Sol taraf aşağı bakması gerekiyor zaten.Sol taraf biraz daha aşağı bakıyordu o düzelince şuan daha iyi aydınlatıyor gönül isterdi viraja duyarlı olsun.
Sol taraf aşağı bakması gerekiyor zaten.Sol taraf biraz daha aşağı bakıyordu o düzelince şuan daha iyi aydınlatıyor gönül isterdi viraja duyarlı olsun.
düz yolda sol kısım karanlık kalıhordu bir tık bu kadar olacağını zannetmiyorum, demin aradılar servisten araç hazır diye düzeltmişler farları tekrar dediğim gibi biraz fazlaydı bi kere bakıldı tam olmamıştı.Sol taraf aşağı bakması gerekiyor zaten.
İyi akşamlar, benim yapabileceğim tek yorum şanzıman ve vitesin sertliği ve çıkardığı sesler. Ben aracım 100 km deyken bayiyi aradım ve şanzımandan ses geldiğini ve debriyajın her daim farklı kavradığını söyledim. Şanzıman rodajda tarzı bi cebap vermişlerdi şuan 3800km aracım ve hiç ses gelmiyor artık vitesten veya şanzımandan. Onun dışında kapı kısmınj ve lıkırtıyı anlamadım daha geçen servise götürdüm ben de ve baştan sona incelediler çok da ilgiliydiler şuan gayet sorunsuz bi şekilde kıllanıyorum. Klimaya gelecek olursa benim 2 gün boyunca açılmadı sonra düzeldi bir daha da yapmadı.selamın aleyküm cümleten herkese hayırlı olsun öncelikle.kasim 15 de Arca bursadan bende kampanya dahilinde 1.5 impression manuel aldım genel izlenimlerimi, sorunlari ve sorularımı paylaşmak istedim.
şu an araç 350 km de aldığım günü ertesi günü 3 tane bariz sorunla karşılaştım ve ister istemez gerildim ve servise gittim tekrar.sorunun biri sol şoför kapısının diğerlerine göre zor kapanıyor sert vurmayinca kapanmıyor olmasıydı.servisin verdiği cevap fitiller yeni kastiriyor kullanım sağlayın zamanla yumusar duzelir duzelmezse tekrar gelin denildi.ikinci sorun araçda araçda silkeleme vardi özellikle vites geçişlerinde bu silkeleyemeyle birlikde luk luk su sesi gibi bi ses geliyodu arka taraftan ve başka bi bağımsız ses yine vites geçişinde altdan sanki mekaniklerden araç ileri geri boşluk varda silkelerken tak tak sesi.bunlara servisin cevabida yine aracın parçalarının yeni olması oldu zamanla geçer denildi biraz israr edince arkadaki sesin benzin deposundan gelme ihtimali olduğunu depo yarimken servise getirin inceleyip rapor tutalım ve çözüm üretelim gerekirse depo değişir denildi.üçüncu sorun sağa ve sola donuslerde genelde kalkışma hız 20-30 lardayken uğultu.bunada maksimum 3000 km sonra geçmiş olacak denildi.aslinda bir kaç sorun daha var ama asıl sorun bunlar olduğu için yazmadım bile.ekranda klima yön tuşları çoğu zaman görünmüyor cikmiyo bide bugün duyduğum bi ses oldu hastane otoparkından çıkarken 30 falandı hızım rampa yukarı tiz bi şıkırtı sesi geldi.simdi sıfır araç alıyorsun bu sorunlarla karşılaşmak çok üzücü bıraksan servise ayrı bi rezillik birakmasan ayrı.evet diğer modellere göre oturakliligi ww konforu farkı tabiki hissediyorsun çoğundan kaliteli malzemesi daha önce golf 4 umde vardı tarzından odun vermediği çok şeyi var olumlu anlamda ama maalesef bi geciştirilmişlik de seziliyo güncelleme geleceği söyleniyor ne kadar faydası olur bilmiyorum bu sorunlarla karsilan başka kimse varmi.cozum bulursam bunlarla ilgili yine bilgilendiririm herkese kazasız belasız sürükler diliyorum
ilgi konusunda bende şuanlik sorun yaşamadım evet yardımcı olmaya çalışıyorlar hatta garanti dışında 3.yilda bile elimizden geleni yaparız deniliyor lakin birden fazla bu kadar sorun ister istemez düşündürüyor huzursuz ediyo 2012 aurisim vardı gram ses yoktu arabada sıfır golf alıyorsun bunlarla karşılaşıyorsun tuhaf geliyo. kullanimla geçecek olma ihtimali tek ümidim açıkçası yoksa gercekden büyük sorun inşallah herkesin arızası yeni olmasiyla alakali zamanla geçecek arizalardandirSelamlar herkese, bugün aracımı aldım servisten. Far ayarı tam olarak yapıldı ve yağ eklendi cam sesi normalmiş ve sürüş asistanlarının kapanması da soğukken arabanın sensörleri buğ yaptığından ısınana kadar kapanamsı normalmiş. Yağ eklendikten sonra daha düzenli ve sakin geldi araç bana. Çok şükür hiçbir sıkıntım yok şuan çok büyük keyifl
İyi akşamlar, benim yapabileceğim tek yorum şanzıman ve vitesin sertliği ve çıkardığı sesler. Ben aracım 100 km deyken bayiyi aradım ve şanzımandan ses geldiğini ve debriyajın her daim farklı kavradığını söyledim. Şanzıman rodajda tarzı bi cebap vermişlerdi şuan 3800km aracım ve hiç ses gelmiyor artık vitesten veya şanzımandan. Onun dışında kapı kısmınj ve lıkırtıyı anlamadım daha geçen servise götürdüm ben de ve baştan sona incelediler çok da ilgiliydiler şuan gayet sorunsuz bi şekilde kıllanıyorum. Klimaya gelecek olursa benim 2 gün boyunca açılmadı sonra düzeldi bir daha da yapmadı.
