KaanU
Üye
Her bayi kafasına göre para istiyor veya istemiyor. Benden de istediler uzun uğraşlar sonucu ücretsiz hallettirdim.Para bir kuruş vermedim ben senden nasıl istediler dostum hiç anlamadum. Ben manuelden cok memnunum.
Her bayi kafasına göre para istiyor veya istemiyor. Benden de istediler uzun uğraşlar sonucu ücretsiz hallettirdim.Para bir kuruş vermedim ben senden nasıl istediler dostum hiç anlamadum. Ben manuelden cok memnunum.
Bu arada şimdi dikkatimi çekti sürekli carplay bağlı kullanıyorsunuz sanırım aracı. Eğer navigasyon ile işiniz yoksa carplay yerine direkt bluetooth kullanmanızı tavsiye ederim müzik dinlerken sesin yüksekliği ve kalitesi ciddi fark ediyor.Benimde 3800 km de uyarı verdi. Gittim yağ eklediler 500 lira aldılar birde bu son vw aracım. En kısa sürede satmayı düşünüyorum manuel çekilmiyor zaten.
Hocam trafik durumuna bakmak için sürekli harita açık.Bu arada şimdi dikkatimi çekti sürekli carplay bağlı kullanıyorsunuz sanırım aracı. Eğer navigasyon ile işiniz yoksa carplay yerine direkt bluetooth kullanmanızı tavsiye ederim müzik dinlerken sesin yüksekliği ve kalitesi ciddi fark ediyor.
Car playdan, Bluetooth'tan kastınız nedir hocam tam tarif eder misiniz?Bu arada şimdi dikkatimi çekti sürekli carplay bağlı kullanıyorsunuz sanırım aracı. Eğer navigasyon ile işiniz yoksa carplay yerine direkt bluetooth kullanmanızı tavsiye ederim müzik dinlerken sesin yüksekliği ve kalitesi ciddi fark ediyor.
Tabi. Araca telefonunuzu bluetooth üzerinden iki şekilde bağlayabiliyorsunuz. Birincisi carplay onu zaten biliyorsunuz. Diğeri ise carplay olmayıp bluetoothu olan araçlardaki gibi sadece müzik çalmak ve arama yapmak için bağlamak. Ayarlar kısmında "Ağlar" sekmesinden mobil cihazlar kısmını seçmek gerekiyordu sanırım. Bahsettiğim menüye girerseniz orada seçenekler var zaten. Araca geçtiğimde fotoğrafını da yüklerim. Carplay yerine diğer seçeneği seçtiğinizde ses yükseliği dramatik fark ediyor.Car playdan, Bluetooth'tan kastınız nedir hocam tam tarif eder misiniz?
Hocam sizdede 24 model golf manuel impression mu varTabi. Araca telefonunuzu bluetooth üzerinden iki şekilde bağlayabiliyorsunuz. Birincisi carplay onu zaten biliyorsunuz. Diğeri ise carplay olmayıp bluetoothu olan araçlardaki gibi sadece müzik çalmak ve arama yapmak için bağlamak. Ayarlar kısmında "Ağlar" sekmesinden mobil cihazlar kısmını seçmek gerekiyordu sanırım. Bahsettiğim menüye girerseniz orada seçenekler var zaten. Araca geçtiğimde fotoğrafını da yüklerim. Carplay yerine diğer seçeneği seçtiğinizde ses yükseliği dramatik fark ediyor.
Teşekkür ederim açıklamanız için. Aracı henüz teslim almadım fakat önceki aracımda(Opel Astra 2020) anlattığınıza benzer şöyle bir durum vardı. Google playdan multimedya ekranına indirip kurduğum spotify ile carplay arasında carplay aleyhine bariz bir kalite farkı vardı. Bu bağlamda bluetooth dediğiniz telefonu mobil ağ erişim noktası olarak araca bağlamak olabilir mi?Tabi. Araca telefonunuzu bluetooth üzerinden iki şekilde bağlayabiliyorsunuz. Birincisi carplay onu zaten biliyorsunuz. Diğeri ise carplay olmayıp bluetoothu olan araçlardaki gibi sadece müzik çalmak ve arama yapmak için bağlamak. Ayarlar kısmında "Ağlar" sekmesinden mobil cihazlar kısmını seçmek gerekiyordu sanırım. Bahsettiğim menüye girerseniz orada seçenekler var zaten. Araca geçtiğimde fotoğrafını da yüklerim. Carplay yerine diğer seçeneği seçtiğinizde ses yükseliği dramatik fark ediyor.
bu konuda şunu söyleyebilirim en iyi ses kalitesi apple müzikte var 1400 üzeri kbps / diğerleri 4/1 i nerdeyse spotify 300 youtube 250 bandındaBu arada şimdi dikkatimi çekti sürekli carplay bağlı kullanıyorsunuz sanırım aracı. Eğer navigasyon ile işiniz yoksa carplay yerine direkt bluetooth kullanmanızı tavsiye ederim müzik dinlerken sesin yüksekliği ve kalitesi ciddi fark ediyor.
Evet hocamHocam sizdede 24 model golf manuel impression mu var
Hocam benim bahsettiğim mobil ağ erişimi diye mi geçiyor bir bilgim yok. Eskiden carplayi olmayan aracım vardı ona bluetooth ile telefonumu bağlar dinlerdim. Bunda da aynı seçenek mevcut. Bluetooth ile bağladığınızda illa carplay kullanmak zorunda değilsiniz.Teşekkür ederim açıklamanız için. Aracı henüz teslim almadım fakat önceki aracımda(Opel Astra 2020) anlattığınıza benzer şöyle bir durum vardı. Google playdan multimedya ekranına indirip kurduğum spotify ile carplay arasında carplay aleyhine bariz bir kalite farkı vardı. Bu bağlamda bluetooth dediğiniz telefonu mobil ağ erişim noktası olarak araca bağlamak olabilir mi?
Konu nedirİletişime nasıl geçebiliriz
Her bayi kafasına göre para istiyor veya istemiyor. Benden de istediler uzun uğraşlar
Benim bildiğim her halükarda carplay i arkada hazır tutuyor.Hocam benim bahsettiğim mobil ağ erişimi diye mi geçiyor bir bilgim yok. Eskiden carplayi olmayan aracım vardı ona bluetooth ile telefonumu bağlar dinlerdim. Bunda da aynı seçenek mevcut. Bluetooth ile bağladığınızda illa carplay kullanmak zorunda değilsiniz.
İnsta kullaniyorsaniz yazarmisiniz buradaki adımla aynı kullanıcı adiKonu nedir