⚪️🧿 Golf8 Rline Ön Tampon & Arka R Difüzör & Akrapovic Egzoz Başlığı & Çift Çıkış Son Susturucu Montajı

Bir güncelleyelim...

Bu aşamada ilk alış-verişimizi aşağıdaki ürün ile yaptık...

Çok araştırdım herşeyi özen vererek hazırlamaya çalışıyorum...

Piyasada yüzlük çifti 8.000₺ 10.000₺ 12.000₺ ücret isteyen esnaflar var orjinale çok yakın ürünler içinde orjinaldeki gibi dört sıralı delikli aynı renk tonu ve logo...

İstanbul Aksaray da Ness Egzoz Sistemleri var çoğunlukla akrapovic kafalardan satıyor istediğiniz renk modelde var 4.500₺ ye çift çıkışlı sağ sol iki adet ürünü cumartesi sabah aldım...

Ekli dosyayı görüntüle 79499
Ekli dosyayı görüntüle 79500

İkinci sırada çift çıkışlı son susturucumuz var şuan ciddi anlamda araştırmaya başladım @Atesci kardeşim sağolsun her türlü bilgi desteğini bana verdi çok teşekkür ederim ayrıca...

Ekli dosyayı görüntüle 79638

https://www.instagram.com/samet.egzoz?igsh=MTkxdDJhZ2szZmV5ag==
hocam selamlar, öncelikle aracınız çok güzel maşallah. şu aldığınız egzoz uçlarını herhalde bi 2 ay aradım ancak bulamadım. bu konuya da denk gelip bütün mesajları okumasam yine bulamazdım ve içimde ukde kalırdı herhalde.

sitesine baktım ancak sizin aldığınız modeli göremedim. siz siteden görmüş müydünüz? bir de çapı nedir?

hocam selamlar, öncelikle aracınız çok güzel maşallah. şu aldığınız egzoz uçlarını herhalde bi 2 ay aradım ancak bulamadım. bu konuya da denk gelip bütün mesajları okumasam yine bulamazdım ve içimde ukde kalırdı herhalde.

sitesine baktım ancak sizin aldığınız modeli göremedim. siz siteden görmüş müydünüz? bir de çapı nedir?

Selamlar tşk ederim...

Kimin sitesinden bahsettiniz tam anlayamadım...

Ben egzoz başlıklarını İstanbul Aksaraydan aldım sarı site ilan başlığını paylaşıyorum ilan numarasından irtibatına ulaşabilirsiniz....

Benim aldığım 100 lük özellikle içindeki dört sıra deliklere ve rengine dikkat ettim orjinalde bu şekilde zaten en yüksek kalite üretim...

( Millet caddesinden aksaraya doğru inerken köşede Ender Mağazası var oradan içeri girip ilerde sağda İşbankası var. Bankanın karşısındaki dükkan mekan saat 08:15 de açılıyor.)

IMG_2600.jpeg

Maşallah, Maşallah. Çok güzel olmuş. Güle güle kullan abi. Dolgu köpüğü değişmeden takılabildi demek...

Hocam çok büyük paralar...

Güncel değil...

Ön tampon 74.000 ₺
Arka tampon 36.000₺
Yan Ek 28.000₺
Panjur 12.000₺
Yok şundan sordum, geçenlerde bir arkadaşım için Renault bayisinde 2021 Clio ‘nun ön tamponu sorduk,
Ön tampon 35.000
Panjur: 13.000
Ön alt ızgara: 9.000

Fiyat karşılaştırması yapmak için sormuştum :)

Yok şundan sordum, geçenlerde bir arkadaşım için Renault bayisinde 2021 Clio ‘nun ön tamponu sorduk,
Ön tampon 35.000
Panjur: 13.000
Ön alt ızgara: 9.000

Fiyat karşılaştırması yapmak için sormuştum :)

Hocam bizim ön tampon da çok malzeme var tek tek rakam çıkıyor hatta benim pla için delik açıldı o küçük parça varya sensör braketi kdv dahil 120₺ adedi :) onuda eskisinden söküp taktırdım:)

Ben bu rakamlardan dolayı eski sponsor dan uzak doğu aldım 15bin nerede 74bin nerede:)

Servis fiyatı Ender E. den bir tık fazlaya satılıyor bu temmuz fiyatı...

IMG_2613.jpeg

Geri
Üst Alt