Ynsmr
Yeni Üye
Makyajla birlikte gelen asıl değişim motorla, multimedya da oldu zaten. Geri kalanı ya aynı yada benzer şeyler.Değişenler çok az bildiğim multimedya, direksiyon, ön tampon bı de az da olsa yazılımsal fark
Makyajla birlikte gelen asıl değişim motorla, multimedya da oldu zaten. Geri kalanı ya aynı yada benzer şeyler.Değişenler çok az bildiğim multimedya, direksiyon, ön tampon bı de az da olsa yazılımsal fark
Evet 1.0 lar yerine gelen 1.5 ler çok daha mantıklı ve güzel olmuş 3 silindir tercihim değildiMakyajla birlikte gelen asıl değişim motorla, multimedya da oldu zaten. Geri kalanı ya aynı yada benzer şeyler.
Yok çakmaklık normaldeÇakmaklık değilde 12v çıkışıdır o
Aynen çakmak var benim araçta oradaYok çakmaklık normalde
Ucretsiz iste hocamTeşekkür ederim bakalım ne kadar ücret talep edecekler
Değişenler çok az bildiğim multimedya, direksiyon, ön tampon bı de az da olsa yazılımsal fark
Ya öylede şimdi adamlar biz verirken üzerindeydi dese ne diyeceğim ki sonuçta teslim alırken fotoğraf çekmedim heyecandan, ppfcide çalmış olabilirUcretsiz iste hocam
Piyasadaki işleyiş çok hızlı değişiyor. Çinli firmalar bu hızla satmaya devam ederse, 4 sene sonra golf 9 çıkmayabilir bile. Sadece I.D grubuyla devam edebilirler.Evet mk9 bakalım umarım güzel olur...
Bayiyle bugün konuştum hocam, bayi kontrol listesinde eksik yok dedi, kaplamacı kamera kayıtlarını izledi elemanlar almış mı diye ordan da bişey çıkmadı, ne yapacağımı bilemedim. Hocam sizdeki çakmaklığı çıkarınca görüntü bu şekilde mi oluyor sanki bende bir siyah parça daha eksik gibiPiyasadaki işleyiş çok hızlı değişiyor. Çinli firmalar bu hızla satmaya devam ederse, 4 sene sonra golf 9 çıkmayabilir bile. Sadece I.D grubuyla devam edebilirler.
Satış rakamları hala düşmeye devam ediyor çünkü.
Hele ki maliyetten kaçma çabasına tamamıyla girerlerse golf golf olmaktan çıkar artık.
İlginç bir durum, neyse ki kritik bir malzeme değil tedarik etmesi kolay en azından.Bayiyle bugün konuştum hocam, bayi kontrol listesinde eksik yok dedi, kaplamacı kamera kayıtlarını izledi elemanlar almış mı diye ordan da bişey çıkmadı, ne yapacağımı bilemedim. Hocam sizdeki çakmaklığı çıkarınca görüntü bu şekilde mi oluyor sanki bende bir siyah parça daha eksik gibi
Teşekkür ederim hocamİlginç bir durum, neyse ki kritik bir malzeme değil tedarik etmesi kolay en azından.
Direk attığınız resimdeki gibi oluyor ekstra bir parça yok
Önerim sigara kullanmiyorsaniz oraya Çakmaklığa takılan şarj aleti alınTeşekkür ederim hocam