🧿 Golf8 Rline Ön Tampon & Arka R Difüzör & Akrapovic Egzoz Başlığı & Çift Çıkış Son Susturucu Montajı

@Atesci

orjinal de tampon köşeleri hatta egzoz üstü daha keskin ya orjinale yakın difüzör bulmam lazım yada orjinal tampon çıkma bulmam lazım... senin dediğinide görmek lazım tabiki maxton nasıl acaba genelde onlar kendilerine has şeyler çıkarıyor...

Resime dikkatli bakınca arada çok fazla fark var...

Ekli dosyayı görüntüle 79426

Mesela bu benim eski araç uzakdoğu arka tampon ve difüzör ama orjinal ile birebir aynı idi mk8 de uzak doğu R arka tampon yok değilmi..

Ekli dosyayı görüntüle 79428
Ekli dosyayı görüntüle 79429
Şu bacalar neden hep yamuk oluyor.. :D Bu arada orjinalinde olan uçlar daha güzel ve büyük bir ihtimal ayrı ayrı olduğu için nizami duruyor. golf 5'im için uyarlatmaya çalışacağım bakalım nasıl oluyor :)

Tamam abicim, bugün hallediyorum.
Dün aradım adamları, tek parça olduğunu söylediler ve montajı alttan vida ile yukarıdan da çift taraflı bantla yapıyoruz dediler. Benim aradığım setlerin içindeki gibi yanda iki parça ile bağlanan. Aramaya devam, bilginiz olsun...

Dün aradım adamları, tek parça olduğunu söylediler ve montajı alttan vida ile yukarıdan da çift taraflı bantla yapıyoruz dediler. Benim aradığım setlerin içindeki gibi yanda iki parça ile bağlanan. Aramaya devam, bilginiz olsun...

Senin alacağın orjinaldeki gibi dört parça olacak birinci parça maalesef araca alttan vidalanacak diğeri ise üstüne geçecek... benim araçta ki bu şekilde...

IMG_2719.jpeg

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar fikir ve bilginize ihtiyacım var...

Şimdi R difüzör düşünüyorum fakat biraz kafam karıştı şöyleki Orjinal R difüzörü ile piyasaki R difüzör arasında fark var gibi geldi bana...

Orjinal difüzör bulsam bizim arka tampona oluyor mu... ( Öğrendik Olmuyor )

Ön ise daha önce yaptığımız gibi rline olacak...

Güncel : 12.11.2024

Ürünleri eski sponsorumuz SemTuning den temin edeceğim...

Örnek fotoğraflar;
Ekli dosyayı görüntüle 79524

Ekli dosyayı görüntüle 79692
Ekli dosyayı görüntüle 79525
Ekli dosyayı görüntüle 79526
Ekli dosyayı görüntüle 79527

Metin abi merhaba,
Life paket araca style difüzör takilabiliyor mu? Bilgin var mi?

Metin abi merhaba,
Life paket araca style difüzör takilabiliyor mu? Bilgin var mi?

Evet impression ve life araca style difüzör takılıyor…

rline ve r tamponu farklı olduğu için onların difüzörü takılamıyor…

Evet

R difüzör + çift çıkış son susturucu + akrapoviç sağ sol çift çıkış egzoz başlıklarımızın montajı tamamlanmıştır...

R difüzör temininde destek veren eski sponsorumuz SEMTUNİNG firmasına,

R difüzör montajında destek veren ENDER ELEKTRONİK firmasına,

Egzoz montajında destek veren Samet ustayı ( 0 (553) 573 97 29 ) ve mekanı herkese tavsiye ederim...

Ekli dosyayı görüntüle 79932
Ekli dosyayı görüntüle 79933
Ekli dosyayı görüntüle 79934
Ekli dosyayı görüntüle 79935
Ekli dosyayı görüntüle 79936
Ekli dosyayı görüntüle 79937
Ekli dosyayı görüntüle 79938
Ekli dosyayı görüntüle 79939
Ekli dosyayı görüntüle 79940
Ekli dosyayı görüntüle 79941
Ekli dosyayı görüntüle 79942
Ekli dosyayı görüntüle 79943
Ekli dosyayı görüntüle 79944
Ekli dosyayı görüntüle 79945
reis on numara olmuş maliyeti ne oldu, bende yaptırmayı düşünüyorum, bu şekil muayeneden geçiyor demi
[/QUOTE]

reis on numara olmuş maliyeti ne oldu, bende yaptırmayı düşünüyorum, bu şekil muayeneden geçiyor demi

Muayene olayını bilmiyorum 1.5 yıl var…
Şuanki rakamlar hakkında bilgim yok ben yaptırdığım zaman 20k civarına kendim temin etmiştim…

R difüzör 5k (işcilik dahil)
Çift çıkış T son susturucu 10k (işcilik dahil)
Akrapoviç sağ sol çift çıkış egzoz başlığu 4.5₺

Muayene olayını bilmiyorum 1.5 yıl var…
Şuanki rakamlar hakkında bilgim yok ben yaptırdığım zaman 20k civarına kendim temin etmiştim…

R difüzör 5k (işcilik dahil)
Çift çıkış T son susturucu 10k (işcilik dahil)
Akrapoviç sağ sol çift çıkış egzoz başlığu 4.5₺
Çevirmede filan egzoz a bir şey demiyorlar ama demi, ceza yazmıyorlardır buna herhalde

Geri