Bu golf ler almanyanın iyi fabrikasından çıkıyor bence kullanımla otomobil hem yola hem de kullanıcıya alışayım derken kafası karışıyor çünkü çok elektronik her şey. 10-15 bin deb sonra bu sorunlarun asla tekrar etmeyeceğini düşünüyorum. Şahsi görüşümdür.ilgi konusunda bende şuanlik sorun yaşamadım evet yardımcı olmaya çalışıyorlar hatta garanti dışında 3.yilda bile elimizden geleni yaparız deniliyor lakin birden fazla bu kadar sorun ister istemez düşündürüyor huzursuz ediyo 2012 aurisim vardı gram ses yoktu arabada sıfır golf alıyorsun bunlarla karşılaşıyorsun tuhaf geliyo. kullanimla geçecek olma ihtimali tek ümidim açıkçası yoksa gercekden büyük sorun inşallah herkesin aricin yeni olmasiyla alakali zamanla geçecek arizalardandir
Bu sesin sebebi depoda dalgakıran olmaması. 7.5 aracımda da aynı şekilde depo doluyken lakır lukur ses gelirdi o sese yapacak bir şey yok. Bu arada aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın.silkeleyemeyle birlikde luk luk su sesi gibi bi ses geliyodu arka taraftan
Evet hava soğuksa motor da tam ısınana kadar sistemleri kapatıyor bazen serviste bilgisayara bağlayıp bakınca çevresel faktörler diye bir gerekçe yazıyordu.Bu arada öndeki çarpışma önleyici radarda ısıtıcı yokmuş. Bugün kar yağınca front assist devre dışı diye uyarı verdi durunca baktım radar önü komple kar olmuş.
inşallah temennimiz o yöndeBu golf ler almanyanın iyi fabrikasından çıkıyor bence kullanımla otomobil hem yola hem de kullanıcıya alışayım derken kafası karışıyor çünkü çok elektronik her şey. 10-15 bin deb sonra bu sorunlarun asla tekrar etmeyeceğini düşünüyorum. Şahsi görüşümdür.
Golf 7'lerin radarlarında ısıtıcı vardı diye hatırlıyorum. Karda kışta çalışmaya devam etsin diye. Radarı ön logoya aldıklarında ısıtıcıyı kaldırdılar sonra tekrar tampona aldıklarında geri koymamaları saçma olmuş.Evet hava soğuksa motor da tam ısınana kadar sistemleri kapatıyor bazen serviste bilgisayara bağlayıp bakınca çevresel faktörler diye bir gerekçe yazıyordu.
Valla bilmiyorum sebebini öğrendiğimden beri içim çok rahat motor ısınınca geçiyor çünkü uyarı.Golf 7'lerin radarlarında ısıtıcı vardı diye hatırlıyorum. Karda kışta çalışmaya devam etsin diye. Radarı ön logoya aldıklarında ısıtıcıyı kaldırdılar sonra tekrar tampona aldıklarında geri koymamaları saçma olmuş.
teşekkür ederim kardeşim hepimize hayırlı olsun inşallah banada geçmeyecek bi sorun gibi geldi ama inşallah yanilirizBu sesin sebebi depoda dalgakıran olmaması. 7.5 aracımda da aynı şekilde depo doluyken lakır lukur ses gelirdi o sese yapacak bir şey yok. Bu arada aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın.
Hocam benim dediğim normalde her gün yanan beyaz uyarı değil . Sarı ünlem ile birlikte ikaz sesi verip front assist çalışmıyor dedi. Radarın önü kar olmuş. Kardan dolayı çalışmıyor. Motor zaten sıcaktı 1 saat yol yaptım ve sönmedi. Bahsettiğiniz uyarı sağ altta yanan beyaz işaret. O hemen sönüyor zaten. Benim dediğim farklı. Isıtıcı olmadığı için karlı havalarda hep uyarı verecek.Valla bilmiyorum sebebini öğrendiğimden beri içim çok rahat motor ısınınca geçiyor çünkü uyarı.