Volkswagen'in yeni SUV modeli Tayron'un Türkiye fiyatı belli oldu

Tiguandan tek farkı 25 cm daha uzun hocam , başka bir esprisi yok.
Ayrıca son 3-4 aydır gelen elegane ve Rline larda elektrikli deri koltuklu geliyor ama Tayron da göremedim.
Daha da eksiği de vardır bence, 3. sıra gerekli değilse Tiguan daha mantıklı
O 25 cm o kadar farkediyor ki genişlik olarak elektrikli koltuk boş bir şey bence

Tiguandan tek farkı 25 cm daha uzun hocam , başka bir esprisi yok.
Ayrıca son 3-4 aydır gelen elegane ve Rline larda elektrikli deri koltuklu geliyor ama Tayron da göremedim.
Daha da eksiği de vardır bence, 3. sıra gerekli değilse Tiguan daha mantıklı

Tayron elegance ve Rline donanimda elektrikli hafizali masajli havalandirmali deri koltuk bulunmakta.

1.5 TSI normalde Tiguan için bile eh işte bir motor. Bu sınıfta bir araçta motor gücü açısından en azından bir hibrit desteği olmalı.

Tayron ise aynı motor daha da büyük araç.

Ben tercih etmezdim bu motorlarla.

Bu araçlarda ya 2.0 litre ve üzeri motorlar olmalı (muhtemelen Türkiye dışı pazarlarda öyledir) ya da gerçek hibrit olmalı.

1.5 TSI T-Roc ve Tayron ışıklarda yan yana durduk. Saçma geliyor bana

1.5 TSI normalde Tiguan için bile eh işte bir motor. Bu sınıfta bir araçta motor gücü açısından en azından bir hibrit desteği olmalı.

Tayron ise aynı motor daha da büyük araç.

Ben tercih etmezdim bu motorlarla.

Bu araçlarda ya 2.0 litre ve üzeri motorlar olmalı (muhtemelen Türkiye dışı pazarlarda öyledir) ya da gerçek hibrit olmalı.

1.5 TSI T-Roc ve Tayron ışıklarda yan yana durduk. Saçma geliyor bana
2.0 dizel var zaten de bizde malum o ÖTV vergi muhabbetleri fiyatı uçuruyor. Araç 1600-1900 kilo arasında değişiyor imiş

avrupada bizdeki gibi 1.5tsi mhev secenegi de satiliyor.

teknik verilerine baktim mk2 tiguan ile benzer performans ve tuketim verileri var tayron’un.
Muhtemelen mild hybrid ve ruzgar direnci iyilestirmesi ile agirlik farkini tolere ediyor.

Bu tayron ?

Niye bu kadar meşhur oldu ki ?

Ben söyleyim

Kodiak ın 3 milyon tiguanın 2950 oldugu yerde bu araca algısal / ülizyonik bedava gazı verdi vw- tr.

kodiqa 5 milyon isteselerdi

Bu tayrona 4 milyon da helal olacaktı demekki.

Bu tayron ?

Niye bu kadar meşhur oldu ki ?

Ben söyleyim

Kodiak ın 3 milyon tiguanın 2950 oldugu yerde bu araca algısal / ülizyonik bedava gazı verdi vw- tr.

kodiqa 5 milyon isteselerdi

Bu tayrona 4 milyon da helal olacaktı demekki.
Tespit budur ama şuan ülkemizin durumu da ortada sadece üreticiye satıcıya yüklenmemek gerekiyor

Tayron plug in hybrid versiyonu da Türkiye'ye gelecekmiş. Ağustosta gelmesi planlanıyormuş

Geri