Golf 8.5 Impression Genel Sorunlar

Hocam benim dediğim normalde her gün yanan beyaz uyarı değil 🙂. Sarı ünlem ile birlikte ikaz sesi verip front assist çalışmıyor dedi. Radarın önü kar olmuş. Kardan dolayı çalışmıyor. Motor zaten sıcaktı 1 saat yol yaptım ve sönmedi. Bahsettiğiniz uyarı sağ altta yanan beyaz işaret. O hemen sönüyor zaten. Benim dediğim farklı. Isıtıcı olmadığı için karlı havalarda hep uyarı verecek.
yok senin dediğin uyarı için konuştum zaten ama 1 saat yolda sönmemesine şaşırdım bende daha öyle olmadı

Şase yüksekliğine göre otomatik ayarlıyor. İlk aldığımda çalışmıyordu. Servis düzeltti.

Otomatik ayarlama çalışıyor ama farlar yere bakıyordu. Sabah ayarlattım sorun çözüldü
Hocam yere bakmaktan kasıt tam olarak nedir? Çok mu yakını gösteriyordu?

Bende şehirler arası yolculukta şu farlar keşke biraz daha uzağı gösterse dedim. Hiç aydınlatma olmayan yollarda biraz zorlandım.
Ayarlartmayı düşünüyorum. Aracı bırakmak veya randevu almak gerekiyor mu?

Bende şehirler arası yolculukta şu farlar keşke biraz daha uzağı gösterse dedim. Hiç aydınlatma olmayan yollarda biraz zorlandım.
Bayiyi aradığınızda işleminize göre gün veriyorlar. Far için direkt 1-2 gün sonrasına verirler diye düşünüyorum. Uzun süren bir işlem değil arayıp yaptırın bence ben yaptırdım daha iyi oldu.

Valla dün sabah aracı servise bıraktım. Carplay bazen gecikmeli çalışıyor ya da sistemler soğukken 10 dakikalığına çalışmıyor gibi sorunlar için bıraktım 4 gün sizde kalsın hallolursa olsun olmadı can sağlığı dedim. En önemlisi de yağ seviyem minimumda onun için götürdüm. İlk servise kadar bilerek mi kondu yoksa bende mi bir sorun var bilmiyorum bakalım sonuç alınca haber ederim.
Nasil olur yag seviyesi minimum da bu normal bir durum degil

Servise far ayarı için uğramadan önce yakıt deposunu %80 oranında doldurun ama full dolu olmasın, bagajda stepne, yedek lastik, kriko vs.. aracın kendi ekipmanları harici olan çanta, bavul, bebek arabası vs.. eşyalar varsa far ayarı öncesi bagajdan çıkartın, bu şekilde far ayarı yaptırırsanız daha düzgün bir far ayarınız olur.

Servise far ayarı için uğramadan önce yakıt deposunu %80 oranında doldurun ama full dolu olmasın, bagajda stepne, yedek lastik, kriko vs.. aracın kendi ekipmanları harici olan çanta, bavul, bebek arabası vs.. eşyalar varsa far ayarı öncesi bagajdan çıkartın, bu şekilde far ayarı yaptırırsanız daha düzgün bir far ayarınız olur.
bir adet kamp sandalyesiyile birkaç önlük ve hırka vardı bence çok etkilemez :D Ama dediğiniz doğru

bir adet kamp sandalyesiyile birkaç önlük ve hırka vardı bence çok etkilemez :D Ama dediğiniz doğru
Evet o kadardan bişey olmaz, Esas fark yakıt deposundaki yakıt miktarıdır 😊

Evet çok yakını gösteriyordu. Şöyle söyleyim, biraz önümde giden bir arabanın arka tamponunda bile farın çizgisini göremiyordum. Şu an düzelmiş tampon bagaj birleşimi civarına geliyor. Ben randevu alıp öyle gitmiştim. 25-30 dk civarında sürdü.

Benimde 3800 km de uyarı verdi. Gittim yağ eklediler 500 lira aldılar birde :) bu son vw aracım. En kısa sürede satmayı düşünüyorum manuel çekilmiyor zaten.
Para bir kuruş vermedim ben senden nasıl istediler dostum hiç anlamadum. Ben manuelden cok memnunum.

Geri
Üst Alt