7 Yıllık Golf Serüveninden Sonra Rline Tiguan’a Geçiş

nihat34

Üye
İsim
nihat
IMG_4786.jpeg

Arkadaşlar uzun süredir severek sorunsuz olarak kullanmış olduğum 1.6 tdi golf 7 manuel aracımı satıp yerine forumda olan bir kaç arkadaşında tercih etmiş olduğu gibi 17 bin km’de olan Rline tiguan aldım, aracın km’si düşük olduğu için ve aracın donanımları olan

Otomatik uzun far
Kör nokta uyarı sistemi
Acc hız sabitleme
360 kamera
Otomatik park sistemi
Mib 2.5
Harman Kardon ses sistemi
IQ led stop

gibi özelliklerin olmasından dolayı bu aracı tercih ettim aracın anladığım kadarıyla travel assist mevcut değil fakat tuş değişimi ve kodlama ile açılır mı bilmiyorum bilenler varsa yardımcı olursa sevinirim. Motorun böyle kirli olmasına alışamadım dizelde direk köpük su sonra hava sıkıp kullanıyordum sorun olmuyordu fakat benzinli araç olduğu için bunda yapmaya korktum daha öncesinde yıkatan varsa deneyimlerini paylaşırsa sevinirim. Ayrıca bu forumda golf 7 aracım için gerçekten hiçbir ustanın paylaşmayacağı bilgileri burdan öğrenip araçlarımız için çözümler üretiyoruz bu tür konuları her zaman yazmasakta emeği geçen herkese paylaşmış olduğu bilgiler için şahsım adına teşekkür ederim .

Ekli dosyalar

• IMG_4791.jpeg
    IMG_4791.jpeg
    276.4 KB · Görüntüleme: 8
  • IMG_4793.jpeg
    IMG_4793.jpeg
    436.5 KB · Görüntüleme: 8
  • IMG_4788.jpeg
    IMG_4788.jpeg
    309.2 KB · Görüntüleme: 8
  • IMG_4789.jpeg
    IMG_4789.jpeg
    326.5 KB · Görüntüleme: 9
  • IMG_4776.jpeg
    IMG_4776.jpeg
    259.4 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_4790.jpeg
    IMG_4790.jpeg
    278.7 KB · Görüntüleme: 10
Son düzenleme:

Hayırlı olsun.
Son TSI araçlardan diyebiliriz.
Yeni Tiguan Tayron Golf.. hepsi etsi.
Bu sebeple uzun yıllar götürecek son Tiguan diyebilirim..

Keyifli sürüşleriniz olsun.

Ekli dosyayı görüntüle 82499

Arkadaşlar uzun süredir severek sorunsuz olarak kullanmış olduğum 1.6 tdi golf 7 manuel aracımı satıp yerine forumda olan bir kaç arkadaşında tercih etmiş olduğu gibi 17 bin km’de olan Rline tiguan aldım, aracın km’si düşük olduğu için ve aracın donanımları olan

Otomatik uzun far
Kör nokta uyarı sistemi
Acc hız sabitleme
360 kamera
Otomatik park sistemi
Harman Kardon ses sistemi
IQ led stop

gibi özelliklerin olmasından dolayı bu aracı tercih ettim aracın anladığım kadarıyla travel assist mevcut değil fakat tuş değişimi ve kodlama ile açılır mı bilmiyorum bilenler varsa yardımcı olursa sevinirim. Motorun böyle kirli olmasına alışamadım dizelde direk köpük su sonra hava sıkıp kullanıyordum sorun olmuyordu fakat benzinli araç olduğu için bunda yapmaya korktum daha öncesinde yıkatan varsa deneyimlerini paylaşırsa sevinirim. Ayrıca bu forumda golf 7 aracım için gerçekten hiçbir ustanın paylaşmayacağı bilgileri burdan öğrenip araçlarımız için çözümler üretiyoruz bu tür konuları her zaman yazmasakta emeği geçen herkese paylaşmış olduğu bilgiler için şahsım adına teşekkür ederim .

Hayırlı olsun kaç model araç 🧿

Hayırlı olsun hocam güzel seçim olmuş gerçekten. Renk çok hoş.

Şimdilik geçiş fikrim yok ancak geçersem bende Tiguan düşünüyordum. Çok yönlü ve uzun yıllar başka araca dönüp baktırmayacak bir araç.

Hayırlı olsun hocam. Rabbim kazadan beladan uzak eylesin…

Hayırlı olsun Tiguan iyidir. 😀 Kazasız belasız kullanın inşallah.

On elikle hayirli olsun kazasiz belasiz surusler dilerim.
Golften tiguana gectiginizde ilk surusteki hissiyat , sizin farkettiginiz ilk evet iyiki buna gecmisim dediginiz bir detay varmi ( hacim/buyukluk disinda)

Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın.

On elikle hayirli olsun kazasiz belasiz surusler dilerim.
Golften tiguana gectiginizde ilk surusteki hissiyat , sizin farkettiginiz ilk evet iyiki buna gecmisim dediginiz bir detay varmi ( hacim/buyukluk disinda)
Teşekkür ederim hacim büyük dışında yüksek olması benim için bir avantaj ayrıca eski aracımda sürüş asistanları hiç yoktu bunda mevcut bu iyi hissediyor ayrıca kalite olarak da golften iyi .

Geri