11 Aylık Silecek Sıkıntısı

Migros, bim , a101 de satılan mavi (kışlık cam suyu) kullandım hep.

Yazında gerektiginde 5 lik kayın/erikli / javsu falan ekledim.

Yanlız şunu ekleyim benim aracım güneş görmez ortamdadır.

Eeee peki ağaç altındamı
Evet dogru

Ağaç var ? ağaç var?

Reçinesi olmayan 60 yıllık AKASYA ağaçları olan ve güneşi bir tünel yolu gibi kapatan bir semtin sokağındayım
Ekli dosyayı görüntüle 79643Ekli dosyayı görüntüle 79644
Biraz konu dışı olacak ama maşallah ne güzel bir sokak ve huzurlu bir yermiş. Birden içim açıldı mutlu oldum. Neresi bilmiyorum ama benim olduğum yerde (İstanbul Ümraniye) betona gömüldük. Şöyle olsun isterse ne olursa olsun varlığı yeter ki 🥹

2024 Formentorda da aynı durum mu?
Yok hocam golf aracıma son aldığım sileceği servisten almıştım onun harici 2 sileceği internetten almıştım, formentor aracımda çok şükür sıkıntı yok şimdilik

Silecek sepetinden ben ürün almıyorum, 2017-18 yıllarında bosch aerotwin plus silecek almıştım. Sileceği taktım, takar takmaz atlama yaparak silmeye başladı.
Söktüm eskilerini taktım firmaya durumu izah ettim ama hiç bir şekilde iade / değişim şu bu konusunda yardımcı olmadılar.
O zamandan beridir ben almıyorum oradan.

Silecek konusunda ön cama glaco uygularken, sileceğe de çok az uyguluyorum bu sayede atlama yapmıyor, memnun kalıyorum ben.
Son sileceğide yetkiliden aldım, ben memnun kalıyorum. Önceki aracımda otosüpermarketten swf - continental denemiştim onlardan da memnun kalmıştım.

Silecek sepetinden ben ürün almıyorum, 2017-18 yıllarında bosch aerotwin plus silecek almıştım. Sileceği taktım, takar takmaz atlama yaparak silmeye başladı.
Söktüm eskilerini taktım firmaya durumu izah ettim ama hiç bir şekilde iade / değişim şu bu konusunda yardımcı olmadılar.
O zamandan beridir ben almıyorum oradan.

Silecek konusunda ön cama glaco uygularken, sileceğe de çok az uyguluyorum bu sayede atlama yapmıyor, memnun kalıyorum ben.
Son sileceğide yetkiliden aldım, ben memnun kalıyorum. Önceki aracımda otosüpermarketten swf - continental denemiştim onlardan da memnun kalmıştım.
Swf düşünüyorum.
Continental şimdilik bulamadım.

Merhabalar, aracımı Aralık da almıştım. 11 Aylık. Dün yoğun yağmurlu uzun yolda silecek performansından hiç memnun kalmadım. İz bırakıyor, pek silemiyor, ara ara da ses çıkarıyor. Tabi yağmurun sesinden duymak pek mümkün değil. Arka silecek de aynı şekilde. Bu süre zarfında araç çok soğuk, kar da görmemişti.

Garanti 6 ay mı oluyordu?

Yetkili serviste ücreti ne kadardır? Yine yenilerin ömrü bu kadar mı kısa olur?

[/URL]
Hocam ılk bakımda da bana arka sılecegi kıtledıler. Normalde Onler de kotuydu servıste pahalı ben dırek bosch alıp taktım memnunum.

eko olan ön sileceklere 733 tl dediler %20 indirimimle 587 tl

Geri
Üst Alt