Volkswagen'in yeni SUV modeli Tayron'un Türkiye fiyatı belli oldu

elegance için 2780 fiyat veriyorlar, araçlar ay sonu geliyor.
normalde alacaktım ama şu %30 muhabbeti nedeniyle kafam karıştı.

phevi gerçekten %30 ile getirebilirlerse şu araç 2150'ye satılacak.
6 ay sonra enayi durumuna düşmek var.
Phev ile gelecegi icin fiyati bence 2300 . Tiguan life ile ayni para. Biri d suv biri c suv.
Byd iyi veya kotu her firmaya bazi seyleri zorunlu tutturacak. Yoksa d suv bir volkswagen 3 ten asagida olmazdi bana gore.

Son düzenleme:

2730'a kadar düştüler elegance fiyatını.

Son düzenleme:
Bu koltuk ve bagaj olayı aslında bir alternatif. Yani hem 7 koltuk açık olsun , hem de bagaj olsun durumu beklememek gerekir.

Gerçekten 7 kişi oturup yol alacak bir durum nadirdir. Anca kısa mesafelerde işe yarar 7 koltuk olayı..

Bagaj lazımsa da zaten gereksiz koltuklar indirilip alan genişletilebilir.

Gelelim bagaj hacmine..
5 koltuk Tiguan 652 lt
5 koltuklu Tayron 885 lt
7 koltuklu Tayron 3.sıra koltuk kapalı 850 lt
7 koltuklu Tayron 3.sıra koltuk açık 352 lt

Kısaca şimdiye kadar akılda olmayan bir Tayron geliyor ve ihtiyacı olan kapasitesi ve ihtiyacına göre denk getirip kullanacak..
Yetmediyse portbagaj, o da yetmedi çeki demiri vs..

İrlanda broşürüne bakmıştım.

1.5 esti motor 5 koltuk,
2.0 TDI motor seçenekleri 7 koltuk olarak görünüyor.

Açıkçası bu araç bence de 2.0 4x4 olmalı alınacaksa.. diğer türlü çok da bir esprisi yok.
phev 1.5tsi ların motor gücü de kağıt üzerinde iyi gözüküyor.

2.0 dizel de gelecek daha sonra demiş bayiler birine kaynak 3. Ağızdan söylem doğruluğu bilmiyorum. Zamanı da belli değil

Anladığım kadarıyla life donanıma yüklenilenecek. Fiyatta en uygun o çünkü ve fiyat odaklı bakanı firmaya çekecek. Daha sonra satış rakamları alt üst oldu hikayesi.. sonrasında tabii ki araca bakmaya gidince üst paketler cezbedecek.. oradan da tercih değişebilir durumu doğacak..

Gelelim 7 koltuk olayına. Bir ihtimal yukarıdaki durumu yaşayabiliriz ve sadece dizelde 7 koltuk sunulabilir.

impressiona etsi yazısı takmayı düşünenler olduğu gibi , 5 koltuk Tayron'a 3. sıra koltuk takılabilir mi başlıklı konuları da görme ihtimalimiz yüksek...

Skoda her zaman marka imaji acisindan vwnin gerisinde ulkemizde.
Bi de ustelik skodayi pahali satmaya basladilar.
3 milyon verip skodaya binmezdim

Bu varken tiguan almazdım şahsen.
Tiguandan tek farkı 25 cm daha uzun hocam , başka bir esprisi yok.
Ayrıca son 3-4 aydır gelen elegane ve Rline larda elektrikli deri koltuklu geliyor ama Tayron da göremedim.
Daha da eksiği de vardır bence, 3. sıra gerekli değilse Tiguan daha mantıklı

Geri