⚪️🧿 Golf8 Rline Ön Tampon & Arka R Difüzör & Akrapovic Egzoz Başlığı & Çift Çıkış Son Susturucu Montajı

Merhaba arkadaşlar fikir ve bilginize ihtiyacım var...

Şimdi R difüzör düşünüyorum fakat biraz kafam karıştı şöyleki Orjinal R difüzörü ile piyasaki R difüzör arasında fark var gibi geldi bana...

Özellikle plakaya doğru orjinal ürün sanki daha farklı...

Orjinal difüzör bulsam bizim arka tampona oluyor mu...

Örneğin;

Orjinal R difüzör;

Ekli dosyayı görüntüle 79416

Uzakdoğu R difüzör;

Ekli dosyayı görüntüle 79415
Ekli dosyayı görüntüle 79417
Ben tek çıkışlı difüzör tercih ettim, sanırım GTI difüzör olarak geçiyor emin değilim. Görüntüsü biraz fazla agresif gereğinden fazla iddialı duruyor, aşırı sportif bir görüntü istemiyorsanız dikdörtgen çıkışlı difüzöre de bir göz atabilirsiniz. Aşağıya fotoğrafını bırakıyorum göz zevkinize uyan bir tasarımsa tavsiye ederim.

Ekli dosyalar

• 580B00F2-2FF1-4982-B805-1214C79EBE8F.jpeg
    580B00F2-2FF1-4982-B805-1214C79EBE8F.jpeg
    128.1 KB · Görüntüleme: 65
Ben tek çıkışlı difüzör tercih ettim, sanırım GTI difüzör olarak geçiyor emin değilim. Görüntüsü biraz fazla agresif gereğinden fazla iddialı duruyor, aşırı sportif bir görüntü istemiyorsanız dikdörtgen çıkışlı difüzöre de bir göz atabilirsiniz. Aşağıya fotoğrafını bırakıyorum göz zevkinize uyan bir tasarımsa tavsiye ederim.

Şuan orjinal R arka tampon + difüzör düşünüyorum belki bir u dönüşü yaparak rline çevirebilirim...

senin eklediğin bu orjinal gti difüzörü değil muhtemelen farklı bir şey cs idi herhalde...

gti difüzörüde tampon ile satılıyor uzak doğu yada orjinal aynı ve mat olur... keşke R içinde bu şekilde olsa hemen alsam ama yok...

IMG_2162.jpeg
IMG_2163.jpeg
IMG_2161.jpeg
https://shbd.io/s/SDZPXQsf

IMG_1927.jpeg

Son düzenleme:
Bir güncelleyelim...

Bu aşamada ilk alış-verişimizi aşağıdaki ürün ile yaptık...

Çok araştırdım herşeyi özen vererek hazırlamaya çalışıyorum...

Piyasada yüzlük çifti 8.000₺ 10.000₺ 12.000₺ ücret isteyen esnaflar var orjinale çok yakın ürünler içinde orjinaldeki gibi dört sıralı delikli aynı renk tonu ve logo...

İstanbul Aksaray da Ness Egzoz Sistemleri var çoğunlukla akrapovic kafalardan satıyor istediğiniz renk modelde var 4.500₺ ye çift çıkışlı sağ sol iki adet ürünü cumartesi sabah aldım...

4420697f-893d-4bda-9804-a36ee9a8c4af.jpeg
119ac65e-8ddb-4c93-81ac-2040282e7b3e.jpeg

İkinci sırada çift çıkışlı son susturucumuz var şuan ciddi anlamda araştırmaya başladım @Atesci kardeşim sağolsun her türlü bilgi desteğini bana verdi çok teşekkür ederim ayrıca...

IMG_2209.jpeg

https://www.instagram.com/samet.egzoz?igsh=MTkxdDJhZ2szZmV5ag==

Son düzenleme:
Varex ismi selpak gibi oldu. Markanin kendisi xforce avustralyadan geliyor. Orjinal olanlarini tavsiye ederim. Megane rs te kullandim, perdelerini kapatinca kedi gibi oluyordu. :)

Bir güncelleyelim...

