AafaMhc
Yeni Üye
Olmadı. Gece 3 devirde 40 km yol yaptım şehir içinde 10 dakika kadar klima soğuk konumda AC açık gezdim komprasör sürekli sıcak üflüyor belki soğuk modda kendine gelir diyerek ama nafile sabah aynı devamMerakla bekliyorum

Olmadı. Gece 3 devirde 40 km yol yaptım şehir içinde 10 dakika kadar klima soğuk konumda AC açık gezdim komprasör sürekli sıcak üflüyor belki soğuk modda kendine gelir diyerek ama nafile sabah aynı devamMerakla bekliyorum
Usta bizimki 1.2 tsi bizde de şuan bu sıkıntı hakim ama arada bi geçiyor yani hep 1000 devir değil %80 falan 1000 devirde geziyor aküden kaynaklı olabilir diye düşünüyorum belki bilmiyorum kendim içinOlmadı. Gece 3 devirde 40 km yol yaptım şehir içinde 10 dakika kadar klima soğuk konumda AC açık gezdim komprasör sürekli sıcak üflüyor belki soğuk modda kendine gelir diyerek ama nafile sabah aynı devamdevir saatine kağıt falan koyacağım. Klima kompresörü beyinden sildirsek sorun çözülürmü acaba
![]()
Ustam iyi dedin hoş dedin doğru ama niye çoğu araçta yok“Constant 1000 rpm TDI” diye arattım. Reddit’ten VW, Skoda forumlarına kadar bir sürü kaynak buldum. CAY motorundan tutun dpfsi dahi olmayan 2000’li modellerde bile aynen bu konu soruluyor. Ama açıklaması yok.
Bence bu bir hata değil de bir özellik olsa gerek. Normal çalışması böyle besbelli. Sapasağlam araçlarımızı çakallara boşuna kurcalatmayalım.