Abı bu arada kaskoya ne kadar işletmek gerek, servis fiyatını mı? (158000 gibi.)
Abı bu arada kaskoya ne kadar işletmek gerek, servis fiyatını mı? (158000 gibi.)
S.Aleykum Metin abi, güzel olmuş kazasız belasız kullan
Gereken yapılmış abi şu an alev alev yanıyorYanıyor değil mi
Metın hocam hayırlı olsunHocam çok büyük paralar...
Güncel değil...
Ön tampon 74.000 ₺
Arka tampon 36.000₺
Yan Ek 28.000₺
Panjur 12.000₺
Hayırlı olsun ABT nin sesi gerçekten çok güzeldir bende mk5 imden çıkarıp saklı tutuyorum sesine doyamadığım için@metinkar Hocam orijinal görüntü size yakışır bence kazanıda güzel bir marka tercih edin.
@Atesci kardeşimin anlattığı olay sağ sol 2+2 ayrı boru olsun demesi üzerine bir araştırma yaptım bu şekilde ne bulabiliriz diye şans eseri bir ilana denk geldim orijinal golf 5 gti için abt sportline egzoz hemen yapıştırdım aldım, süreci burada da paylaşırım.
Satıcı arabayı 1 sene önce satmış egzozda uzun zamandır kenarda yatıyormuş o yüzden kirli... düzgünce temizlği yapılacak ardından takılacak, egzoz başlıkları ufak bir temizlik ile parladı bile.
Bence ses gayet başarılı olacak öyle ümit ediyorum, db artışı olmadan biraz baslı bir egzoz sesi gayet tatmin edici olur.
Metın hocam hayırlı olsun
Hocam keske bır Avrupa tatılıne çıksaydın aracla hepsını orjınal taktırır donerdın bu fıyatlara bır de avrupa tatili olurdu sana
Istedıgın renk sıfır konumda cıkma on tampon 8 yada 8,5 0lan 700/800 Euro arası
Arka tampon sensörler dahil 450/500 Euro arası
Tekrar dan hayırlı olsun hocamHocam senin dediğin gibi zor anca renkleri olursa olabilirdi...
Oldu bitti artık ama şunu söylim o rakam bile çok sarı sitede R set var 65bine veriyor...
Ben çok uyguna bitirdim...
Nerde hocam bu fiyatlar ben alayımMetın hocam hayırlı olsun
Hocam keske bır Avrupa tatılıne çıksaydın aracla hepsını orjınal taktırır donerdın bu fıyatlara bır de avrupa tatili olurdu sana
Istedıgın renk sıfır konumda cıkma on tampon 8 yada 8,5 0lan 700/800 Euro arası
Arka tampon sensörler dahil 450/500 Euro arası
Evet fiyatlar çok uçuk, benim projede yan marşpiyel de takıldı. Sağ sol 2 parçalı bulamıyorum. Bilginiz olsun... Denk düşerse diye yazdım.