Golf 8.5 Life araç ile kaza hk.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan webkolik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

merhabalar gecen hafta sıfır golf 8.5 life paket araç aldım araç daha 500 km de bugun trafik ışıklarında geçerken arabanın ön alt tarafını kaldırım tasına vurdum aracın alt tarafındaki plastik yamuldu bende cekeci ile yetkili servise götürdüm yetkli serviski arkadas bir göz gezdirdi alt plastik ve radyatör kırılmış dedi. Araç çalıştırırken motor soğutma sıvını kontrol edın start stop devre dışı silecek suyu dusuk seviyede ve travel asistan devre dişi gibi ekranda uyarılar çıkıyordu. Benim ilk aracım ilk kazam pazartesi yetkili servis inceleyip fiyat çıkaracak arkadasların dsuncelerini merak ediyorum fazla bir fiyat tutar mı
Radyatör yanında radar da gitmiş galiba ve ya önüne engel gelmiş travel assist uyarısı ondandır. Geçmiş olsun

Radyatör yanında radar da gitmiş galiba ve ya önüne engel gelmiş travel assist uyarısı ondandır. Geçmiş olsun
Yetkili serviste radyator gitmis dedi bide o plastikler birde ekranda devamli uyari motor sogutma sivisi uyarisi silecek suyu travel asistan start stop vsvs bu uyarilari veriyor sogutma sivisi disinda hepsi sari seklinde yaniyordu

Yetkili serviste radyator gitmis dedi bide o plastikler birde ekranda devamli uyari motor sogutma sivisi uyarisi silecek suyu travel asistan start stop vsvs bu uyarilari veriyor sogutma sivisi disinda hepsi sari seklinde yaniyordu
Kazalı foto var mı

O
Yani siyah kisimda ic tarafinda plastik parcalar kirildigimi gordum arabayi kapatinca pervane donmeye devam ediyor

Radyatör den yerlere su akmışmıydı, yoksa kuru muydu, kuru ise radyatörde sorun olmaması lazım...

geçmiş olsun. genel bir sorum var. bu tarz tek mi taraflı kazalarda kaskonun karşılaması için fotoğraf, tutanak, alkol testi vs gerekmiyor mu? bilgilendirebilirseniz sevinirim

geçmiş olsun. genel bir sorum var. bu tarz tek mi taraflı kazalarda kaskonun karşılaması için fotoğraf, tutanak, alkol testi vs gerekmiyor mu? bilgilendirebilirseniz sevinirim

- tek taraflı kazalarda hiç bir şeye gerek yok araç yürümüyor ise kasko aranır çekici istenir servise çekilir serviste araç için beyan hazırlanır resimler çekilir araç teslim edilir...
tabi bu yaya ya çarpma, araçlara çarpma, direk vs çarpma değil ise...

- çift taraflı kazalarda yaralanma yok ise karşılık evrak tutulur belgeler alınır yürümüyor ise araç kaskosu olan çekici çağırır olmayan cepten çağırır kimi servise kimisi sanayiye götürürür...

- yaralanma var ise polis çağrılır...

- araç şirket aracı ise tek yada çift yaralamalı ya da değil fark etmez polis çağrılmalı...

O

Radyatör den yerlere su akmışmıydı, yoksa kuru muydu, kuru ise radyatörde sorun olmaması lazım...
Yagmurlu havaydi ona dikkat etmedim sadece silecek suyu doldurdugumda arabanin altindan geldigini gordum ama ordan da esktra geliyor olabilir emin degilim :/

Yagmurlu havaydi ona dikkat etmedim sadece silecek suyu doldurdugumda arabanin altindan geldigini gordum ama ordan da esktra geliyor olabilir emin degilim :/

Yok servis üç kağıda getirmesin belli mi olur en azından aklında olsun aracı görmeye gittiğinde bakmayı iste yada işlem bitiminde radyatörün neresi gidik diye sor servis çizik görse değiştiriyor artık...

Yok servis üç kağıda getirmesin belli mi olur en azından aklında olsun aracı görmeye gittiğinde bakmayı iste yada işlem bitiminde radyatörün neresi gidik diye sor servis çizik görse değiştiriyor artık...
Anladım tamam hocam tsk ederim

Servisle gorustum 165 bin fiyat verdiler kasko ile yaparsam 156 bin olacakmis oneriniz nedir

Geri