webkolik
Yeni Üye
Nakit yaparsan 165 dediler kasko 150 Bin tutar dedi 50 bin sadece iscilik tutuyormus165 ne için istediler onu anlamadım...
Servis zaten ya nakit ya da kasko ile yapıyor...
Nakit yaparsan 165 dediler kasko 150 Bin tutar dedi 50 bin sadece iscilik tutuyormus165 ne için istediler onu anlamadım...
Servis zaten ya nakit ya da kasko ile yapıyor...
Nakit yaparsan 165 dediler kasko 150 Bin tutar dedi 50 bin sadece iscilik tutuyormus
Oyle yaptim bendekaskondan yaptır geç gitsinbaşka bir şeye gerek yok...
üstadım ne yapılcak listesi varmı neler değişçek ne oluyorda bu para istendi belli mi ?Nakit yaparsan 165 dediler kasko 150 Bin tutar dedi 50 bin sadece iscilik tutuyormus
Var listeüstadım ne yapılcak listesi varmı neler değişçek ne oluyorda bu para istendi belli mi ?
Listeyi işçilikle şişirmişler. Bir de servis işçilik birim fiyatı 30₺ olması gerekir. Burada 33₺ işçilik kısımları da görünüyor. Kaporta kısmı öyle de olabilir.Var liste
Size diyecek bir şey yok. Bu genel bir soru aslında. Siz olması gerekeni yaptınız. yani kaskodan yaptırıp binmekten başka yapılacak bir şey yok. Tekrar geçmiş olsun.Net bir bilgim yok bunu cikardilar bende kaskodan islemleri baslattim
Cok sagolunSize diyecek bir şey yok. Bu genel bir soru aslında. Siz olması gerekeni yaptınız. yani kaskodan yaptırıp binmekten başka yapılacak bir şey yok. Tekrar geçmiş olsun.