🧿 Golf8 Rline Ön Tampon & Arka R Difüzör & Akrapovic Egzoz Başlığı & Çift Çıkış Son Susturucu Montajı

Muayene olayını bilmiyorum 1.5 yıl var…
Şuanki rakamlar hakkında bilgim yok ben yaptırdığım zaman 20k civarına kendim temin etmiştim…

R difüzör 5k (işcilik dahil)
Çift çıkış T son susturucu 10k (işcilik dahil)
Akrapoviç sağ sol çift çıkış egzoz başlığu 4.5₺
Muaynede sorun olmuyor abi bugün benzer tip susturucuyla yeni aracı muayneye soktum egzozdan kalmadı da jant lastikten kaldım :D

Bu yüzden eski jant lastikleri satmamakta fayda var :)
Yok hocam yine satma taraftarıyım eğer kışlık yapılmayacaksa maliyet düşürmek adına satma yoluna giderim :D Çünkü bu tür elzem bir durumda karşı karşıya kalınca çok cüzzi miktarlara jant lastik kiralanıyor bugün söktak dahil 1000tl ödedim. Ama inkar etmeyeceğim, biraz hayıflandım :D:D

Kendi jant lastiğim kalsaydı da hemen hemen 600-700 liraya söktak yaptıracaktım çok kaybım olmadı bir bakıma.
Neden jant lastikten kaldın ki…

215/35/19 Ebatta jant biraz dışarıya taşma yapıyor lastiğin çemberine göre uzaklaştığı için muayeneden bıraktılar. Arka 225/35/19 için hiçbir sorun olmadı çünkü jant lastiğe bitişik. Aradaki 0.2 cm lik açıklık varmış yönetmeliğe aykırıymış mış mış:D

Yok hocam yine satma taraftarıyım eğer kışlık yapılmayacaksa maliyet düşürmek adına satma yoluna giderim :D Çünkü bu tür elzem bir durumda karşı karşıya kalınca çok cüzzi miktarlara jant lastik kiralanıyor bugün söktak dahil 1000tl ödedim. Ama inkar etmeyeceğim, biraz hayıflandım :D:D

Kendi jant lastiğim kalsaydı da hemen hemen 600-700 liraya söktak yaptıracaktım çok kaybım olmadı bir bakıma.

215/35/19 Ebatta jant biraz dışarıya taşma yapıyor lastiğin çemberine göre uzaklaştığı için muayeneden bıraktılar. Arka 225/35/19 için hiçbir sorun olmadı çünkü jant lastiğe bitişik. Aradaki 0.2 cm lik açıklık varmış yönetmeliğe aykırıymış mış mış:D

0.2cm yani vereyim sök tak parasını hallet deseydin pahalı marka araçları götürmeden geçiriyorlar…

Metin hocam in yaptırdığı işlemde herhangi bir sorun olmaz muayenede yada trafikte

Lastik onu anladım da jant tan nasıl takildin onu anlayamadim lütfen aciklarmisin

Büyük ihtimalle jant geniş ve çok dışarı çıkıyor, çamurluk hizzasını geçiyor. Ancak lastik daha dar ve dışarı çıkmıyor dolayısıyla komple tekerden değil janttan kalıyorsunuz. :ROFLMAO:

hey gidi e30cular.

bmw-e30-undercover-3.jpg

0.2cm yani vereyim sök tak parasını hallet deseydin pahalı marka araçları götürmeden geçiriyorlar…
Abi zaten bi deneme yoklama yaptılar tekerin arasından kağıt geçmezse kalmazsın diye de a4 kağıdı geçirdiler arasından 😂😂

Lastik onu anladım da jant tan nasıl takildin onu anlayamadim lütfen aciklarmisin
Oktay abi şöyle oldu aslında janttan kaldım değil de ön lastik ebadının inceliği yüzünden jant dışarı çıkıntı yapıyor çıkıntı yaptığı için de jant dışarıda,öndeki lastik ebatları jantın çemberini kapatmaya yetmiyor diye bıraktılar. Eğer 225/35/19 olsaydı önlerde de bir problem yaşamayacaktım jant içerde kalacaktı veya lastiğe bitişik olacaktı.

Görsel ekledim ön ve arkadaki jantın lastiğe payını
59B201C1-E0DB-46FF-B94B-6B2D8400964D.png

Büyük ihtimalle jant geniş ve çok dışarı çıkıyor, çamurluk hizzasını geçiyor. Ancak lastik daha dar ve dışarı çıkmıyor dolayısıyla komple tekerden değil janttan kalıyorsunuz. :ROFLMAO:

hey gidi e30cular.

bmw-e30-undercover-3.jpg

Yok hocam düşük ET' olsa da 8J ofsetsiz jant kullanıyorum. Belirttiğiniz fotoğraftaki çemberli jantlardan değil . Standart bi 19" jant . Zaten jant olabildiğinde çamurluğun içinde kalsın diye 215/35/19 tercih ettim . ince yanaktan dolayı jant ile lastik arasında temas payı düşük oluyor. Böyle bir şey değil . Ben lastikten kaldım böyle çemberli ve offsetli bir janttan değil yukarıya görselini ilettim 🤭

Geri