Beyaz beleş diye kimse umursamıyor üzerine para verip renkli alınca daha iyi hissediyor ama bence en güzeli beyaz burdaHangi renk??
Metalik yeşil ve griler fena durmuyor..
phev araç bende bekliyorum hocam.Bugün Buraya yazmak kısmetmis diyelim?
Adam gibi golf bile satamayan vw-tr
Bu çeşitlilikleri niye artırıyor
Golf de + tiguanda niye indirime gitmiyor?
vw-tr Cebinden indirim yapacağıma devlet indirim yapsın diye bekliyor.
%60 ötv ihtimalini artık gözardı etmeyiniz.
Bu işten hem satan markalar kazanacak hemde devletin cebine okkalı ötv girecek
%30 phevler in gelecegini bile bile %80 ötv ye kimse gözü kapalı saldırmaz artık
Zaten dengesizlik hat safhaya ulastı
EV araçlar %10
phevler %30 ötv li iken
Artık %80 ötv nin sonu gelmiştir.
Vw-tr akıllı şikettir. Cebinden indirim yapmaz vatandaşa yedirmez. %60 ötv bekliyorlar
Bagaj alanı nerdeyse sıfıra inervw işini bilir
tiguan allspace iken yüzüne bakılmazdı
adını değiştir daha üst model araç alıyorum hissiyatını ver, bir de liste fiyatını tiguanla lansman ayağına aynı tut millet saldırır.
bu araç çok satacak belli oldu.
merak ediyorum sadece 7 kişilik seçeneği mi var? eğer öyleyse koltukların kapladığı alan yüzünden tiguandan bile küçük olabilir bagajı.
Bu araç turkıyeye geldıgı an inan siparişe yetısemez dogusnasıl bir toplum olduk insanlar fiyatı ne olursa olsun almak için kendini paralıyor alamasa da aklı kalıyor
kısa bir süre captivam vardı ? 7 koltukluydu. arka 2 koltuk açılınca bagaj hiç kalmıyordu.Bagaj alanı nerdeyse sıfıra iner
Hocam bu tür araçlar 7 koltuklu Avrupa da genel olarak çocuklu aıle ler kullanıyor arka sağ teklı olan koltuk açılarak binıs yapılıyor7 koltuklu araçları hiç 7 koltuktada yolcu varken kullanan hiç görmedim. Satış için koyulmuş 2 li koltuk sadece hep kapalı durur.
Phevlerde yüzde 30luk dilime buyuk ıhtımalle sadece life donanım girer, elegance ve r line yine yuzde 60lik dilimde olur diye düşünüyorum.elegance için 2780 fiyat veriyorlar, araçlar ay sonu geliyor.
normalde alacaktım ama şu %30 muhabbeti nedeniyle kafam karıştı.
phevi gerçekten %30 ile getirebilirlerse şu araç 2150'ye satılacak.
6 ay sonra enayi durumuna düşmek var.