Bu aşamada ilk alış-verişimizi aşağıdaki ürün ile yaptık...

Çok araştırdım herşeyi özen vererek hazırlamaya çalışıyorum...

Piyasada yüzlük çifti 8.000₺ 10.000₺ 12.000₺ ücret isteyen esnaflar var orjinale çok yakın ürünler içinde orjinaldeki gibi dört sıralı delikli aynı renk tonu ve logo...

İstanbul Aksaray da Ness Egzoz Sistemleri var çoğunlukla akrapovic kafalardan satıyor istediğiniz renk modelde var 4.500₺ ye çift çıkışlı sağ sol iki adet ürünü cumartesi sabah aldım...

Ekli dosyayı görüntüle 79499
Ekli dosyayı görüntüle 79500

İkinci sırada çift çıkışlı son susturucumuz var şuan ciddi anlamda araştırmaya başladım @Atesci kardeşim sağolsun her türlü bilgi desteğini bana verdi çok teşekkür ederim ayrıca...

Ekli dosyayı görüntüle 79638

Eskilerden esnaf arkadaşlarımda devreye girdi en iyi kaliteli alabileceğimiz max dip rakama son susturucumuzu alıp kenara koyacağız...
Çünkü rakamlar sürekli artıyor...

Rica ederim abi . Seninle aynı hassasiyette bu konuya yaklaşıyorum özenle takipteyim :)

@metinkar Hocam orijinal görüntü size yakışır bence kazanıda güzel bir marka tercih edin.

@Atesci kardeşimin anlattığı olay sağ sol 2+2 ayrı boru olsun demesi üzerine bir araştırma yaptım bu şekilde ne bulabiliriz diye şans eseri bir ilana denk geldim orijinal golf 5 gti için abt sportline egzoz :) hemen yapıştırdım aldım, süreci burada da paylaşırım.

Satıcı arabayı 1 sene önce satmış egzozda uzun zamandır kenarda yatıyormuş o yüzden kirli... düzgünce temizlği yapılacak ardından takılacak, egzoz başlıkları ufak bir temizlik ile parladı bile.

Bence ses gayet başarılı olacak öyle ümit ediyorum, db artışı olmadan biraz baslı bir egzoz sesi gayet tatmin edici olur.

Ekli dosyalar

• 6d15c5c7-cd83-40d3-9c63-85c99d57ae02.jpg
    6d15c5c7-cd83-40d3-9c63-85c99d57ae02.jpg
    122.1 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_6503.jpeg
    IMG_6503.jpeg
    145 KB · Görüntüleme: 31
@metinkar Hocam orijinal görüntü size yakışır bence kazanıda güzel bir marka tercih edin.

@Atesci kardeşimin anlattığı olay sağ sol 2+2 ayrı boru olsun demesi üzerine bir araştırma yaptım bu şekilde ne bulabiliriz diye şans eseri bir ilana denk geldim orijinal golf 5 gti için abt sportline egzoz :) hemen yapıştırdım aldım, süreci burada da paylaşırım.

Satıcı arabayı 1 sene önce satmış egzozda uzun zamandır kenarda yatıyormuş o yüzden kirli... düzgünce temizlği yapılacak ardından takılacak, egzoz başlıkları ufak bir temizlik ile parladı bile.

Bence ses gayet başarılı olacak öyle ümit ediyorum, db artışı olmadan biraz baslı bir egzoz sesi gayet tatmin edici olur.

Son susturucuyu yerli ürün alıyorum ses istemiyorum orjinal hali gibi sessiz... yarın imalattan çıkacak fotoğraf paylaşırım...

Kendime almış kadar sevindim hocam hayırlı uğurlu olsun :)

Son susturucuyu yerli ürün alıyorum ses istemiyorum orjinal hali gibi sessiz... yarın imalattan çıkacak fotoğraf paylaşırım...
Tabiki sessiz olması daha iyi, umarım üfleme sesi yapmaz yerli üretim dediğiniz için merak ettim açıkçası.

Son düzenleme:

Geri
Üst Alt