Golf 8.5 Impression Genel Sorunlar

Bir çok markada yaşayan olmuş. Farın arkasına baktım beyin var ve ısınmıştı. Malum havada soğuk içeride buğu olması normal gibi. Sadece geceleri oluyor ve far açıkken oluyor. Sabahları hiçbir sorun yok. Normal değilde normalde gibi anlamadım gitti.
:D Eğer aklınıza takılırsa siz bayiyi arayıp sorun bence yine de.

merhaba anatar ile kapıları açınca sağ arka kapı 3-4 saniye kilitli acılmıyor hemen bunun nedenini bilen var mı? yoksa benim mi basıma geldi sadece

merhaba anatar ile kapıları açınca sağ arka kapı 3-4 saniye kilitli acılmıyor hemen bunun nedenini bilen var mı? yoksa benim mi basıma geldi sadece
Deneyip yazacağım.

Herkese merhabalar
Bir sorunumla ilgili sizlere danışmak istiyorum , acaba bu durumu yaşayan başka birileri var mı ?
Geçen hafta pazartesi impression manuel aracımı teslim aldım . Araç 2. Ve 3. Viteste 1000-2000 devir aralığında ince bir inleme-uğultu sesi alıyorum . Bu ses ayağım gazdayken de ayağımı gazdan çekince de 1000-2000 devir aralığında mevcut. Bu aralıklarla vitesi boşa alınca ses kesiliyor . Sanki bir plastik bir fan sesi ya da bir borudan hava geçmesi gibi bir ses ..
bir tek ben mi duyuyorum sizde de var mı ?

Herkese merhabalar
Bir sorunumla ilgili sizlere danışmak istiyorum , acaba bu durumu yaşayan başka birileri var mı ?
Geçen hafta pazartesi impression manuel aracımı teslim aldım . Araç 2. Ve 3. Viteste 1000-2000 devir aralığında ince bir inleme-uğultu sesi alıyorum . Bu ses ayağım gazdayken de ayağımı gazdan çekince de 1000-2000 devir aralığında mevcut. Bu aralıklarla vitesi boşa alınca ses kesiliyor . Sanki bir plastik bir fan sesi ya da bir borudan hava geçmesi gibi bir ses ..
Şimdi şöyle 2 silindir modu var araçta diye biliyorum yağ kapağını açarsanız fenerle görürsünüz ACT modülü bulunuyor motor kapağının üstüne doğru monteli. O cılız ses kesilince diğer silimdirler devreye giriyor ben böyle yorumlamıştım her devirde farklı vir sesle ilerliyor zaten teknoloji diyip geçtim ben valla bir sorun var mı bilemem.

Şimdi şöyle 2 silindir modu var araçta diye biliyorum yağ kapağını açarsanız fenerle görürsünüz ACT modülü bulunuyor motor kapağının üstüne doğru monteli. O cılız ses kesilince diğer silimdirler devreye giriyor ben böyle yorumlamıştım her devirde farklı vir sesle ilerliyor zaten teknoloji diyip geçtim ben valla bir sorun var mı bilemem.
Anladım hocam teşekkür ederim . Haftaya tekrardan bir servise uğrayacağım bu konu ile ilgili . Bakalım onlar ne diyecek

Herkese merhabalar
Aynı durumu bende yaşadım hocam. Kadranda herhangi bir tarafa anlık tüketim kısmını koyun ve gaz pedalını az dokunacak şekilde 1000-1500 devir aralığında sabit hızda ilerlemeye çalışın herhangi bir viteste. Araç 2 silindir modu diye yazıcak size. O zaman ACT moduna geçmiş oluyor ve bahsettiğiniz ses inceden geliyor. Herhangi bir sorun teşkil ettiği için değil, araç 2 silindirde akıcılığı almaya çalıştığı için bunu yapıyor ve tüketim epey azalıyor zaten anlık tüketimde görürsünüz. Gaza hafif dokunduğunuzda araç direkt 4 silindir moduna geçiyor ve ses azalıyor zaten.

Öncelikle bu şekilde test edip bahsettiğiniz sesin bundan kaynaklı olup olmadığına bir bakın, sonrasında farklı şekilde ses geliyorsa servise gidin bence boşuna vakit kaybınız olmasın :)

Evet çok yakını gösteriyordu. Şöyle söyleyim, biraz önümde giden bir arabanın arka tamponunda bile farın çizgisini göremiyordum. Şu an düzelmiş tampon bagaj birleşimi civarına geliyor. Ben randevu alıp öyle gitmiştim. 25-30 dk civarında sürdü.
Bugün bende far ayarına götürdüm. Önce pek ihtimal vermediler. Ama sizi kırmayalım bakalım diye aldılar aracı.

Sonra teslim ederken haklıymışsınız far ayarı ciddi bozukmuş dediler :)

Henüz akşam testi yapamadım. Yapınca sonucu yazarım.

Ben dün denedim bende böyle bir sorun yok. Aracı açıyorum tüm kapıları denedim tek tek anında açılmış durumda oluyor.

Herkese merhabalar
Tsi motorda başka motorlardan alışık olmadığınız sesler uğultular tatlı uğultular gelir. Bu sesler 1.0 da bile vardır çok kurcalamayın kazasız belasız binin aracınıza inşallah.

Bugün bende far ayarına götürdüm. Önce pek ihtimal vermediler. Ama sizi kırmayalım bakalım diye aldılar aracı.

Hangi bayi bı de ücret talep ettiler mi? Çok aşağı bakıyor çünkü

Hangi bayi bı de ücret talep ettiler mi? Çok aşağı bakıyor çünkü
Bu mesajları gördükce acaba benimkide mi öyle diye düşünmeye başladım ama bana çok normal geldi. Düz duvara karşı görsel atma şansınız var mı?

Sizde far ayarı yaptırmış olarak düz duvara karşı fotoğraf atabilir misiniz 10m den falan

Bu mesajları gördükce acaba benimkide mi öyle diye düşünmeye başladım ama bana çok normal geldi. Düz duvara karşı görsel atma şansınız var mı?

Sizde far ayarı yaptırmış olarak düz duvara karşı fotoğraf atabilir misiniz 10m den falan
Hocam düz yolda çok yakına vuruyor karanlık köy yolunda uzunsuz gidemiyorum

Arkadaşlar impression 8,5 aracımda aynaları manuel olarak elle katlayamadım çok mu güç uygulamak gerekiyor ?
Katlanmıyor mu acaba ?

Geri
Üst Alt