doruks
Üye
Yukarı doğru itin araç sıfır olduğundan sert bira ama çapraz bi şekilde güç uygulayın düz itmeyin.Arkadaşlar impression 8,5 aracımda aynaları manuel olarak elle katlayamadım çok mu güç uygulamak gerekiyor ?
Katlanmıyor mu acaba ?
Yukarı doğru itin araç sıfır olduğundan sert bira ama çapraz bi şekilde güç uygulayın düz itmeyin.Arkadaşlar impression 8,5 aracımda aynaları manuel olarak elle katlayamadım çok mu güç uygulamak gerekiyor ?
Katlanmıyor mu acaba ?
Dışa yani geriye katlamayı denediniz mi?Yukarı doğru itin araç sıfır olduğundan sert bira ama çapraz bi şekilde güç uygulayın düz itmeyin.
Hocam aynayı arkasından kavrayıp hafif yukarı olacak şekilde çapraz itin, yukardan da ayna ile renkli kısımdan ters şekilde ottirin çapraz katlanıyor çünküArkadaşlar impression 8,5 aracımda aynaları manuel olarak elle katlayamadım çok mu güç uygulamak gerekiyor ?
Katlanmıyor mu acaba ?
Hocam birazdan deneyeceğim sanırım @golftutkusu45 arkadaşın dediği gibi çapraz içe doğru katlanıyorDışa yani geriye katlamayı denediniz mi?
Teşekkür ederim hocamHocam aynayı arkasından kavrayıp hafif yukarı olacak şekilde çapraz itin, yukardan da ayna ile renkli kısımdan ters şekilde ottirin çapraz katlanıyor çünkü
Dediğim gibi oldu mu? Düz katlanan ayna değil bu çünkü ben dediğim şekilde kapıyorum demin aklıma gelseydi çekerdim foto/videoTeşekkür ederim hocam
Teknik olarak ayna otomatik olarak nasıl ve hangi açıda katlanıyorsa öyle katlanması.Hocam birazdan deneyeceğim sanırım @golftutkusu45 arkadaşın dediği gibi çapraz içe doğru katlanıyor
Teknik olarak ayna otomatik olarak nasıl ve hangi açıda katlanıyorsa öyle katlanması.
Benim bahsettiğim durum, dışa katlama. Yani örnek verecek olursam aynanız açık ve aynı yönde bir araç seyrederken sizin aynaya çarptı ve ileri gitti. Ayna ileri doğru katlanıyor mu? Yani tamamen yerinden kopmak yerine kendini koruyor mu?