bugraylmz
Yeni Üye
- İsim
- Buğra
- Araç
- Golf 8.5 1.5tsi impression
Merhaba ben konu sahibiyim. Aracımı dün servise verdim bugün görüşme sağladık fakat kesin bir çözüme ulaşamayacağız gibi duruyor. Serviste görevli kişiye sizin mesajınızı gösterdim tam olarak nasıl bir işlem yapıldığını söyleyebilir misiniz uzaktan nasıl bir bağlantı yapıldı aracaArkadaşlar 16.11.2024 günü golf 8.5 impression manuel aracımı Doğuş Oto Ankara'dan akşam saatleri teslim aldım. 100 metre yol yapınca aynı şekilde trafik levha okunamıyor hatasını gördüğümde hemen satış danışmanını aradım. Bana hafta içi müsait olduğunuzda gelin 5 dakikalık işlemle halledelim dediler. Salı günü servis kısmına gittiğimde aracımı teslim ettim ve 10 dakika içerisinde gelerek bana güncelleme olmadığından ötürü bir şey yapamıyoruz dediler. Bende kendilerine eğer bir güncelleme yoksa beni niye çağırdığınız, aldığım andan beri araç uyarı veriyor şeklinde söyledikten sonra oradan ayrılıp Doğuş Oto genel merkeziyle irtibata geçtim. Bugün için randevu aldım ve oraya gittiğimde uzaktan bağlantı yaparak bahse konu hatayı düzelttiler. Sizde bu şekilde yol izleyerek düzelttirebilirsiniz.