- İsim
- Hasan
- Araç
- 2024 - T-Cross FL 1.0 Tsi Style 115 Ps Dsg / 2017- Passat b8 R Line 1.6 Tdi Dsg
4 mevsime karar verirsem ilk seçenek olarak continental düşünüyordum, fikrimi değiştirmeme gerek yokmuş demek ki, teşekkürler
Kilometrenin yarısını uzun yolda yapıyorum, kışları da Kayseri’de geçiriyorum.Bende de kışlık Goodyear var yazlık da Continental ikisi de çok iyi lastikler ama şu sezon değişimlerinde ki stresi sevmediğimden bunlar tükenince 4 mevsime geçeceğim.
Artık İstanbul şartlarında kış lastiğini gerek olarak görmesemde aniden gelişen durumlar için takma mecburiyeti hissediyorum geçen sene yağmaz ama takayım diye continental ts870 takmıştım araca bir cenaze oldu memlekete Kayseriye gitmem gerekti iyiki takmışım demiştim zira kar yağışlıydı dört mevsim lastiklere hiç ısınamadım ne kışın ne de yazın bence işini yapmıyor yeni aldığım aracımda eski sahibi önlere goodyear 4 mevsim takmış birdaha masraf olmasın diye ellemedim ama pek güzel bir lastik değil ikinci aracımızda petlas snowmaster 2 kullanıyorum ıslak kuru frenlemede memnunum kış lastiği şartlarını sağlıyor hava belli bir derece altına düştüğünde iyi bir kış lastiği kullanmak insana güven veriyor hamuru ve karkas yapısı soğukta çalışacak biçimde olduğundan güzel hissettiriyor ts870 ler bana güven veriyordu
Bridgestone Blizzak LM005- testlerde en başarılı kış lastiği A/A hepsi ama çok pahalı geldiği için
-Continental TS870 öneririm kendi Golfüme de bunları taktırdım.
Piyasadaki en iyi kış lastiklerinden birisi.
Ankara için 205/55/16T ölçüsüsü Ü.T. 40.hafta/2024 EKİM 2024 fiyatı adet/3.250tl gibi bir fiyata aldım.
Kesinlikle doğru söylüyorsunuz yakıt konusunada dikkat etmek gerekli kış şartları ne olacağı belli olmaz şehrin dışında büyük sıkıntı ki en son İstanbula kar yağdığında beylikdüzü tarafında bile yolda kalanlrı düşününce şehir dışında dikkat edilmesi gereken bir noktaSehir dışına çıkacak olan biri tabiki kışlık lastigini takıp yola çıkmalı
geçmiste Ankaradan 8 derece ile yola çıkıp bolu tünelinde -2 derece + kar/ tipi ile karşılasan biri olarak sehir dışı her türlü tedbiri gerektirir.
+++ Şehirdışı kış mevsimi yolcuklarında mutlaka deponuzu tam ya da tama yakın sekilde tutmanızda fayda var.
Kar yağıpta tırlar tankerler kamyonlar devrilir
Çoluk cocuk saatlerce arabayı ısıtacak yakıtınız ve yolun devamında yol alacak kadar yakıtınız olmalı.
Ceyrek depoya güvenip ilerde alcaktım yaaa demeyin. Yol kapanınca pisman olursunuz.
Bridgestone pişmanlıktır, lastiğin orta ve uzun vadede performansı olarak kullanıcısını üzer,Bridgestone Blizzak LM005- testlerde en başarılı kış lastiği A/A hepsi ama çok pahalı geldiği için
-Continental TS870 öneririm kendi Golfüme de bunları taktırdım.
Piyasadaki en iyi kış lastiklerinden birisi.
Ankara için 205/55/16T ölçüsüsü Ü.T. 40.hafta/2024 EKİM 2024 fiyatı adet/3.250tl gibi bir fiyata aldım.