Sıfır araçta çakmaklık

Ki makyajla gelen multimedya 2020 leon da bile var zaten.

Çakmaklık değilde 12v çıkışıdır o

Çakmağı yemiş olabilirler.

Maalesef yetkili servise de güvenilmiyor. Geçen gün aracı yetkili servise bıraktım. Yapılacak tek işlem fren hidroliği değişimi idi. Başka hiç bir şey yok. Aracı alınca fark ettim ki bagaj havuzu yukarda. Stepneyi kurcalamışlar. Vidası gevşek. Yerine oturtamamışlar çünkü lastiğin kenarına koyduğum ekstra reflektör lastik altında kalmış. Lastik içindeki köpüğün bir parçası kırıktı, onu da alıp bagajın içine atmışlar.

Amaçları neydi bilmiyorum. Arayıp servis danışmanına sordum, fren hidroliği değişirken stepne sökülür mü diye. Olmaması lazım, belki genel kontrol kapsamında havası kontrol edilmiştir dedi :) iş emrinde olmayan, parasını almadığı işi yapan servis, yersen helal olsun :)

Servis danışmanına kameralara bakıp dönülmesini söyledim. Henüz ses yok. Yarın arayacağım müsait olursam.

Araç Skoda. Servis de AND OTOMOTİV (Ankara).

Evet mk9 bakalım umarım güzel olur...
Piyasadaki işleyiş çok hızlı değişiyor. Çinli firmalar bu hızla satmaya devam ederse, 4 sene sonra golf 9 çıkmayabilir bile. Sadece I.D grubuyla devam edebilirler.
Satış rakamları hala düşmeye devam ediyor çünkü.
Hele ki maliyetten kaçma çabasına tamamıyla girerlerse golf golf olmaktan çıkar artık.

Piyasadaki işleyiş çok hızlı değişiyor. Çinli firmalar bu hızla satmaya devam ederse, 4 sene sonra golf 9 çıkmayabilir bile. Sadece I.D grubuyla devam edebilirler.
Satış rakamları hala düşmeye devam ediyor çünkü.
Hele ki maliyetten kaçma çabasına tamamıyla girerlerse golf golf olmaktan çıkar artık.
Bayiyle bugün konuştum hocam, bayi kontrol listesinde eksik yok dedi, kaplamacı kamera kayıtlarını izledi elemanlar almış mı diye ordan da bişey çıkmadı, ne yapacağımı bilemedim. Hocam sizdeki çakmaklığı çıkarınca görüntü bu şekilde mi oluyor sanki bende bir siyah parça daha eksik gibi

Bayiyle bugün konuştum hocam, bayi kontrol listesinde eksik yok dedi, kaplamacı kamera kayıtlarını izledi elemanlar almış mı diye ordan da bişey çıkmadı, ne yapacağımı bilemedim. Hocam sizdeki çakmaklığı çıkarınca görüntü bu şekilde mi oluyor sanki bende bir siyah parça daha eksik gibi
İlginç bir durum, neyse ki kritik bir malzeme değil tedarik etmesi kolay en azından.
Direk attığınız resimdeki gibi oluyor ekstra bir parça yok

Geri
Üst Alt