11 Aylık Silecek Sıkıntısı

Silecek sepetinden aldığım rbw sileceği 1 yıldan uzun süre balkonda bekletmiş ve sonrasında araca takmıştım.
Atlama ve ses yaptı ilk zamanlar.
Uğraşamayacağım böyle kalsın dedim.
Bir yıldır aracın üzerinde artık atlama da yapmıyor ses de yapmıyor. (Ucuz market cam suyu kullanıyorum)

Yetkili servisten alınan 5G1998002 oem silecekler var bu sefer kıyafet dolabımda saklıyorum, sanırım onları takamadan arabayı satmış olacağım.

Özetle: yeni alınan silecek ses ve atlama yaparsa zamana bırakın (sanayicilerin deyimiyle zamanla oturur yerine :) )

Sileceği hiçbir zaman yetkili servisten almadım almam da .Al piyasadan orta düzey bir ürün kullan gitsin gittiği yere kadar

Abiler bu servis takıntısı nedir böyle? İnternetten kuponlu kampanyalı ürünler var. Çok uyguna geliyor alın geçin her parçada servise başvurulmaz. Gittiği yere kadar gitsin silecekte çok kaliteye bence gerek yok

Abiler bu servis takıntısı nedir böyle? İnternetten kuponlu kampanyalı ürünler var. Çok uyguna geliyor alın geçin her parçada servise başvurulmaz. Gittiği yere kadar gitsin silecekte çok kaliteye bence gerek yok
Eski aracımda Bosch veya Swf alıyordum. Uzun süre yetkili servis malı hakkında bilgim yoktu. Yine dediğiniz gibi dışarıdan alacağım.

Geri
Üst Alt