Volkswagen'in yeni SUV modeli Tayron'un Türkiye fiyatı belli oldu

AhmetCakmak

Yönetici
İsim
Ahmet Çakmak
Volkswagen'in Touareg'den sonra Avrupa’da satışa sunduğu en büyük ikinci SUV modeli Tayron Türkiye'de satışa sunuldu.

Tiguan Allspace modelinin yerini alan Tayron, D-SUV segmentinde yer alıyor. Araç isteğe bağlı şekilde beş veya yedi koltuklu olarak tercih edilebiliyor.

Lansman fiyatları:

Tayron 1.5 eTSI ACT 150 PS DSG Life 2309 TL
Tayron 1.5 eTSI ACT 150 PS DSG Elegance 2807 TL
Tayron 1.5 eTSI ACT 150 PS DSG R-Line 2995 TL

--
Katalog yayınlandığında detaylı donanımları da konuya ekleriz.

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    227 KB · Görüntüleme: 96
  • 9.jpg
    9.jpg
    280.8 KB · Görüntüleme: 90
  • 8.jpg
    8.jpg
    223.4 KB · Görüntüleme: 84
  • 7.jpg
    7.jpg
    196.3 KB · Görüntüleme: 86
  • 6b.jpg
    6b.jpg
    225.8 KB · Görüntüleme: 89
  • 6a.jpg
    6a.jpg
    200 KB · Görüntüleme: 92
  • 6.jpg
    6.jpg
    269.5 KB · Görüntüleme: 94
  • 5.jpg
    5.jpg
    137.3 KB · Görüntüleme: 93
  • 4.jpg
    4.jpg
    230.3 KB · Görüntüleme: 87
  • 3.jpg
    3.jpg
    139.1 KB · Görüntüleme: 87
  • 2.jpg
    2.jpg
    166 KB · Görüntüleme: 94

Yeni Tiguan rline sportif esintilerle gerçekten çok şık bir hal almıştı. Ama sanki Tayron yerine yine Tiguan AllSpace olarak sunsalar da olurmuş, Tiguan'a aşırı benzettim :)

Volkswagen'in Touareg'den sonra Avrupa’da satışa sunduğu en büyük ikinci SUV modeli Tayron Türkiye'de satışa sunuldu.

Tiguan Allspace modelinin yerini alan Tayron, D-SUV segmentinde yer alıyor. Araç isteğe bağlı şekilde beş veya yedi koltuklu olarak tercih edilebiliyor.

Lansman fiyatları:

--

Harika bir araç tam benlik:)

Lansman fiyatları:

--

Bu varken tiguan almazdım şahsen.

Bugün Buraya yazmak kısmetmis diyelim?

Adam gibi golf bile satamayan vw-tr
Bu çeşitlilikleri niye artırıyor

Golf de + tiguanda niye indirime gitmiyor?

vw-tr Cebinden indirim yapacağıma devlet indirim yapsın diye bekliyor.

%60 ötv ihtimalini artık gözardı etmeyiniz.

Bu işten hem satan markalar kazanacak hemde devletin cebine okkalı ötv girecek

%30 phevler in gelecegini bile bile %80 ötv ye kimse gözü kapalı saldırmaz artık

Zaten dengesizlik hat safhaya ulastı

EV araçlar %10
phevler %30 ötv li iken

Artık %80 ötv nin sonu gelmiştir.

Vw-tr akıllı şikettir. Cebinden indirim yapmaz vatandaşa yedirmez. %60 ötv bekliyorlar

vw işini bilir
tiguan allspace iken yüzüne bakılmazdı
adını değiştir daha üst model araç alıyorum hissiyatını ver, bir de liste fiyatını tiguanla lansman ayağına aynı tut millet saldırır.
bu araç çok satacak belli oldu.

merak ediyorum sadece 7 kişilik seçeneği mi var? eğer öyleyse koltukların kapladığı alan yüzünden tiguandan bile küçük olabilir bagajı.

Tayron güzel görünüyor en azından Tiguan bir öncekine göre yuvarlak hatlara geçince ve bir de elektrikli araçların büyük olması benim gözümde Tiguanı küçük gösteriyor..

Tayron'un eski kasası Amerika'daki Atlasın yavrusu gibi..
Tayron yeni görüntüsüyle daha çok Atlas'ın yenisi gibi duruyor. Yandan biraz daha heybetli olmuş..
Bence Volkswagen stop konusunda pek iyi olamadı.. çok sonradan zoraki yapılmış gibi duruyor.
Ön tarafta boydan boya LED tasarımında öncü oldu ancak arkada pek iyi durmadı..

