Tamam abicim, bugün hallediyorum.
Şu bacalar neden hep yamuk oluyor.. Bu arada orjinalinde olan uçlar daha güzel ve büyük bir ihtimal ayrı ayrı olduğu için nizami duruyor. golf 5'im için uyarlatmaya çalışacağım bakalım nasıl oluyor@Atesci
orjinal de tampon köşeleri hatta egzoz üstü daha keskin ya orjinale yakın difüzör bulmam lazım yada orjinal tampon çıkma bulmam lazım... senin dediğinide görmek lazım tabiki maxton nasıl acaba genelde onlar kendilerine has şeyler çıkarıyor...
Resime dikkatli bakınca arada çok fazla fark var...
Ekli dosyayı görüntüle 79426
Mesela bu benim eski araç uzakdoğu arka tampon ve difüzör ama orjinal ile birebir aynı idi mk8 de uzak doğu R arka tampon yok değilmi..
Ekli dosyayı görüntüle 79428
Ekli dosyayı görüntüle 79429
Dün aradım adamları, tek parça olduğunu söylediler ve montajı alttan vida ile yukarıdan da çift taraflı bantla yapıyoruz dediler. Benim aradığım setlerin içindeki gibi yanda iki parça ile bağlanan. Aramaya devam, bilginiz olsun...Tamam abicim, bugün hallediyorum.
Dün aradım adamları, tek parça olduğunu söylediler ve montajı alttan vida ile yukarıdan da çift taraflı bantla yapıyoruz dediler. Benim aradığım setlerin içindeki gibi yanda iki parça ile bağlanan. Aramaya devam, bilginiz olsun...
Evet abi aynen bu.Senin alacağın orjinaldeki gibi dört parça olacak birinci parça maalesef araca alttan vidalanacak diğeri ise üstüne geçecek... benim araçta ki bu şekilde...
Ekli dosyayı görüntüle 80275
Abicim o kadar baktım. Allah razı olsun senden. Yarın hemen arıyorum.
Abicim o kadar baktım. Allah razı olsun senden. Yarın hemen arıyorum.