Brk34
Uzaklaştırıldı
- İsim
- Mehmet
- Araç
- Golf 8.5 Impression
Silecek kendiniz yaparsınız, ekrana da boyaya da servis bir şey yapmaz iş işten geçmişMerhaba,
Daha evvel Polo 6r 1.4 Comfortline, Golf 7 1.2 TSI Comfrotline kullandıktan sonra Aralık 2024'ten beri de Golf 8.5 1.5 TSI Impression kullanıcısıyım.
Aracımı sıfır olarak Ankara VW Eskihisar'dan aldım fakat araçla ilgili ufak tefek anlam veremediğim konular var. Forumu genel bağlamda incelediğimde benzer bir konu göremedim. Ben de genel bir konu olacağından buraya yazmaya karar verdim.
1. Araç silecekleri çalıştırıldığında şoför tarafındaki silecek ufak ufak sol tarafa çarparak ses çıkartmakta. Bunun bir mekanik ayarı var mıdır bilemiyorum. Videosu mevcut fakat buraya nasıl ekleyeceğimi bilemedim
2. Aracın gösterge ekranında sanki ekrana baskı uyguluyormuş gibi belli noktalarında renkte dalgalanma var. Sadece simsiyahken belli oluyor. Görsel şu şekilde:
Ekli dosyayı görüntüle 81915
3. Aracın sağ ve sol çamurluk ağızlarında boya damlaları mevcut. Hiç mi kalite kontrolden geçmedi diye düşünüyor insan. Görsel şu şekilde:
Ekli dosyayı görüntüle 81914
Sizlerin araçlarında da benzer durum var mıdır? Eğer bunlar bir sorunsa sizce bayi ile görüşmeli miyim. Desteklerinizi rica ediyorum. Herkese keyifli kazasız sürüşler.