Metin hocam sanada o yakisir zaten Sen orjinal cisin
çıkma bulursam alırım yoksa zor çok pahalı...
Metin hocam sanada o yakisir zaten Sen orjinal cisin
Ben tek çıkışlı difüzör tercih ettim, sanırım GTI difüzör olarak geçiyor emin değilim. Görüntüsü biraz fazla agresif gereğinden fazla iddialı duruyor, aşırı sportif bir görüntü istemiyorsanız dikdörtgen çıkışlı difüzöre de bir göz atabilirsiniz. Aşağıya fotoğrafını bırakıyorum göz zevkinize uyan bir tasarımsa tavsiye ederim.Merhaba arkadaşlar fikir ve bilginize ihtiyacım var...
Şimdi R difüzör düşünüyorum fakat biraz kafam karıştı şöyleki Orjinal R difüzörü ile piyasaki R difüzör arasında fark var gibi geldi bana...
Özellikle plakaya doğru orjinal ürün sanki daha farklı...
Orjinal difüzör bulsam bizim arka tampona oluyor mu...
Örneğin;
Orjinal R difüzör;
Ekli dosyayı görüntüle 79416
Uzakdoğu R difüzör;
Ekli dosyayı görüntüle 79415
Ekli dosyayı görüntüle 79417
Ben tek çıkışlı difüzör tercih ettim, sanırım GTI difüzör olarak geçiyor emin değilim. Görüntüsü biraz fazla agresif gereğinden fazla iddialı duruyor, aşırı sportif bir görüntü istemiyorsanız dikdörtgen çıkışlı difüzöre de bir göz atabilirsiniz. Aşağıya fotoğrafını bırakıyorum göz zevkinize uyan bir tasarımsa tavsiye ederim.
Orjinal varex de guzel olur bu sistem icin.
Bir güncelleyelim...
Bu aşamada ilk alış-verişimizi aşağıdaki ürün ile yaptık...
Çok araştırdım herşeyi özen vererek hazırlamaya çalışıyorum...
Piyasada yüzlük çifti 8.000₺ 10.000₺ 12.000₺ ücret isteyen esnaflar var orjinale çok yakın ürünler içinde orjinaldeki gibi dört sıralı delikli aynı renk tonu ve logo...
İstanbul Aksaray da Ness Egzoz Sistemleri var çoğunlukla akrapovic kafalardan satıyor istediğiniz renk modelde var 4.500₺ ye çift çıkışlı sağ sol iki adet ürünü cumartesi sabah aldım...
Ekli dosyayı görüntüle 79499
Ekli dosyayı görüntüle 79500
İkinci sırada çift çıkışlı son susturucumuz var şuan ciddi anlamda araştırmaya başladım @Atesci kardeşim sağolsun her türlü bilgi desteğini bana verdi çok teşekkür ederim ayrıca...
Ekli dosyayı görüntüle 79638
Eskilerden esnaf arkadaşlarımda devreye girdi en iyi kaliteli alabileceğimiz max dip rakama son susturucumuzu alıp kenara koyacağız...
Çünkü rakamlar sürekli artıyor...
@metinkar Hocam orijinal görüntü size yakışır bence kazanıda güzel bir marka tercih edin.
@Atesci kardeşimin anlattığı olay sağ sol 2+2 ayrı boru olsun demesi üzerine bir araştırma yaptım bu şekilde ne bulabiliriz diye şans eseri bir ilana denk geldim orijinal golf 5 gti için abt sportline egzoz hemen yapıştırdım aldım, süreci burada da paylaşırım.
Satıcı arabayı 1 sene önce satmış egzozda uzun zamandır kenarda yatıyormuş o yüzden kirli... düzgünce temizlği yapılacak ardından takılacak, egzoz başlıkları ufak bir temizlik ile parladı bile.
Bence ses gayet başarılı olacak öyle ümit ediyorum, db artışı olmadan biraz baslı bir egzoz sesi gayet tatmin edici olur.
Kendime almış kadar sevindim hocam hayırlı uğurlu olsun@metinkar Hocam orijinal görüntü size yakışır bence kazanıda güzel bir marka tercih edin.
@Atesci kardeşimin anlattığı olay sağ sol 2+2 ayrı boru olsun demesi üzerine bir araştırma yaptım bu şekilde ne bulabiliriz diye şans eseri bir ilana denk geldim orijinal golf 5 gti için abt sportline egzoz hemen yapıştırdım aldım, süreci burada da paylaşırım.
Satıcı arabayı 1 sene önce satmış egzozda uzun zamandır kenarda yatıyormuş o yüzden kirli... düzgünce temizlği yapılacak ardından takılacak, egzoz başlıkları ufak bir temizlik ile parladı bile.
Bence ses gayet başarılı olacak öyle ümit ediyorum, db artışı olmadan biraz baslı bir egzoz sesi gayet tatmin edici olur.
Tabiki sessiz olması daha iyi, umarım üfleme sesi yapmaz yerli üretim dediğiniz için merak ettim açıkçası.Son susturucuyu yerli ürün alıyorum ses istemiyorum orjinal hali gibi sessiz... yarın imalattan çıkacak fotoğraf paylaşırım...
Teşekkür ederim valla bende heyecanlıyımKendime almış kadar sevindim hocam hayırlı uğurlu olsun
Tabiki sessiz olması daha iyi, umarım üfleme sesi yapmaz yerli üretim dediğiniz için merak ettim açıkçası.