11 Aylık Silecek Sıkıntısı

Sonax ‘ın 1 litrelik şişelerde satılan antifrizli cam suları çok iyidir ancak döviz sebebli fiyatı aşırı pahalılandı,

Yetkili servislerde vw ambalajlında satılan konsantre antifrizli cam suları hem iyidir, hem de fiyatı uygundur. Yazlık cam suyu olarakta würth ‘ün küçük turuncu şişelerini öneririm.
Yetkili serviste herhangi indirim olmadan litresi 100 TL sanırım. Suyla karıştırınca 2 litresi 100 TL olur. Bana mantıklı geliyor.

Shell antifrizli cam suyunu deneyeyim diyordum. Hiç bulaşmayayım o zaman.

Silecek ömrüne; kullandığınız su, antfrizli cam suyu, yazlık cam suyu, güneş, sıcak-soğuk yaşadığınız şehrin iklimi, aracın ağaç altında kalması vs.. pek çok etken olumlu-olumsuz etki eder,

Çeşme suyu, kalitesiz cam suları, ağaç altında kalması, reçine, kalitesiz oto yıkama köpüğü, güneş, sıcak-soğuk iklim koşullları olumsuz etki edecektir.,

Örneğin; shell ve bp ‘nin sabunlu veya antifrizli cam sularını kullanan arkadaşlar kaliteli olduğunu düşünürler, ancak durum pek öyle değildir.
Araç içerisinde fabrikasyon cam suyu mevcut.

Ph nötr şampuanla hep yıkadım. Ağaç altından hep uzak durarım. Temiz arabayı mahvediyor. Sıcak - soğuk durumuna da bir şey diyemiyorum. Fabrikasyon silecekte de eski kalite yok diyeyim. Eski aracımda Swf marka silecekten çok memnundum.

Bosch Aerotwin alın bence. Son 4 aracımda hep bu modeli kullanıyorum. Bana ortalama 3-4 yıl gidiyor. (Her gün en az 1 kere ön cama su sıkma ihtiyacı hissettiğim için de yoğun kullanmama rağmen.)
Eski aracımda denemiştim. 3 yılı geçik gitmişti.

Tüm olumsuzluklara meydan okumuşsun abi. Araç temizken ağaçlardan toz vs kısa sürede aracın üstünü kapladığı oluyor mu? Ağaç altlarından hep uzak durarım da.
Ben aynı sokağın olmayan ağaç recine / olmayan güneş etkilerini zaten eski astra aracımda da test etmistim 2001 den 2016 ya

15 yıl sonunda bu astra nın boyasında satarken deformasyon yoktu.

Boya koruma / seramik / fayans kaplama / ppf / araç kaplama / full pasta falan ?

Ben bu islere kuruş vermem.

Ha ön kaputta + ön tamponda yolda seken taşlardan dolayı taş izleri varmı ? Var tabi.....

15 yıllık astra satarken bu estetikteydi. (Aynı evin önünde 2016)Screenshot_2024-11-17-17-33-29-009_com.whatsapp.jpg)

6 yıl 10 aydır fabrikasyon silecek ile devam ediyorum. Km : 102 bin

Sanırım benim araba harbi made in deutschland
kapalı garaj güneş yağmur kar görmüyorsa arada bakımda yapıyorsan gider.. :) aracı aldığımda 2 senelik demişti eleman + 5 sene geçmiş alalı bende de sorun yok henüz kapalı garajda yatıyordu araç koşullar çok önemli ..

Ben aynı sokağın olmayan ağaç recine / olmayan güneş etkilerini zaten eski astra aracımda da test etmistim 2001 den 2016 ya

15 yıl sonunda bu astra nın boyasında satarken deformasyon yoktu.

Boya koruma / seramik / fayans kaplama / ppf / araç kaplama / full pasta falan ?

Ben bu islere kuruş vermem.

Ha ön kaputta + ön tamponda yolda seken taşlardan dolayı taş izleri varmı ? Var tabi.....

15 yıllık astra satarken bu estetikteydi. (Aynı evin önünde 2016)Ekli dosyayı görüntüle 79645)
🧿🧿🧿

Arkadaşlar https://www.sileceksepeti.com'dan alışveriş yapan var mı güvenilir mi ?