Tiguan fiyatına Tayron kampanyası , Tiguan almayacak, aklında bile olmayan kullanıcıları çekme politikası..
Bu arada Kodiaq'a göre biraz pahalı..

Lansman adet nedir ve kimler alabilecek bekleyip görelim..
Yine bana ikinci el sıfır araçların 3 milyon üzeri satılacağı izlenimi verdi..

Son düzenleme:
ön logo led mi bana mı öyle geldi?

önden hafif bir kazada 250binlik olursun.

vw işini bilir
adını değiştir daha üst model araç alıyorum hissiyatını ver, bir de liste fiyatını tiguanla lansman ayağına aynı tut millet saldırır.

merak ediyorum sadece 7 kişilik seçeneği mi var? eğer öyleyse koltukların kapladığı alan yüzünden tiguandan bile küçük olabilir bagajı.
Tam olarak böyle anlatılabilirdi. 7 koltuk yurt dışında opsiyonel seçenek isteyen alıyor

vw işini bilir

7 kişilik versiyon opsiyonmuş hocam. 5 kişilik versiyonda 885 litre bagaj, 7 kişilik versiyonda ise koltuklar açıkken 345 litre bagaj oluyormuş. Bence her haliyle yeterli bir alan. TR'ye 7 kişilik olanı pek gelmez muhtemelen. Ön logo led aydınlatmalı, yeni tüm modellerde logo aydınlatmalı geliyor artık yapacak bir şey yok gibi duruyor.

Tayron güzel görünüyor en azından Tiguan bir öncekine göre yuvarlak hatlara geçince ve bir de elektrikli araçların büyük olması benim gözümde Tiguanı küçük gösteriyor..

Tayron'un eski kasası Amerika'daki Atlasın yavrusu gibi..
Tayron yeni görüntüsüyle daha çok Atlas'ın yenisi gibi duruyor. Yandan biraz daha heybetli olmuş..
Bence Volkswagen stop konusunda pek iyi olamadı.. çok sonradan zoraki yapılmış gibi duruyor.
Ön tarafta boydan boya LED tasarımında öncü oldu ancak arkada pek iyi durmadı..

Tiguan fiyatına Tayron kampanyası , Tiguan almayacak, aklında bile olmayan kullanıcıları çekme politikası..
Bu arada Kodiaq'a göre biraz pahalı..

Lansman adet nedir ve kimler alabilecek bekleyip görelim..
Yine bana ikinci el sıfır araçların 3 milyon üzeri satılacağı izlenimi verdi..
Kodiaq Sportline paket için 3100 tl civarı fiyat paylaşılmış dh'de hocam. Tayron Rline bu fiyat bandında satılmaya devam ederse bence Kodiaq'ın şansı yok. İçi de demode kaldı Tayron'a göre.

Kodiaq iç dizayn olarak bence tayrondan eksik bı yanı yok, sade ve şık. Ancak bu fiyatlarla D segment bı SUV ile asla yarışamaz. O bütçelere tayrondan iyi altarnetif yok gibi şuanlık

Ekli dosyalar

• image-31.png
    image-31.png
    1.6 MB · Görüntüleme: 40
  • Skoda_Kodiaq.jpg
    Skoda_Kodiaq.jpg
    103.2 KB · Görüntüleme: 38
Kodiaq Sportline paket için 3100 tl civarı fiyat paylaşılmış dh'de hocam. Tayron Rline bu fiyat bandında satılmaya devam ederse bence Kodiaq'ın şansı yok. İçi de demode kaldı Tayron'a göre.
Liste fiyatına baktım şimdi . Evet Kodiaq daha pahalı. Her ikisi de aynı anda satışta olunca lansman sonrası fiyatta Tayron'un ucuz olma ihtimali var mıdır?

Bir yazıda Volkswagen'in halkın arabası imajını Tayron ile geri kazanacak gibi bir yorum yapılmış.

Liste fiyatına baktım şimdi . Evet Kodiaq daha pahalı. Her ikisi de aynı anda satışta olunca lansman sonrası fiyatta Tayron'un ucuz olma ihtimali var mıdır?

Bir yazıda Volkswagen'in halkın arabası imajını Tayron ile geri kazanacak gibi bir yorum yapılmış.
Almanya sitesinde Kodiaq Sportline 53.7 bin euro, Tayron R-line 59 bin euro. Lansman fiyatı bitince 3300 tl civarına R-line'ı satsalar bile Kodiaq fiyatı yine pahalı kalıyor hocam. Skoda'nın ülkemizdeki fiyatlandırması çok saçma. Tesla'nın yaptığı gibi VAG grubu direkt kendisi araç satmalı burada.

Geri