Sıfır araçta çakmaklık

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Okanomur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araçlarda plastik bijon kapakları, çakmak, üçgen reflektör vs. bazı parçalar yerinde takılı olmuyor. PDI aşamasında takılıyor.

Teslimatta takılması unutulmuş olabilir; olağan teslimat akışı itibariyle insan aracı alırken herşeyi kontrol edemiyor. Sonra işer zora giriyor...

Aradınız parçanın numarası 1J0919307
600 küsür TL bi fiyatı olması lazım orijinal olanın (sadece kaybolan üst parça.)

Daha önceki araçlarımda benzer olumsuz tecrübelerim olmuştu, bu nedenle son aracımı teslim alırken bayiye 4 sayfa kontrol formu ile gidip 1 saat tek tek kontrol ederek teslim aldım. Boyasından, parçasına... Bayi mutsuz oldu, mızırdadı... Lakin sonrasında gerilmekten daha iyidir.

Eke de aynı dokümanı koyuyorum, dileyen araç alımında bunları sırasıyla kontrol edebilir.
600 TL mi ucuz geldi biraz

Eğer serviste tanıdığınız yoksa bu işi ücretsiz çözmeniz mümkün değil. Çözmeye çalışırsanız da alacağınız cevaplar karşılığında gerildiğinizle kalırsınız. En mantıklısı bence de usb dönüştürücü.
Eğer serviste tanıdığınız yoksa bu işi ücretsiz çözmeniz mümkün değil. Çözmeye çalışırsanız da alacağınız cevaplar karşılığında gerildiğinizle kalırsınız. En mantıklısı bence de usb dönüştürücü.
Ücretsiz olmasını geçtim parayla alacağım 2 gündür satış danışmanına ulaşamıyorum, santraldan bağlandığmda bile telefonu açmıyor

O sırada bakıma gelen; başka bir araçtan söküp vermeleri (çık git aklımdan)
Ücretsiz olmasını geçtim parayla alacağım 2 gündür satış danışmanına ulaşamıyorum, santraldan bağlandığmda bile telefonu açmıyor
Servisteki parça bölümüne ulaşmalısınız hocam, satış danışmanı sadece araç satış işlemlerine bakar.

Bu arada durum vw e özgü değil, opel citroen peugeot bayiileri satış danışmanlarının da işleri başından aşkın. Gidip saatlerce doya doya araçları kurcaladık inceledik yanımıza gelen olmadı, biz müşteriler birbirimize anlattık konuştuk 😀

Bu arada durum vw e özgü değil, opel citroen peugeot bayiileri satış danışmanlarının da işleri başından aşkın. Gidip saatlerce doya doya araçları kurcaladık inceledik yanımıza gelen olmadı, biz müşteriler birbirimize anlattık konuştuk 😀
Onlar daha da kötü. Corsa ile az çile çekmedim. Aralarında en kötüsü de citroen

Geri