Okanomur
Yeni Üye
Hayırlı olsun bizimkinde var çakmaklık sizi bilememMerhaba arkadaşlar aracı dün teslim aldım ama alırken fotoğraf çekmedim sonra aracı kaput korumaya verdim geri yola çıkınca çakmaklığın olmadığını farkettim acaba çaldılar mı yoksa bayiden mi böyle çıktı, bide stepnede buradaki delikte sizde bişey var mı
Ekli dosyayı görüntüle 80505Ekli dosyayı görüntüle 80506
Stepnenin buradaki delikte bişey var mı pekiHayırlı olsun bizimkinde var çakmaklık sizi bilemem
Çalmışlar o zaman büyük ihtimalle parayla bayiden alabilir miyim acabaBayiden öyle çıksa fark ederdiniz muhtemelen.
Bagaj da da hatırladığım kadarıyla deliğin birinde bijon kilidi var diğeri boş.
8.5 larda da var ama anahtarı cebimden çıkarmıyorum ben.Ben farklı bir şey soracağım küllük koyduğun yerin altında anahtarı koymak için yer olması lazım fotoğrafıda olabilir orada anahtar algılama bobini var bende mesela mk8 de sizde yokmu...
Ekli dosyayı görüntüle 80508
8 deki durumu bilmiyorum ama 8.5 da orası kumandanın pili bitmesi durumunda aracı çalıştırmak için oraya koymak gerekiyor, algılayıcı var orda.Ben farklı bir şey soracağım küllük koyduğun yerin altında anahtarı koymak için yer olması lazım fotoğrafıda olabilir orada anahtar algılama bobini var bende mesela mk8 de sizde yokmu...
Ekli dosyayı görüntüle 80508
Teşekkür ederim bakalım ne kadar ücret talep edeceklerCakmagın olması lagzım ya araç teslım edılırken yapılan genel temızlıkte servıs elemanı çakardı bır yere koydu yada kaplama yapan yerde kayboldu
Servısten ıste yenı farkedttım de verırler
stepne dekı bos olan yer normal hocam
8.5 larda da var ama anahtarı cebimden çıkarmıyorum ben.
8 deki durumu bilmiyorum ama 8.5 da orası kumandanın pili bitmesi durumunda aracı çalıştırmak için oraya koymak gerekiyor, algılayıcı var orda.
Onun dışında cepte olmasında bir sorun yok. Anahtarsız çalıştırma normal işlevini yerine getiriyor.
Değişenler çok az bildiğim multimedya, direksiyon, ön tampon bı de az da olsa yazılımsal farkBizdede aynı iki araç birbiri ile aynı genel olarak...