Kış Lastiği Tavsiyesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Birol61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

@metinkar Hocam aracınızı yola bağlayan ekipmanı sıfır almak en mantıklısı. Ayrıca Bridgestone Blizzak LM005 öneririm, kar performansı muazzam.

@metinkar

Çarşamba persembe cuma istanbulda kıyamet olacakmış

Bi gözlemleyin bakalım evin camından

Bu kıyamete hangi marka takmak gerekli olacak ?

Sağolasın…

Vallahi en son zinciri muhtemelen Kayseride çalıştığım zamanlar şahinim vardır sene 1992-93 olabilir o zaman kullanmıştım zaten beceremiyordum tak tak tak gidiyordum:)

Aslında ben hep pahalı marka çıkma baktım internette İstanbul da özellikle 2023 üretimi falan 11.5-15k bandında bolca mevcut hatta diğer İllerde daha çok var lakin kargo meselesi birde kontrol kime ettireceğim… sıfırda uygun markalarda bu rakamlara var şimdi net şuna karar vermem lazım sıfır diğer marka mı alayım yoksa bu şekilde geçen sene alınmış bir kaç bin km kullanılmış lastik mi…

Örnek bir kaç gün önce aldığım markalı lastik fiyatları;

1228172897 15k ya bırakıyor
1228822824 14k ya bırakıyor
1215827999 11.5k ya bırakıyor
1227366298 11k ya bırakıyor
1219929038 10k ya bırakıyor

1215000706 bu semperit 3.5₺ adedi
Açıkçası 2. el lastik işine bu zamana kadar hiç bulaşmadım, tavsiyede etmem,

Semperit ‘i küçümsemeyin, Avrupa’da çok tercih edilen bir markadır :) memnuniyetsizlik yaşayacağınızı düşünmüyorum,

İstanbul gibi bir şehirde eğer kış tatiline gitmiyordanız veya kış şartları sert geçen memleket yolculuğu yapmıyordsnız, kış lastiği çok elzem değil istanbul şehiriçi için, 4 mevsim daha mantıklı olacaktır, Zaten yaz için yazlık setiniz de var,

Açıkçası 2. el lastik işine bu zamana kadar hiç bulaşmadım, tavsiyede etmem,

Semperit ‘i küçümsemeyin, Avrupa’da çok tercih edilen bir markadır :) memnuniyetsizlik yaşayacağınızı düşünmüyorum,

İstanbul gibi bir şehirde eğer kış tatiline gitmiyordanız veya kış şartları sert geçen memleket yolculuğu yapmıyordsnız, kış lastiği çok elzem değil istanbul şehiriçi için, 4 mevsim daha mantıklı olacaktır, Zaten yaz için yazlık setiniz de var,

Artık bizim delikanlı gezip tozuyor ben karda kışta çok zor bir durum olur ise çıkıyorum İstanbul dayım lakin benim olduğum yerde ( Başakşehir ) kar fırtına sel var hatırlarsan aracı sele verdik şehirde yağmur yok sanki bizim burası lanetli:) bölge…

Semperit aklımda hatta bizim burada Basın Ekpress yolu üzerinde Üstündağ Lastik var bayi imiş hatta büyük bayii yazıyor internette araştırıyorum çünkü kolay kolay bir bayii görmemiştim…

IMG_3578.jpeg

Geri