Yetkili serviste herhangi indirim olmadan litresi 100 TL sanırım. Suyla karıştırınca 2 litresi 100 TL olur. Bana mantıklı geliyor.

Shell antifrizli cam suyunu deneyeyim diyordum. Hiç bulaşmayayım o zaman.
G JZW 050 M2 (-50°C)

2 Litre (1:1 seyreltme) çok yoğun olur, Erzurum, Kars gibi bir şehirde yaşamadığınız sürece (1:2 seyretme) yeterlidir,

Yazın da (1:4 veya 1:5 seyrelterek) kullanabilirsiniz.,

G 052 164 M2 (-70°C)
Bu diğerine göre daha yoğun “ultra konsantre” ama fiyatı yanlış hatırlamıyorsam biraz daha pahalı. (eko seri olmayan ürün)

Son düzenleme:
G JZW 050 M2 (-50°C)

2 Litre (1:1 seyreltme) çok yoğun olur, Erzurum, Kars gibi bir şehirde yaşamadığınız sürece (1:2 seyretme) yeterlidir,

Yazın da (1:4 veya 1:5 seyrelterek) kullanabilirsiniz.,

G 052 164 M2 (-70°C)
Bu diğerine göre daha yoğun “ultra konsantre” ama fiyatı yanlış hatırlamıyorsam biraz daha pahalı. (eko seri olmayan ürün)
Eko serisi yeterli o zaman.

Silecek ömrüne; kullandığınız su, antfrizli cam suyu, yazlık cam suyu, güneş, sıcak-soğuk yaşadığınız şehrin iklimi, aracın ağaç altında kalması vs.. pek çok etken olumlu-olumsuz etki eder,

Çeşme suyu, kalitesiz cam suları, ağaç altında kalması, reçine, kalitesiz oto yıkama köpüğü, güneş, sıcak-soğuk iklim koşullları olumsuz etki edecektir.,

Örneğin; shell ve bp ‘nin sabunlu veya antifrizli cam sularını kullanan arkadaşlar kaliteli olduğunu düşünürler, ancak durum pek öyle değildir.
hangi cam suyunu onerirsiniz hocam

Merhabalar, aracımı Aralık da almıştım. 11 Aylık. Dün yoğun yağmurlu uzun yolda silecek performansından hiç memnun kalmadım. İz bırakıyor, pek silemiyor, ara ara da ses çıkarıyor. Tabi yağmurun sesinden duymak pek mümkün değil. Arka silecek de aynı şekilde. Bu süre zarfında araç çok soğuk, kar da görmemişti.

Garanti 6 ay mı oluyordu?

Yetkili serviste ücreti ne kadardır? Yine yenilerin ömrü bu kadar mı kısa olur?

[/URL]
11 ay iyi dayanmış :D
Ben aracı 0km aldım silecekleri zangır zungur ötüyor, atlama yapıyordu, direkt bosch aerotwin aldım geçtim, OE sileceklerde iş yok.

11 ay iyi dayanmış :D
Ben aracı 0km aldım silecekleri zangır zungur ötüyor, atlama yapıyordu, direkt bosch aerotwin aldım geçtim, OE sileceklerde iş yok.
6 ay içinde garantiden şansınızı deneseydiniz?

Arka silecekte de sıkıntı var mıydı?

SWF marka almayı düşünüyorum. Bosch aerotwin tecrübemde olmuştu. 3 yılı aşkın süre gitti. SWF sileceği de sadece 1 yıl deneyimlemiştim , araç satıldığından uzun kullanım yapamadım.

6 ay içinde garantiden şansınızı deneseydiniz?

Arka silecekte de sıkıntı var mıydı?

SWF marka almayı düşünüyorum. Bosch aerotwin tecrübemde olmuştu. 3 yılı aşkın süre gitti. SWF sileceği de sadece 1 yıl deneyimlemiştim , araç satıldığından uzun kullanım yapamadım.
OE silecek, yenisi ile değişseler bile yine ses yapacak, atlama yapacak. Uğraşmadım o yüzden, Bosch aldım rahatladım.

Sileceksepetinden 2 sefer silecek aldım gayet güzeldi kargosu falan, swf silecekler gayet iyidir

Geri
Üst Alt