Golf 8.5 Impression Genel Sorunlar

Arkadaşlar merhaba bende golf 7 aracımı satıp bugün 1.5 impression aracımı teslim aldım. Yalnız şöyle bi sıkıntı var 1. Vitese takarken bazen takılıyor yarıda kalıyor tekrar takmak zorunda kalıyorum. Bu sorun rodajla mi alakalı yoksa bi sıkıntı olabilirmi tesekkurler.
Bana da oluyordu aynısı zamanla otıruyor yerine 4000 km oldu aracım şuan daha net giriyor vitese.

Bana da oluyordu aynısı zamanla otıruyor yerine 4000 km oldu aracım şuan daha net giriyor vitese.
Teşekkürler hocam garibime gitti çünkü direk geçmiyor takılıyor tekrar takmak zorunda kalıyorum inşallah geçer.

Teşekkürler hocam garibime gitti çünkü direk geçmiyor takılıyor tekrar takmak zorunda kalıyorum inşallah geçer.
Valla manuele otomatikten geçme sebebim oydu benim bu devirde bu segmentte kemikli ve hisli bir vites bulmak zor. Bana çok zevkli geliyor. Takılması da geçiyor debriyaja tam bastığınızdan emin olun onun da etkisi vardır.

Valla manuele otomatikten geçme sebebim oydu benim bu devirde bu segmentte kemikli ve hisli bir vites bulmak zor. Bana çok zevkli geliyor. Takılması da geçiyor debriyaja tam bastığınızdan emin olun onun da etkisi vardır.
Sizde de 1. Vitestemi oluyordu hocam peki.birde bende otomatikten geçtim tabi alışma süreside var.

Sizde de 1. Vitestemi oluyordu hocam peki.birde bende otomatikten geçtim tabi alışma süreside var.
Valla 2 sene otomatik kullandım ondan önce de hep düz vites sürdüm ama şanzıman alışana kadar golf biraz alıştırma istiyor. İlk zamanlarda 5 ve 6 özellikle 6 ya zor geçiyordu. Şuan çok daha net geçiyor.

Valla 2 sene otomatik kullandım ondan önce de hep düz vites sürdüm ama şanzıman alışana kadar golf biraz alıştırma istiyor. İlk zamanlarda 5 ve 6 özellikle 6 ya zor geçiyordu. Şuan çok daha net geçiyor.
Hocam işte benim 1. Viteste olması ve geçme değilde yarıda kalması sonra tekrar takmak zorunda kalmam sıkıntı geçermi bilmiyorum.

Selamlar, aracım daha 3750 km de fakat bugün motor takribi 50 derecelerdeyken marşa basınca çok garip bir ses geldi sanki kayış kopmuş ya da alterantör kırılmış gibi parça dökülme tarzı garip bir sesti rölantiye düşünce ses kesildi normal çalışıyor şuanda fakat neden böyle oldu bir kere de olsa sesin kaynağı neydi bilmiyorum. Aracımı servise götürüp baktırtıcam keza sağ ön camdan da kapanırken bir tak sesi geliyor sanki boşluk varmış gibi, motor yağı eksik uyarısı da aracı teslim aldığım günden beri duruyor. Yetkili servise kontrole götüreceğim aracı, rodaj yok dense de ben özenli bir şekilde 2000 km yol kat ettim rodaj kurallarına ve motoru kitabına göre açmaya çalıştım, eğer bir gelişme olursa veya bu sorunu yaşayan başka arkadaşlar da varsa ben gelişmeleri tekrar gönderi olarak paylaşacağım. Bilgisi olan varsa konuyla ilgili paylaşırsa çok sevinirim. Herkese hayırlı günler olsun.
motor yağ uyarısı bende de bayiden ciktiktan sonra yanmıştı bikac gün sonra bayiye gittim 1 lt yağ eklediler full oldu
4 000 km oldu uyari almadım tekrar seviyede normal..

Bilgisayar ile bağlanmak gerekiyor diye okumuştum bir konuda. Bu sebeple kendim müdahele etmek istemedim. Siz serviste ayarlattıktan sonra aydınlatmadan memnun kaldınız mı?
bende bakima gittigimde far ayari yaptircam kısa farlar aydinlatma siddeti iyi ama öne bakiyo biraz fazla kisa gibi😃uzunlar gayet iyi zate

Aracı dün teslim aldım. Bayideyken buğu yoktu eve gelip park ettim ve farlar buğulu. Bu durumla karşılaşan oldu mu acaba? Eğer dikkat etmediyseniz bakabilir misiniz. Saygılarımla.

Ekli dosyalar

• 5fe494d4-5fa1-4887-87f1-8aefbd7fb8d1.jpeg
    5fe494d4-5fa1-4887-87f1-8aefbd7fb8d1.jpeg
    79.3 KB · Görüntüleme: 21
Aracı dün teslim aldım. Bayideyken buğu yoktu eve gelip park ettim ve farlar buğulu. Bu durumla karşılaşan oldu mu acaba? Eğer dikkat etmediyseniz bakabilir misiniz. Saygılarımla.
Bana hiç olmadı fakat komşumun sıfır km Crossland i de böyle, arkadaşımın sıfır CLA sı da böyle sorun mudur çözüm lazım mı bilemem.

Üstte yazdığım yoruma ek olarak sürekli levha uyarısı alıyorum sabah servise gidip kapattırmaya çalışacağım bununla karşılaşan epey olmuş. Birde vites topuzumda içten kırık var. Bazıları bu dertmi diyebilir ama sıfır araç alıyoruz kolay kazanmıyoruz sizlerde de varmı? Değerleri yorumlarınızı bekliyorum.

Ekli dosyalar

• d10c2278-1d66-44ac-b892-530b8c2ec720.jpeg
    d10c2278-1d66-44ac-b892-530b8c2ec720.jpeg
    54.1 KB · Görüntüleme: 37

Bana hiç olmadı fakat komşumun sıfır km Crossland i de böyle, arkadaşımın sıfır CLA sı da böyle sorun mudur çözüm lazım mı bilemem.
Bir çok markada yaşayan olmuş. Farın arkasına baktım beyin var ve ısınmıştı. Malum havada soğuk içeride buğu olması normal gibi. Sadece geceleri oluyor ve far açıkken oluyor. Sabahları hiçbir sorun yok. Normal değilde normalde gibi anlamadım gitti.

Geri
Üst Alt