Golf 8.5 Impression Genel Sorunlar

Arkadaşlar impression 8,5 aracımda aynaları manuel olarak elle katlayamadım çok mu güç uygulamak gerekiyor ?
Katlanmıyor mu acaba ?
Yukarı doğru itin araç sıfır olduğundan sert bira ama çapraz bi şekilde güç uygulayın düz itmeyin.

Arkadaşlar impression 8,5 aracımda aynaları manuel olarak elle katlayamadım çok mu güç uygulamak gerekiyor ?
Katlanmıyor mu acaba ?
Hocam aynayı arkasından kavrayıp hafif yukarı olacak şekilde çapraz itin, yukardan da ayna ile renkli kısımdan ters şekilde ottirin çapraz katlanıyor çünkü

Hocam birazdan deneyeceğim sanırım @golftutkusu45 arkadaşın dediği gibi çapraz içe doğru katlanıyor
Teknik olarak ayna otomatik olarak nasıl ve hangi açıda katlanıyorsa öyle katlanması.
Benim bahsettiğim durum, dışa katlama. Yani örnek verecek olursam aynanız açık ve aynı yönde bir araç seyrederken sizin aynaya çarptı ve ileri gitti. Ayna ileri doğru katlanıyor mu? Yani tamamen yerinden kopmak yerine kendini koruyor mu?

Teknik olarak ayna otomatik olarak nasıl ve hangi açıda katlanıyorsa öyle katlanması.
Benim bahsettiğim durum, dışa katlama. Yani örnek verecek olursam aynanız açık ve aynı yönde bir araç seyrederken sizin aynaya çarptı ve ileri gitti. Ayna ileri doğru katlanıyor mu? Yani tamamen yerinden kopmak yerine kendini koruyor mu?

Geri
Üst Alt