Golf 8.5 Impression Hata

@superkartal Kısa far ayarı sonucu yapılan işlemlerden memnun kaldınız mı? Test etme imkanı bulabildiniz mi? Yapılan işlemin içeriğini biliyor musunuz? Yani basit bir mekanik ayar yapılması gerekiyor anladığım kadarıyla. Ama bu, karşıdaki kişilerin gözünü alma riskini içermez mi? Teşekkür ederiz, değerlendirmek için.
Bugün sabah yaptırdım ayarı henüz gece aracı kullanmadım. İlk fırsatta sorularınıza cevap vereceğim kullanınca.

@superkartal Kısa far ayarı sonucu yapılan işlemlerden memnun kaldınız mı? Test etme imkanı bulabildiniz mi? Yapılan işlemin içeriğini biliyor musunuz? Yani basit bir mekanik ayar yapılması gerekiyor anladığım kadarıyla. Ama bu, karşıdaki kişilerin gözünü alma riskini içermez mi? Teşekkür ederiz, değerlendirmek için.
Bugün gece sürme imkanım oldu. Eskiye göre bi tık daha güzel olmuş kısalar. Karşıdan gelen araçlardan da rahatsız olduklarına dair bi izlenim edinmedim, selektör falan atan olmadı. Kaputu açınca farın arka tarafında beyaz bir ayar vidası gibi birşey var, oradan yapıldığını sanıyorum ama sormadım ne yalan söyleyeyim. Aracı far ayarı yazan bi bölüm var vardı serviste oraya çektiler orda yaptılar işlemleri.

Ama yine de kısalarda 2016 Golfümdeki Halojen Sarı farların verdiği hissi vermiyor bu led farlar. Karanlık bir yolda eski kısalar daha iyi aydınlatıyordu gibi geliyor.

8.5 da misal hafif eğim inerken bile o kadar önü gösteriyor ki 20 mt ötede yolda ne var görünmüyor. Sürekli bi tedirgin ediyor. Uzunlar ama şahane.

@superkartal Bilgilendirme için teşekkür ederim hocam, ama anladığım kadarıyla serviste yapılan işlem tam anlamıyla işini görmemiş gibi görünüyor. Ne yapalım, böyle orijinal şekilde devam edeceğiz gibi görünüyor. Ben de kısalardan yana çok şikayetçiyim, ama uzunlar inanılmaz, dediğiniz gibi.

Aslında dışarda da yaptırabileceğim yerler var sanayide tanıdık vs. Yine de soracağım onlara durumu anlatıp ancak biraz daha kaldırırsak kısaları karşıdan gelenler için sıkıntı oluşturur mu diye endişe ediyorum. Bunu da istemem.

Geri