 civarına çok çok rahat bulunabilir araçlar var)Güncel rakam 1036. Sahibinden de bu rakamlardan daha düşük 2023 model bu km de araç pek yok. Sizce maksimum kaç olmalıydı ?
Haklısınız hocam. 24 aylık kredide 2x olarak ödeniyor. Mesela 400 çekerseniz ekstra bankaya bir 400 daha ödüyorsunuz. 500 çekerseniz 500 ..Sırf 2023 diye hatasız fiyatına işlemli araç almak bence mantıklı değil satarken zarar yazar sonuçta 24 ay kredi çekeceksiniz faiz ödeyeceksiniz elinizi taşın altına koyacaksınız. 2022 Düşük kilometre araçlara yönelmenizi tavsiye ederim emsal fiyatlara (1.050 civarına çok çok rahat bulunabilir araçlar var)
Kaldı ki 2022 modelde de tahrik arızası çözüldü diye biliyorum ciddi bir kroniği yok kaldı ki çıkacak diye de bir kaide de yok...
Hocam tabiki de uzun yolda yüklüyken rampalarda 1.4 performansı vermez. Daha dün Elazığ'dan Adana'ya geldim yüklü bir şekilde performans kaybı yaşamadım belki 1.4 gibi tepkimesi yoktur ama Nurdağı'nı 5.viteste rahat bir şekilde zorlanmadan çıktım. Size katılıyorum tam bir şehir içi arabası ve bende bu aracı satarsam alacağım araç 1.4 ya da 1.5 tsi manuel olacakHocam sözlerim yanlış anlaşılmasın. Asla küçümseme amacı taşımıyordum.
Eski aracım 2008 1.4 tsi 140 hp idi. Dediğim gibi performans konusunda sıkıntım yoktu. Ani sollamalarda düşük devirlerden ivmelenmesi falan çok iyiydi. O performansa alışmıştım yani.
1.0 şehir içinde yeterli gelse de uzun yolda , yüklüyken ya da rampalarda falan 1.4'ü aratır mı diye endişe ediyorum sadece.
Açıkçası tek atımlık kurşunum var. Onu da boş yere harcamak istemiyorum.
Takip ediyorum hocam ama ekstra bir indirime ya da pazarlığa yanaşmıyorlar bir türlü. Halbuki Türk milleti pazarlık yapmayı sever@Atilla ilhami sizin baktığınız araç 1.020.000e düştü şuan kademe kademe düşüyor yüzyüze görüşüp son bir iskontoyla alınabilir seviyede bir fiyat çekerlerse düşünülebilir
Hocam şuan 2022 model emsal kilometrelerde hatasız araçlar mevcut yakın fiyatlara ki pazarlıkla hemen hemen aynı fiyata gelecek araçlar bunlar tek sıkıntısı şehir olarak size uzak kalıyorlar. Alınır mı kısmına gelecek olursak bu aracı carvak sitesinden detaylı inceledim sizin için. Bu tür firmalar kusurları eksiksiz yüklüyorlar kaporta olarak aracın ciddiye alınacak bir kusuru olmadığından 980-1 civarına tercih edilebilir.Takip ediyorum hocam ama ekstra bir indirime ya da pazarlığa yanaşmıyorlar bir türlü. Halbuki Türk milleti pazarlık yapmayı sever
Sizce alınılabilir seviyeye geldi mi ?
İlginiz için çok teşk ederim. Çok sağolun.Hocam şuan 2022 model emsal kilometrelerde hatasız araçlar mevcut yakın fiyatlara ki pazarlıkla hemen hemen aynı fiyata gelecek araçlar bunlar tek sıkıntısı şehir olarak size uzak kalıyorlar. Alınır mı kısmına gelecek olursak bu aracı carvak sitesinden detaylı inceledim sizin için. Bu tür firmalar kusurları eksiksiz yüklüyorlar kaporta olarak aracın ciddiye alınacak bir kusuru olmadığından 980-1 civarına tercih edilebilir.
Hocam teşk ederim ilan için. Bir model fark olmasına rağmen aralarında 100 bin fark var. Sizce makul bir fark mı ? Gerçekten bilmediğim için soruyorum.