⚪️🧿 Golf8 Rline Ön Tampon & Arka R Difüzör & Akrapovic Egzoz Başlığı & Çift Çıkış Son Susturucu Montajı

Ürün tam olarak video daki ürün bir arkadaşım dün üretici firma ile görüştü bugün hallederler muhtemelen...

Bu arada bu aracı tanıyan var ise yazsın Mk8,5 difüzörü nasıl kestirdi acımadan 🫣sormak isterdim...

Buda ilerideki spoilerimiz olacak...

Volkswagen VW GOLF 8 için MK8 GTI GTD GTE 2020-2023 karbon Fiber kuyruk kanat arka bagaj Spoiler araba R Styling

https://a.aliexpress.com/_ooPKY8Z
mermi mermi. valla tüm grup aracındaki gelişmeleri merak ediyoruz metin abi.

Ürün tam olarak video daki ürün bir arkadaşım dün üretici firma ile görüştü bugün hallederler muhtemelen...

Bu arada bu aracı tanıyan var ise yazsın Mk8,5 difüzörü nasıl kestirdi acımadan 🫣sormak isterdim...

Buda ilerideki spoilerimiz olacak...

Volkswagen VW GOLF 8 için MK8 GTI GTD GTE 2020-2023 karbon Fiber kuyruk kanat arka bagaj Spoiler araba R Styling

https://a.aliexpress.com/_ooPKY8Z
Spoiler çok başarılı olur hocam ama spoiler gelince arka taraf gözüme çok yüksek gözükmüştü eğer spor yay takılmazsa bence sırıtır... ona da orijinal bir çözüm bulursunuz mutlaka. Bende R için olanı var üzerindeki ekide almak istiyorum ama bulamadım.

Spoiler çok başarılı olur hocam ama spoiler gelince arka taraf gözüme çok yüksek gözükmüştü eğer spor yay takılmazsa bence sırıtır... ona da orijinal bir çözüm bulursunuz mutlaka. Bende R için olanı var üzerindeki ekide almak istiyorum ama bulamadım.

Videodaki araçtan bahsediyorsan benim aracım değil o örnek olarak yazmıştım...

spor yay benim aracımda var konularıma bakabilirsin...

spoiler ucu aliexpreste bolca var alabilirsin...

Son düzenleme:
Videodaki araçtan bahsediyorsan benim aracım değil o örnek olarak yazmıştım...

spor yay benim aracımda var konularıma bakabilirsin...

spoiler ucu aliexpreste bolca var alabilirsin...
Yok hocam spor yay var ama takılı mı onu hatırlayamamıştım yoksa herkes biliyor sizin aracı :) , ben kendi aracıma takarken ilk önce yay yokken denemiştim ondan bahsettim.

aliexpresten almak istemiyorum ilk önce araca denemek istiyorum çünkü çok agresif olmasını istemiyorum yoksa ona uyumlu olsun diye bir kaç şey daha yapmam gerekiyor masraf açmaya gerek yok :D

Yok hocam spor yay var ama takılı mı onu hatırlayamamıştım yoksa herkes biliyor sizin aracı :) , ben kendi aracıma takarken ilk önce yay yokken denemiştim ondan bahsettim.

aliexpresten almak istemiyorum ilk önce araca denemek istiyorum çünkü çok agresif olmasını istemiyorum yoksa ona uyumlu olsun diye bir kaç şey daha yapmam gerekiyor masraf açmaya gerek yok :D

Aslında Mk7-7,5 için olan var ben takmıştım eski aracıma bence ondan dene nasıl duracağını az çok anlayabilirsin...

Bulursam denerim hocam teşekkürler (y)

Hocam montaj yaptık, orijinal tampona egzoz takmak için kesmek gerekiyor maalesef.

IMG_6578.jpeg

Ses tam istediğim gibi oldu... hiç bağırma sesi üfleme sesi yok ama sanki yüksek hacimli bir araçmış gibi baslı ve tok bir ses aldık. Rolantide çok güzel gaza basınca ses yükselmiyor öyle söyleyeyim. Zaten 1.0 araçlara motorda performans anlamında bir değişiklik yok ise egzoz yaptırmak iyice arabayı sağırlaştırıyor.

IMG_6593.jpeg

Zaman dar olduğu için egzozu tutturduk kaynak yapıldı ve bıraktık... bir sonraki işlem ise kazanı dıştan temizlemek ve egzoz uçlarını parlatmak olacak.

IMG_6595.jpeg

Egzoz uçları aldığım kazan ile orijinal olarak 76mm geldi bir önceki hali çakma difüzör ile gelen plastik uçlardı, onlar 90mm idi. Egzoz uçlarının küçülmüş olması arabanın arkadan agresifliği azalttı açıkçası ona bir çözüm düşünüyorum ama abt egzoz uçlarınıda kenara atmak istemiyorum.

