hocam selamlar, öncelikle aracınız çok güzel maşallah. şu aldığınız egzoz uçlarını herhalde bi 2 ay aradım ancak bulamadım. bu konuya da denk gelip bütün mesajları okumasam yine bulamazdım ve içimde ukde kalırdı herhalde.Bir güncelleyelim...
Bu aşamada ilk alış-verişimizi aşağıdaki ürün ile yaptık...
Çok araştırdım herşeyi özen vererek hazırlamaya çalışıyorum...
Piyasada yüzlük çifti 8.000₺ 10.000₺ 12.000₺ ücret isteyen esnaflar var orjinale çok yakın ürünler içinde orjinaldeki gibi dört sıralı delikli aynı renk tonu ve logo...
İstanbul Aksaray da Ness Egzoz Sistemleri var çoğunlukla akrapovic kafalardan satıyor istediğiniz renk modelde var 4.500₺ ye çift çıkışlı sağ sol iki adet ürünü cumartesi sabah aldım...
Ekli dosyayı görüntüle 79499
Ekli dosyayı görüntüle 79500
İkinci sırada çift çıkışlı son susturucumuz var şuan ciddi anlamda araştırmaya başladım @Atesci kardeşim sağolsun her türlü bilgi desteğini bana verdi çok teşekkür ederim ayrıca...
Ekli dosyayı görüntüle 79638
https://www.instagram.com/samet.egzoz?igsh=MTkxdDJhZ2szZmV5ag==
hocam selamlar, öncelikle aracınız çok güzel maşallah. şu aldığınız egzoz uçlarını herhalde bi 2 ay aradım ancak bulamadım. bu konuya da denk gelip bütün mesajları okumasam yine bulamazdım ve içimde ukde kalırdı herhalde.
sitesine baktım ancak sizin aldığınız modeli göremedim. siz siteden görmüş müydünüz? bir de çapı nedir?
Hocam yetkili servis malı orjinal (boyasız haliyle) ön tampon ne kadar.?Sıfır Rline tamponu almak ve bunu toplamak çok zormuş...
Tam iki kişi eskiyi sök, yeninin parçalarını tek tek takmak toplamak ve montaj tam iki saatimizi verdik...
Ekli dosyayı görüntüle 80005
Ve biter...
Ekli dosyayı görüntüle 80029
Hocam yetkili servis malı orjinal (boyasız haliyle) ön tampon ne kadar.?
@metinkar hayırlı uğurlu olsun abi maşallah
Olması gerektiği gibi oldu araç renkli olunca detaylar patlıyor çok iyi görünüyor
Maşallah, Maşallah. Çok güzel olmuş. Güle güle kullan abi. Dolgu köpüğü değişmeden takılabildi demek...
Yok şundan sordum, geçenlerde bir arkadaşım için Renault bayisinde 2021 Clio ‘nun ön tamponu sorduk,Hocam çok büyük paralar...
Güncel değil...
Ön tampon 74.000 ₺
Arka tampon 36.000₺
Yan Ek 28.000₺
Panjur 12.000₺
Yok şundan sordum, geçenlerde bir arkadaşım için Renault bayisinde 2021 Clio ‘nun ön tamponu sorduk,
Ön tampon 35.000
Panjur: 13.000
Ön alt ızgara: 9.000
Fiyat karşılaştırması yapmak için sormuştum
Çok agresif olmuş. Dosta güven, düşmana korku.