Hahha bayiden aldığım fiyata göre pazarlığa oturabilirizSatılık orjinal çakmaklık 3.5 TL
Vay be demek ki piyasası olan bir malzemeHocam o çakmaklığı birileri çalıyor. BEn arabamı servise bakıma verdiğimde servis danışmanı Aracı atölyeye indirmeden çakmaklığı almıştı. Nedenini sorduğumda Çok kayboluyor dedi.
Hocam o cakmaklık 12 v cıkısı degil!!!Çakmaklık değilde 12v çıkışıdır o
Araçta sigara içmiyorum ama böyle çıplak bir şeyler eksik gibi gözüküyor, çakmaklık sigortası da çabuk bozulan bir şey orijinalini alacağım büyük ihtimalle. VW destek bayinizle görüşün diyor, Satış temsilcisi mesajlara görüldü bırakıyorGeçiş olsun tekrar...
Hırsız hırsızdır büyük yada küçük şeyler farketmez kimi para için yapar kimi zevk için yapar kimi de hastalıktan yapar...
Hayatımızın sadece bu dünyadan ibaret olmadığı gibi ahirette hesaplaşırsın psikolojimizi yükseltecek kadar önemli olmasın bence...
Tütün mamülü kullanmıyorsan gerek yok yada kullanıp aracın içinde yakmak için onu kullanıyorsan bilemiyorum bence güzel kapaklar var Ülkemizde görmedim satan lakin aliexpreste onlardan alıp güzel bir estetik katabilirsin...
Ekli dosyayı görüntüle 80539
Ekli dosyayı görüntüle 80540
benimde bijon kapağım gitti 2 bin km deki arabadan geri parayla sattılar.Çakmaklığın bile peşine düşüyor insanlar şaka gibi ya. Yakında evin önünde bakım yapacağız bu gidişle. Çakmaklığı çalanlar ileride yedek lastiğide çalar...
Mantıklı hocam ama içime dert oldu kırk yılın başı sıfır araba aldık nazardır diyip geçicem artıkBen çakmaklık yerine usb şarj aparatı alıp taktım o boşluğu o şekilde kapattım.
Araçlarda plastik bijon kapakları, çakmak, üçgen reflektör vs. bazı parçalar yerinde takılı olmuyor. PDI aşamasında takılıyor.Mantıklı hocam ama içime dert oldu kırk yılın başı sıfır araba aldık nazardır diyip geçicem artık