Sizce ne yapılabilir?

Yakın zamanda sesi video olarak paylaşacağım bir fikir olsun sizlere...

Hocam montaj yaptık, orijinal tampona egzoz takmak için kesmek gerekiyor maalesef.

Ekli dosyayı görüntüle 79804

Ses tam istediğim gibi oldu... hiç bağırma sesi üfleme sesi yok ama sanki yüksek hacimli bir araçmış gibi baslı ve tok bir ses aldık. Rolantide çok güzel gaza basınca ses yükselmiyor öyle söyleyeyim. Zaten 1.0 araçlara motorda performans anlamında bir değişiklik yok ise egzoz yaptırmak iyice arabayı sağırlaştırıyor.

Ekli dosyayı görüntüle 79805

Zaman dar olduğu için egzozu tutturduk kaynak yapıldı ve bıraktık... bir sonraki işlem ise kazanı dıştan temizlemek ve egzoz uçlarını parlatmak olacak.

Ekli dosyayı görüntüle 79806

Egzoz uçları aldığım kazan ile orijinal olarak 76mm geldi bir önceki hali çakma difüzör ile gelen plastik uçlardı, onlar 90mm idi. Egzoz uçlarının küçülmüş olması arabanın arkadan agresifliği azalttı açıkçası ona bir çözüm düşünüyorum ama abt egzoz uçlarınıda kenara atmak istemiyorum.

Sizce ne yapılabilir?

Yakın zamanda sesi video olarak paylaşacağım bir fikir olsun sizlere...
Hayırlı olsun hocam öncelikle. Bir şey dikkatimi çekti benim kendi mk8 lerime yaparken veya arkadaşlarımın mk8 araçlarına işlem uygulamaya götürdüğümüzde hiçbir şekilde tamponda bahsettiğiniz gibi bi görselle karşılaşmadık yani kesme gibi bi durum yaşamadık orası boştu bizde. Hatta en son arkadaşıma bendeki r difüzörü takmıştık bizzat ben taktım yine böyle bi manzara yoktu

Ama geçen sene aracımı satarken emsal ilanlar arasında bir araç dikkatimi çekmişti R difüzörden bu bahsettiğiniz plastik açıklık gözüküyordu o araçta da.

Teşekkür ederim, allah allah oradaki parça nasıl gözükmesin tamponda bir farklılık mı var acaba?

Hayırlı olsun hocam öncelikle. Bir şey dikkatimi çekti benim kendi mk8 lerime yaparken veya arkadaşlarımın mk8 araçlarına işlem uygulamaya götürdüğümüzde hiçbir şekilde tamponda bahsettiğiniz gibi bi görselle karşılaşmadık yani kesme gibi bi durum yaşamadık orası boştu bizde. Hatta en son arkadaşıma bendeki r difüzörü takmıştık bizzat ben taktım yine böyle bi manzara yoktu

Ama geçen sene aracımı satarken emsal ilanlar arasında bir araç dikkatimi çekmişti R difüzörden bu bahsettiğiniz plastik açıklık gözüküyordu o araçta da.
geçen iki üç egzoz yapım aşaması videoları izledim orda da kesiyorlardı bu şekilde kapalıydı

evet bende inceledim kesiliyor...
geçmiş t mk7 yada mk7,5 ikisinden birinde çift egzoz yaparken kestirmiştim

karşılaştırma...

A47FFF72-ACC9-491C-BACC-73439AF7DD08.jpeg

O bölge egzoz çapında kesilmiş...

IMG_2453.jpeg

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar bugün sabah eski sponsorumuz Sem Tuning ' in Avcılardaki deposuna gittim ve ürünlerimi teslim aldım Ender Elektronik'e boya için teslim edeceğim...

Difüzörü orada taktırıp egzoz montaj işini halledeceğim nasipse...

400D3257-19EB-4224-8025-7A7006A78BC6.jpeg

Yeni yerleri çok güzel olmuş artık tamamen orada hizmet vermeye başlayacaklar...

Evet

R difüzör + çift çıkış son susturucu + akrapoviç sağ sol çift çıkış egzoz başlıklarımızın montajı tamamlanmıştır...

R difüzör temininde destek veren eski sponsorumuz SEMTUNİNG firmasına,

R difüzör montajında destek veren ENDER ELEKTRONİK firmasına,

Egzoz montajında destek veren Samet ustayı ( 0 (553) 573 97 29 ) ve mekanı herkese tavsiye ederim...

IMG_2515.jpeg
IMG_2516.jpeg
IMG_2519.jpeg
IMG_2523.jpeg
IMG_2525.jpeg
IMG_2526.jpeg
IMG_2529.jpeg
IMG_2531.jpeg
IMG_2536.jpeg
IMG_2537.jpeg
IMG_2535.jpeg
IMG_2538.jpeg