Golf 8.5 İmpression İzlenim, Deneyim ve Paylaşımlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hassey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aynı araca sahibiz hocam ve aracım yaklaşık 1300 km oldu. Henüz bahsettiğiniz debriyaj veya vites taraflarından bir sese denk gelmedim. Şöyle bir olayı var aracın, ilk çalıştırma da araç sileceklerini kullanıma hazır konuma getiriyor ufak bir hareket yapıyor ve stop edildiğinde de ufak hareketle yine aşağı çekiyor kendini parka alıyor yani, acaba bu sesi duymuş olabilir misiniz ?
Bu her araçta var silecekler tek tarafa yatık durmasın diye yapıyor

Arkadaşlar merhaba. Aracım 1.5 manuel impression daha 400 km de bisey sormak istiyorum. Böyle ilk calistirma esnasında debriyaja basıp çekerken tık diye bir ses geliyor. Sizde de böyle bir durum varmi?
Evet bu bende de var ayağımı çekerken tak sesi çıkartıyor 2.000 Km de belki ilerleyen zamanlarda gider ses diye düşünüyorum

Evet bu bende de var ayağımı çekerken tak sesi çıkartıyor 2.000 Km de belki ilerleyen zamanlarda gider ses diye düşünüyorum
manuel araçlarda vw oluyor çatal sesi sorun yok 80.000 km de ibizam vardı sıfır km bu yana vardı golf 8 'de manuel vardı ondada vardı çalışma prensibi bu ses olmayanı yok garanti ediyorum

Bir de hocam
manuel araçlarda vw oluyor çatal sesi sorun yok 80.000 km de ibizam vardı sıfır km bu yana vardı golf 8 'de manuel vardı ondada vardı çalışma prensibi bu ses olmayanı yok garanti ediyorum

mesela hızım 15 hafif trafikteyim boşa almak için debriyaja basıyorum onda da ara ara tak ediyor bu benden kaynaklı olduğunu sanmıyorum ama neden böyle yapıyor çözemedim

Geri